Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από thanos0300";p="36837
thanos is the name, 0300 is the bike magazine...hehehehe εκει δουλευω...
Θάνος είναι το όνομά μου.0300 είναι το περιοδικό για μηχανές...χεχε εκεί δουλεύω...
λοιπόν έχω βαρεθεί να το λέω.Σας παρακαλώ γράφεται με ελληνικούς χαρακτήρες ειδάλως θα πάρω σκούπα και φαράσι και θα εξαφανίζονται post.Συγνώμη αλλά όταν έχουμε πει ότι γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες ωφείλουμε να το σεβόμαστε
|
ξερω πολυ καλα το θαναση χουντρα και τον doc τον αθανασουλοπουλο. θα σου λεγα να τους πεις χαιρετισμους αλλα αστο καλυτερα γιατι θα σε διωξουν απο τη δουλεια!!!!! μαλιστα ειχα μαθει οτι ειχαν ατυχημα με το αυτοκινητο πηγαινοντας για SIX DAYS ΕNDURO.
για τρια χρονια που συμμετειχα στους αγωνες ENDURO δεν καταφεραν ποτε να με περασουν και παντα ετρωγαν λασπη. μαλιστα εγραφαν για μενα στα περιοδικα τα καλυτερα λογια και ομορφες λασπωμενες φωτο ειδικα ο θανασης. αχ ρε τι μου θυμισες τωρα. τα καλυτερα οδηγικα μου χρονια. αν δεν πηγαινε το ΥΖ 12500 στροφες δεν αλαζα ταχυτητα.τελικα εχασα το πρωταθλημα του 97 για 3 εκατοστα του δευτερολεπτου απο τον Βεροιωτη ΑΔΑΜΟ ΠΡΑΣΣΟ και τα παρατησα με ενα ραφι γεματο κυπελλα βαθρου και φυσικα τις καλυτερες αναμνησεις απο τα πανεμορφα βουνα ολης της ελλαδας εκει που και ακομα οι φωτογραφοι δεν εχουν καταφερει να πανε με μηχανες για φωτογραφησεις εκει πηγαιναμε σφαιρα να προλαβουμε τα χρονομετρα για να μη φαμε καπελο. αχ........ ξεσκισα λιγο το τοπικ αλλα δεν πειραζει. ολο εσεις θα το ξεσκιζετε?
φιλικα πανος