Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGIOS_XYNOS";p="
[...]αλλα απο την Δευτερα και μετα παρατηρω να χανει λαδια απο ολες τις φλαντζες του κινητηρα.... Ελπιζω να ειναι ιδεα μου....ελπιζω.. προσεχε ομως το κουμπακι της καταστροφης (κοκκινο στο χρωμα) το εχει παντα ετοιμοπολεμο, ουτε καν security switch δεν ειναι... παταει και σβηνει... Φημολογειται οτι εκει που ετρωγε προχτες την Τεταρτη κατα λαθος το πατησε και ΤΖΙΤΤΤΤΤΤΤ...............παει ο J..........se. Jimmako μου φημολογειται ειπα, τιποτις παραπανω...................Ελπιζω να αντεξει το ποστακι μου για λιγο ,μεχρι να το δεις, ειμαι σιγουρος ομως οτι θα το λογοκρινεις!!!!!!!!!!
|
Εσβησα εγώ τπτ?Τι λες ΡΕ! Αυτά που καποτε με κανανε εξω φρενών ΔΕΝ προκειται να τα κανω ποτέ.Για αυτο και καποια στιγμη ελπίζω να αλλάξουνε καποια πραγματα στην λειτουργια του φορουμ.
Λογοκρισία εγώ?ΡΕ θα με χαζεψεις...Γραψε οτι θελεις.Δημοκρατια εχουμε οχι χουντα...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p="
Το ιδιο του ειπα και γω Γιωργο
|
Τι μου πες...?Τι να πώ ρε παιδιά Συγνώμη δικιο θα χεται...
Μπορείτε ελευθερα να μπαίνετε και να γραφετε οτι ασχετα με το θέμα θελετε...Κανενα προβλημα...Μπορούμε ολοι μας να σκίζουμε καθε λογής tοpic είτε σοβαρό είτε χαβαλετζήδικο...και να μην βγαινει καμια ακρή...Μπορούμε επίσης να γραφουμε τα ιδια και τα ιδια ετσι γιατι δεν εχουμε τι καλύτερο να κανουμε...Είναι στο χέρι μας λοιπόν...Οριστε σκίστε τα!