Για εμένα, μιλώντας για αυτήν την κατηγορία, δεν υπάρχει το τέλειο αυτοκίνητο, δηλαδή αυτό που θα τα έχει όλα και δεν θα έχει κανένα ψεγάδι. Το κάθε ένα έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.
Το Gti έχει στήσιμο, εξοπλισμό, καλύτερη ποιότητα αλλά έχει και 2 (!!!) μόλις χρόνια εγγύηση, είναι turbo και είναι 2.000cc, δηλαδή ακριβότερα τέλη - ασφάλιστρα - τιμή.
Το OPC έχει φοβερή δύναμη κινητήρα, περισσότερα χρόνια εγγύηση από το Gti (δεν θυμάμαι καλά), όμορφο εσωτερικό, στρίβει καλύτερα από το TS, αλλά και αυτό επίσης 2.000cc (με ότι αυτό σημαίνει...), turbo, και μηδέν αξιοπιστία.
Το TS τώρα δεν στρίβει τόσο καλά όσο τα παραπάνω, δεν είναι τόσο ποιοτικό όσο τα παραπάνω, δεν είναι τόσο γρήγορο όσο τα παραπάνω, αλλά είναι 1.800cc, έχει χαμηλότερη τιμή, είναι ατμοσφαιρικό, έχει κινητήρα διαμάντι, 6 χρόνια εγγύηση, και το πιο σημαντικό, προσφέρει Α-Ξ-Ι-Ο-Π-Ι-Σ-Τ-Ι-Α. Δεν σπάει, δεν χαλάει ό,τι και να του κάνεις.
Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του ανάλογα με τις προτεραιότητες που θέτει. Για εμένα προτεραιότητα έχει, τα λεφτά που θα δώσω να είμαι σίγουρος ότι θα πιάσουν τόπο. Για αυτό διαλέγω ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ...