Ο Βορράς όχι απλά ξύπνησε........ αλλα αρχίζει και Βρυχάται....
Λοιπόν, έχω προσωπικά κάνει κάποιες συζητήσεις με τον Δημήτρη (Jims192). Απο τις μέχρι τώρα συζητήσεις προκύπτει οτι ο ίδιος και ο φίλος Κοσμάς (kosmas), ενδιαφέρονται να αναλάβουνε οργανωτές επάνω στην Θεσσαλονίκη. Στο τόπικ αυτό θα παρακαλούσα να μου πείτε και τα υπόλοιπα παιδιά την άποψή σας (εννοείται ότι μιλάμε για τα παιδιά απο την Θεσσαλονίκη, και την Β. Ελλάδα γενικότερα, για να μην αρχίσει κανένας Βαγγέλης και μπλαμπλάρει πάλι
). Εννοείται ότι τα άτομα που θα αποφασίσουμε τελικά να είναι και υπεύθυνοι, θέλουμε να είναι άτομα τα οποία εσείς θέλετε να σας εκφράζουνε.
Γνωρίζω ότι το θέμα συζητήθηκε στην συνάντησή σας την Κυριακή. Απλά θέλω να διευκρινήσω ότι, στο site υπεύθυνοι στο κομμάτι που θα αφορά την Β. Ελλάδα θα είναι 1 άτομο. Αυτό δεν σημαίνει ότι εκτός site δεν μπορείται να είστε παραπάνω που θα οργανώνεται όλη την ιστορία. Είναι θεμιτό και εννοείται πιο πρακτικό να είστε κι άλλα άτομα, αυτό όμως θα το δείτε εσείς μεταξύ σας.
Επειδή δεν θα ήθελα να χρονοτριβήσουμε πολύ σε αυτό το θέμα, παρακαλώ να εκφραστούνε τα παιδιά, ώστε να μπορέσουμε να βάλουμε τις ράγες και να αρχίσει το τραίνο να σφυράει!!!