Re: 20βαλβιδεσ Διαφονιεσ
παιδια με τα ts οι αριθμοι λενε την αληθεια και θα αναφερω μερικουσ για αυτους που νομιζουν οτι επιδη η ts βγαζουν 192 ονομαστικα αλογα εχουν κανενα πυραβλο. στο POWER τευχος 33 εχει μια corolla μαυροκαπακη (159hp) με 6ρι που βγαζη 0...100 7,4sec και ο,,,,160 21sec το πρωτο νουμερο η ts μαμα το ακουει και παθενη σοκ το δευτεροτο ακουει και ανχονετε και επηδη ειμε γεναιοδοροσ και για να ειχει καποια ουσια η συζητηση θα παρω μια ts καπος φτιαγμενη στο POWER τευχος68 εχει λυπον μια με 198 δυναμετριμενη με 0...100 8,1 sec και 0...160 21,36 αντε γεια αλλα ξερω στο μετριμα που καναν με την ts αυτος που την οδηγουσε ηταν κουλος χαχα!!!
ρε παιδες δεν σας περνη, καλη η ts δε λεω αλλα ....τα νουμερα σας κανουν νουμερα .
μαρμελ αυτοι δεν κανουν ουτε για ασημοκαπακο χρεπη
πολυ εχω ασχοληθη αυτο ειναι μια κριτικη που θα τη δεχομουνα ευχαριστως
ayrton εμενα μου φτανη παντος να παραδεχθουν τα ts οτι μεχρι τα 120το 20ν δεν το φτανουμε και το ζητιμα εληξε
turbakias προσεχε γιατι με ενα σταρλετ τουρμπο μαμα που ανοιξα επαθε σοκ ο τυπος
νικο μετα τα παραπανω θα σου πω και εγω μια πατε για μαλλη και θα βγητε κουρεμενη χαχα
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|