Χθες εκανα το service των 30.000 χλμ.
Κοστος 181Ε.
Η μονη κοροιδια ειναι οτι μου χρεωσαν εργατικα 2 ωρες (80+ΦΠΑ) και το αμαξι το κρατησαν 30-40 λεπτα. (μεσα στα οποια εγινε και αμορτισερομετρηση που υποτιθεται ηταν δωρεαν.)
Αλαξη λαδιων, φιλτρο λαδιου, υγρα φρενων.
Το φιλτρο αερα δεν το πειραξαν (εχω ενα ΚΝ)
Οταν πηγα με ρωτησε 3 φορες το παλικαρι στην υποδοχη αν εχει καποιο προβλημα το αμαξι.
Λεω και εγω....
"---Τα αμορτισερ μου φενονται λιγο σκληρα τωρα τελευταια, μπορουμε να τα κοιταξουμε? ειναι στην εγγυηση?
---Βεβαιως . Η αμορτισερομετρηση ειναι δωρεαν. Κατι αλλο?
---Να συμπληρωσουν τα παιδια παραφλου στο ψηγειο (κοντευε να παει στο Low)
---ωραια... κατι αλλο?
---στα πολλα χιλιομετρα σαν να κανει αεροδυναμικους θορυβους....μπορειτε να δειτε τις τσιμουχες στις πορτες? να βαλεται λιγη σιλικονη η κατι αλλο?
---θα το κοιταξουμε και αυτο. κατι αλλο?
---Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. Αν θυμιθω θα σας πω."
Αποτελεσματα.
Αμορτισερ 75% τα μπροστα 73% τα πισω (μια χαρα)
Τα υγρα συμπληρωθηκαν δωρεαν.
Μου λενε οταν παω να τα παρω.... Τις πισω τσιμουχες θα τις αλαξουμε μεσα στην εγγυηση.... δεν υπαρχει ανταλακτικο.... θα πατε κατω να το παραγειλετε.
Καλως λεω εγω.
Παω κατω και αρχιζει το γλεντι
Περημενω στα ανταλακτικα 10 λεπτα να τελειωσει ο τυπος με το τηλεφωνο. Μετα του λεω τι θελω και με στελνει στον υπευθηνο φανοποιήου.
Εκει ηταν ενας παπους. Του λεω τι και πως και μου λεει
"Πρεπει να το δω το αμαξι για να τα παραγγείλω. Να κανουμε δοκιμη
---Μηπως κάναν τα παιδια στο σερβις δοκιμη (που θα τους επαιρνε ο διαλος αν ειχαν παρει βολτα το αμαξι)
---Αποκλειεται
---Μα μου ειπαν να κατεβω να παραγγειλω τις τσιμουχες.
---Δεν ξερω τι σου ειπαν. Εγω πρεπει να κανω δοκιμη
---Παμε. Επανω ειναι το αμαξι.
---Δεν μπορω τωρα. Δευτερα πρωι!! (Ετρωγε μπουγατσα την ωρα που μου μηλουσε)
---Καλα λοιπον δευτερα πρωι. τι ώρα?
---Οτι ωρα θες!!!!! (ακουσον ακουσον)"
Ηταν παπους και δεν με εκανα καρδια να ζητησω τα ρεστα.
Εξυπηρετηση ομως..... αριστη shoothim
Το αστειο.... κανω μια βολτα...και διαπιστωνω οτι δεν ακουγεται το σφυριγμα στις πορτες οπως πριν. Οχι το ιδιο εντονα.
Λεω μπας και αλαξαν τις μπροστα τσιμουχες και δεν αλαξαν τις πισω. Η μηπως βαλανε σιλικονη(Γιατι ηταν λιγο γιαλυστερες οταν το πηρα)
ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!