Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Χαιρετε και καλη χρονια και απο εμενα. Την Κυριακη που βγηκα για κεφεδακι παρατηρησα οτι η Βεικου ειχε ορεξη για καταστασεις ανεβασμενης αδρεναλινης. Ξεκιναω στο ρευμα προς Κυψελη και μετα κανω αναστροφη. Καπου εκει και περνωντας τη διασταυρωσει Βεικου Τραλεων Ανεβαζω λιγο ρυθμους. Πισω το τζαμι ειναι τιγκα στην υγρασια. Καποια στιγμη ερχεται απο πισω μου ενα κατι σαν fiat punto ατμοσφαιρα θα το περιεγραφα. Ειχα κολλησει στον μπροστινο και ο αλλος με πηγαινε προφυλακτηρα. Καλα λεω, εστι εισαι, τερμα τα καλα παιδια. Ριχνω σε δευτερα, Παταω τερμα το γκαζι κανω και μια σφυνα. Τα 100 ερχονται γρηγορα αλλαγη σε τριτη 120 χιλιομ. Βλεπω πισω πουθενα ο τυπας. περιμενω δεν ου ξανακολαει. Ακομα ενας που υποταχθηκε στη δυναμη κορολλα. Κανω παλι αναστροφη και βλεπω ενα celica που ειχε τα διακριτκα sainz. Καλα λεω καγκουρας πρεπει να ειναι. Σκαω απο πισω ανοιγει πουθενα τσουφ πουθενα αποιγμα και εγω ακομα απο πισω. Λογω κινησης του κανω νοημα να παμε δεξια. Ο τυπος συνεχισε. ΔΕυτερη "γιουτσα" Ε μετα σαν παιδι και εγω το μαλακισα. Βρισκω ενα couper S Κολλαω απο πισω στο φαναρι. Ανοιγει αυτος μου κανει 4-5 αμαξια διαφορα μεχρι να ανοιξω αλλα μετα η διαφορα ανοιγε πολυ αργα για αυτον. Αυταπατες δεν ειχα. Κερασακι στην τουρτα ενα S3 που μας προσπερασε και τους 2 αφηνοντας διπλα μας ενα βασιλικο σκασιδι απο εξατμιση
|