Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
για μισο λεπτο ρε παιδια 8α τρελαθουμε τελειως εδω μεσα?ενταξει καλο χρυσο το τετραπεταλουδο τι μαυροκαπακο τι ασημι.. τα αλογα τους δεν φαινονται και δεν σκοτωνουν εχω ανοιξει με τετραπεταλουδα και εχω δει πολλα να ανοιγουν και για τα αλογα τους δεν πανε κακα τα ψεματα.. τι σχεση εχει ενα τετραπεταλουδο 1.6 με το impreza που ειναι 2λιτρο τουρμπο 220αλογα και καμποσα κιλα ροπη με το τετραπεταλουδο που βγαζει 140 αλογα και 16κιλα ροπη μην τρελαθουμε κιολας.. Και με alfa romeo gta που ειναι 2.5cc και παρα πολλα κιλα ροπη και πολλα αλογα και παλι το τετραπεταλουδο μπροστα.. εχω ανοιξει με παιδια απο το κλαπμπ με τετραπεταλουδα μαυροκαπακα κιολας ο ενας ειναι ο [acronym:f3a1c34614="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:f3a1c34614] ΦΛΑΤΖΑΣ και το αλλο ενα παιδι με μια μαυρη κορολλα g6 8α το θυμαται στη βουτα ανοιγαμε μεχρι τη διασταυρωση που παει για λαιμο ημουν χωρις προφυλακτηρα τοτε με τον ιντεροκουλερ μπροσττα 8α με θυματιαι και δεν τρελαθηκα με το πρωτο τετραπεταλουδο απο 2ρες ρολλαριστες μεχρι 4ες ημασταν μαζι και με το αλλο το ιδιο δηλαδη να ανοιγω χαλαρα με impreza gta κτλ. ειπαμε παει καλα μην το ξεφτυλισουμε το θεμα. και ειδικα το παληκαρι που εγρταψε για αυτα το μοτερ το εχει αυτο σε carina η κανω λα8ος?πολυ βαρυ το αμαξωμα και περασες τετοια αυτοκινητα δηλαδη το μοτερ σου σε καμια κορολλα 8α κανει παπαδες.. τι να πω η ειναι πειραγμενο το μοτερ σου η τα αυτοκινητα που ανοιγες ηταν 16αρια η οι οδηγοι τους ηταν κουλοι οσο δεν παει κατι αλλο δεν παιζει..
|