Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Λοιπό, καθότι χριστούγεννα σήμερα, είχα πάει επίσκεψη σε κάτι θείους το μεσημέρι, για μάσα! Γυρνώντας, βρίσκομαι πίσω απο μια Corolla 101, με 2 μπούκες πίσω, 1 δεξιά και μια αριστερά. Πάνο, ίδια με την δικιά σου. Ο τύπος ανοίγει και αρχίζει και κυνηγάει ενα S2000 που ήτανε μπροστά του!!! Ε και εγώ σαν μικρό παιδάκι ακολούθησα. Να μην τα πολυλογώ, βρισκόμαστε στο φαναρι ποιο κάτω, αυτός μπροστά, πίσω εγώ (α το 2000, το πηγαίναμε, αν και δεν το περίμενα, μάλλον μ@λ@κίες αυτός πρέπει να έκανε). Οπότε με το πράσινο, φύγαμε, μπαίνουμε Αν. Ρωμυλίας, απο θηβών, και την ανεβήκαμε όλη έχρι επάνω για όσους ξέρουνε απο περιστέρι-πετρούπολη. Μας βοήθησε που πετύχαμε όλα τα φανάρια πράσινα! Στο τελευταίο μας πιάνει κόκκινο. Πάω δίπλα, και αμέσως με ρωτάει τι έχω και πάει σφαίρα η 90άρα!!! 20V, του λέω.... ΚΙ ΕΓΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ! Ασημί του λέω.... ΚΙ ΕΓΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ. Το παλικάρι έχει έρθει και κανα 2 φορές σε συναντήσεις.
Και ρωτάω εγώ τώρα, και κυρίως τον Πάνο, καθώς και ίδιο αυτοκίνητο, πώς γίνεται και τον πήγαινα κ........φεράντζα???
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|