δημητρη το θεμα ειναι να μπει ολο το σετ με πολλαπλασιαστη κομπλε για να δεις διαφορα. ωραιο το καρινα του 8400 ανεβαζει ο ατιμος
.γνωριστηκαμε με το νικο(2579) ειναι μαυροκαπακος αυτος και πηγαμε και μια ψιλη. δεν θα σου πω αποτελεσματα ετσι για να σκασεις.και φυσικα με το νικο θα εχουμε να πουμε πολλα και φυσικα ακομα περισσοτερα ανοιγματα ετσι για να αποδεικνυουμε τη βελτιωση υποτιθεται καναμε. ο φιλος με τα 157 ειναι αλλος(γιαννης) και τον βλεπω καθε φορα σε συναντηση. καποια στιγμη θα δουμε και τι κανει και αυτουνου μπροστα στα ασημοκαπακα.
ετσι νικο?
δεν ξερω γιατι αλλα ισως γινει ενα πολυ καλο και υσηχο τοπικ εδω μιας και οι βασικες κουβεντες θα αφορουν μονο βελτιωσεις γνωμες ψαξιματα γενικα ιπποδυναμης στους 20v.τα λεω καλα? εμενα παντως ο παπαδοπουλος ελεγε να μου κατασκευασει διχαλο πριν τον καταλυτη αλλα του αρεσε και η κατασταση του δικου μου και συμφωνησαμε να το αφησουμε μπας και παρουμε τιποτα μισο κιλο ροπη. δεν εχω παραπονο παντως απο εξατμιση και γενικα νομιζω οτι αποδιδει ετσι οπως ειναι. θα ψαχνομαι τωρα για ρυθμιστη πιεσης βενζινης.ισως κανει κατι?
γιαννη(ayrton) εβαλα να ψαξουν να μας βρουν φρενα