Για καθηστε ρε παιδια μηπως ξεφυγαμε;Γιατι αναφερουμε τον παραγοντα ανθρωπο λες και ποτε υπηρχε περιπτωση ενα club να αποτελειται απο ρομποτ;Μηπως και ο καθενας στο club που ανηκει δεν λεει τα ιδια;(ειτε ειναι fiat,honda,bmw).Δεν πιστευουν οτι εχουν μεταξυ τους τις καλυτερες σχεσεις;Οτι ειναι το καλυτερο club και μαλιστα με διαφορα;Μπορει καποιος να πει το αντιθετο;Ή νομιζετε οτι μαζευονται στις συναντησεις τους και να λενε (α.ενταξει ρε κολλητοι εχουμε αλογα αλλα δεν εχουμε την ανθρωπινη επαφη του corolla club
.
Και γιατι να ειναι παραλογο αυτο;Και εμεις καλα κανουμε και νομιζουμε πως εχουμε τις καλυτερες σχεσεις,πως πανω απο ολα ειναι ο ανθρωπος, η αγαπη για το κορολλι.
Γ Ι Α Τ Ι τα θετουμε υπο συζητηση και διαπραγματευση αυτα τα θεματα;Ειπε κανενας το αντιθετο;Αποτελει δικο μας μονο προνομιο;Ποιος ειπε οτι τα αλογα και το νουμερο αυτων κανουν τι;Την ποιοτητα των μελων,την αξιοπρεπεια;;
Για να μην εχουμε αυταπατες λοιπον η ιπποδυναμη σιγουρα δεν δειχνει ολα αυτα που λετε μερικοι απο εσας αλλα δειχνει,τουλαχιστον ενα μετρο συγκρισης,το ενδιαφερον,το μερακι,το χρημα,κοπο,χρονο και αγχος που εχει σπαταλησει ο καθενας μας στο αυτοκινητο του.Γιατι σιγουρα αν εγω ειμαι 'μαμα' τοτε δεν θα εχω την απαιτηση να κερδισω περισσοτερο χρονο απο τον Πανο που εχει ριξει και κανα 2αρι εκατομυρια στο τουτου του.Και μιλαω για το χρονο παρουσιασης στο συγκεκριμενο περιοδικο.Λογικο δεν ειναι αφου το περιοδικο αυτο αχολειται 'μονο' με τη βελτιωση να παρουσιασει του Πανου και οχι το δικο μου;
Ειναι κακο επομενως ακολουθωντας την παραπανω λογικη να βγαζουμε μεσο ορο 500 αλογα;Και μαζι με τα 500 αλογα και ολα τα παραπανω που λετε!Γιατι τα αλογα αναιρουν την παρεα,την φιλια και ολα τα αλλα που λετε;Αυτο δεν μπορω να καταλαβω.Ισως ομως αποτελει ενα καλο τσαγακι που σερβιρουμε μονοι μας για να αιτιολογησουμε τι;Την αποτυχια μας;
Οχι κυριοι 128 αλογα μεσος ορος ειναι λιγα!Κακιστα δεν παρουσιαστηκαν τα γρηγορα τα TS.Kαι ναι σε αυτου του ειδους τις παρουσιασεις πρωταρχικο ρολο παιζουν τα αλογα(για περιοδικο βελτιωσης μιλαμε ρε παιδια) και οχι για εγκυκλοπαιδια αναπτυξης κοινωνικων σχεσεων και επαφων.Αυτην την τελευταια μαγκια μας να τη διαβαζουμε μεταξυ μας αλλα να ειμαστε σιγουροι οτι κανενα power και αλλοι αναγνωστες ενδιαφερονται.Μονο για αλογα,αλογα και αλογα.