Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παλιά 20-11-05, 23:17
pavleouras Offline:
Μικρό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 243
pavleouras είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων

Λοιπόν θα περιγράψω δύο ανοιγματάκια, 1 που έκανα εγώ και ένα που είδα. Τα αποτελέσματα είναι λίγο έως πολύ περίεργα γι'αυτό θα ήθελα να τα σχολιάσουμε. Σε καμία περίπτωση δεν είναι φίδια, άλλωστε μόνος μου λέω πόσες κολώνες τρώω από vts!!!

1) Πετυχαίνω πριν από λίγο μια alfa gtv αυτή που έβγαινε το 96 περίπου. Εγώ με την κορολίτσα μου την 1.4 sedan του 2000. Ο τύπος είναι μπροστά μου με 2α και καμιά 40αρια και αρχίζει να ανοίγει, ανοίγω και εγώ από πίσω και μέχρι τα 130 δεν μου φεύγει. Ο τύπος με έβλεπε να τον ακολουθώ με αλλαγές λωρίδων οπότε καταλάβαινε ότι κατι παίζει από πίσω. ΟΚ λέω, δεν το άνοιξε τέρμα. Σταματάει στο φανάρι και εγώ χώνομαι ανάμεσα σε αυτόν και σε ένα μηχανάκι έτσι ώστε να βρεθώ δίπλα του. Πέφτει η σχετική ματιά, το φανάρι πράσινο και φεύγουμε σφαίρα. Και τώρα αρχίζουν τα ωραία και πέριεργα. 1η και είμαστε μαζί (!). Με την αλλαγή 2α αυτός βρίσκει αμάξι μπροστά του και εγώ αλλάζω αμέσως λωρίδα για να του ελευθερώσω τη δικιά μου. Ο τύπος αμέσως αλλάζει και συνεχίζουμε να πατάμε . Η διαδικασία αυτή κράτησε ελάχιστα (μισό δευτερόλεπτο ίσως) αλλά εγώ έκανα κεφάλι μισό αμάξι. Και τώρα αρχίζουν τα πολύ ωραία και πολύ περίεργα. Σπασμένη 2α το μισό αμάξι παραμένει, σπασμένη 3η το μισό αμάξι παραμένει (!). 4η και 140 έρχεται δίπλα και αρχίζει να ανοίγει και εγώ κόβω την κόντρα γιατί έπρεπε να στρίψω. Και ερωτώ, η gtv νομίζω έβγαινε σε 2λιτρη και 150 άτια. Πως στάθηκα δίπλα μέχρι τα 140? Μήπως έβγαινε σε 1.6? Ο τύπος το άνοιγε (πάντα κλείνω το ραδιόφωνο και ανοίγω παράθυρο για να ακουω). Μηπως δεν ήξερε να το ανοίξει σωστά? Αλλά και πάλι, και κουλός να ήταν δεν έπρεπε να με έχει χαλαρά? Μήπως τελικά οι alfa πέφτουν πολύ με τον καιρό? Παιδιά μην αρχίσετε το δούλεμα, δεν κάνω πλάκα, τα παραπάνω έγιναν! Το θέμα είναι πως?

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00

Page generated in 1,26602197 seconds (89,59% PHP - 10,41% MySQL) with 106 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:22.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com