Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Λοιπόν θα περιγράψω δύο ανοιγματάκια, 1 που έκανα εγώ και ένα που είδα. Τα αποτελέσματα είναι λίγο έως πολύ περίεργα γι'αυτό θα ήθελα να τα σχολιάσουμε. Σε καμία περίπτωση δεν είναι φίδια, άλλωστε μόνος μου λέω πόσες κολώνες τρώω από vts!!!
1) Πετυχαίνω πριν από λίγο μια alfa gtv αυτή που έβγαινε το 96 περίπου. Εγώ με την κορολίτσα μου την 1.4 sedan του 2000. Ο τύπος είναι μπροστά μου με 2α και καμιά 40αρια και αρχίζει να ανοίγει, ανοίγω και εγώ από πίσω και μέχρι τα 130 δεν μου φεύγει. Ο τύπος με έβλεπε να τον ακολουθώ με αλλαγές λωρίδων οπότε καταλάβαινε ότι κατι παίζει από πίσω. ΟΚ λέω, δεν το άνοιξε τέρμα. Σταματάει στο φανάρι και εγώ χώνομαι ανάμεσα σε αυτόν και σε ένα μηχανάκι έτσι ώστε να βρεθώ δίπλα του. Πέφτει η σχετική ματιά, το φανάρι πράσινο και φεύγουμε σφαίρα. Και τώρα αρχίζουν τα ωραία και πέριεργα. 1η και είμαστε μαζί (!). Με την αλλαγή 2α αυτός βρίσκει αμάξι μπροστά του και εγώ αλλάζω αμέσως λωρίδα για να του ελευθερώσω τη δικιά μου. Ο τύπος αμέσως αλλάζει και συνεχίζουμε να πατάμε . Η διαδικασία αυτή κράτησε ελάχιστα (μισό δευτερόλεπτο ίσως) αλλά εγώ έκανα κεφάλι μισό αμάξι. Και τώρα αρχίζουν τα πολύ ωραία και πολύ περίεργα. Σπασμένη 2α το μισό αμάξι παραμένει, σπασμένη 3η το μισό αμάξι παραμένει (!). 4η και 140 έρχεται δίπλα και αρχίζει να ανοίγει και εγώ κόβω την κόντρα γιατί έπρεπε να στρίψω. Και ερωτώ, η gtv νομίζω έβγαινε σε 2λιτρη και 150 άτια. Πως στάθηκα δίπλα μέχρι τα 140? Μήπως έβγαινε σε 1.6? Ο τύπος το άνοιγε (πάντα κλείνω το ραδιόφωνο και ανοίγω παράθυρο για να ακουω). Μηπως δεν ήξερε να το ανοίξει σωστά? Αλλά και πάλι, και κουλός να ήταν δεν έπρεπε να με έχει χαλαρά? Μήπως τελικά οι alfa πέφτουν πολύ με τον καιρό? Παιδιά μην αρχίσετε το δούλεμα, δεν κάνω πλάκα, τα παραπάνω έγιναν! Το θέμα είναι πως?
|