loud loud loud στις 27/11/05 νομιζω οτι ειναι καλη ημερομηνια(ισως αλαξει) για να παμε επιτελους στην πολυποθητη σε μενα και τον vagelisteo λιμνη πλαστηρα. ακομα δεν ξερουμε αν θα γινει μονοημερη η με διανυκτερευση. αυτα θα κουβεντιασουμε δω και αναλογα με τις συμμετοχες θα αποφασισουμε. η διαδρομη θα ειναι φυσικα υπεροχη και ισως γινει απο περιοχη η οποια δεν θα ειναι η συνηθισμενη, ετσι για ποικιλια. το σιγουρο ειναι οτι θα δουμε και τον χρηστο απο το βολο και φυσικα τον toyotamania και τον jims192.και λογικα ελπιζουμε οτι θα ερθουν επιτελους και απο σαλονικα. αν και δεν εχω παει εκει εχω σκεφτει να κανουμε το γυρο της λιμνης χρονομετρημενη ειδικη διαδρομη
ετσι για να δουμε τι κανουν τα 4AFE και τα4EFTE
χε χε. δεν ξερω καν αν περνανε αυτοκινητα απο κει και αν ειναι εφικτο αυτο. απλα το σκεφτηκα
εκδρομες δεν θελατε? ετσι λεγατε και γκρινιαζατε. οριστε τοτε μια ακομα στο καπακι ετσι για να καψουμε νοθευμενη βενζινη.
η σκεψη μου μεχρι τωρα ειναι αναλογα φυσικα με τα τεμαχια που θα παμε και ποιοι θα παμε(αργοι-γρηγοροι πχ chris) με τη μηχανη αυτην την διαδρομη την κανω απο επαρχιακους δρομους. ποτε εθνικη. ανεβαινω απο λειβαδια αραχωβα αμφισσα μπραλλο δομοκο μετεωρα και φτασαμε. αν παμε απο εθνικη θα παμε παλι με 60? ελεος. θα δειξει. η πλειψηφια τι θα πει. πειτε γνωμες και προτασεις γιατι η ημερομηνια πλησιαζει ε?
α να μην ξεχασω τα καταπληκτικα τσιπρα που διαθετει η περιοχη και φυσικα τις ταβερνες που θα σκισουμε τα κοψιδια με θεα τη λιμνη. θα μαζευω πληροφοριες και θα ενημερωσω και φυσικα στο τελος θα ειναι ολα κανονισμενα ειτε φαγητο ειτε διανεκτερευση
αντρικη διαδρομη-εκδρομη οχι αστεια
ΥΓ οσοι τουρμπατοι ερθουν ας κατεβασουν πιεσεις γιατι δεν θα κουβαλαω εργαλεια μαζι μου και πρεπει να τους φερουμε πισω παση θυσια!!!!
και αντε να κοτσαρεις corolla πισω σου με σχοινι. ρεζιλι θα γινουμε ouch