Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger";p="
Το έχω πει και στο παρελθόν μέσα από αυτό το topic, θα το πώ και τώρα. Τα 1,6 FSi τα κοροϊδεύουμε με τις Corolles 1,6. Κάτι focus και astra ουτε τη βενζίνα μου δεν θυσιάζω. Απλά γουστάρω να βλέπω τη φάτσα του τύπου που έδωσε 25.000 για το Α3 όταν τρώει τσαγάκι από το Corollaki που είνια 6.000 φθηνότερο. Και να φανταστείς οτι θα μπορούσε να πάει το TS και να είναι στην παρέα μας... Αλλά ήθελε Γερμανό ο τύπος, στην υγεία του το τσαγάκι, κάνει καλό και στο στομάχι!!!
|
Και που να δεις και αυτούς με τα 2λιτρα Α3 όταν τον πίνουν από την ΤS μου πως κάνουν!!Δεν φαίνεται να το πιστεύουν,πραγματικά!!Όταν είχα πρωτοπάρει το αμάξι(μτχ) είχε χάλια λάστιχα,με μεγάλη φθορά.Πήγα λοιπόν να δω για λάστιχα με ένα φιλαράκι.Στην επιστροφή πέτυχα ένα Α3 2.0 FSI που πήγαινε γυρεύοντας!!Παιδιά είχε μεγάλη πλάκα να δίνει και όταν μπήκε το δικό μου στο lift του φτάνω στο πίσω προφυλακτήρα σε χρόνο μηδέν και αμέσως βγαίνω αντίθετο ρεύμα για προσπέραση!Με την αλλαγή σε 4η τον πέρασα αρκετά χαλαρά θα έλεγα!Το γέλιο ήταν ότι έμεινε πίσω μετά καμιά πεντάρα αυτοκίνητα,τάχα και καλά ότι δεν "έδινε"!!!