Track Day 20/11/05
Μετά απο συναντήσεις που είχαν τα διάφορα club Β.ελλάδος και που συμμετέχαμε και μείς στο πρώτο,όπως θα θυμάσται είχε γίνει και λόγος για διοργάνωση κοινού track day
στην πίστα των Σερρών.Δεν είχαμε την ευκαιρία να παρευρεθούμε στα υπόλοιπα meeting που κάνανε τα υπολοιπα παιδιά,αλλά τελικά αυτό κανονίστηκε για την Κυριακή 20 Νοεμβρίου.Θα συμμετέχουν 5 clubs(ibiza,vw,106,bmw,motorwomen)
με διαφόρα αυτοκίνητα.Οι συμμετοχές ακόμη δεν έχουν οριστικοποιηθεί αλλά υπολογίζονται γύρω στις 40-50 ένω το κόστος θα κυμανθεί απο 50-60 ευρώ ανα αυτοκίνητο.Μίλησα τηλεφωνικά με την υπευθυνη του vw club μου είπε οτι θα μπορούμε και μείς αν θέλουμε αρκέι να ξέρουμε μέχρι την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου οριστικά πόσοι θα είμαστε.Τώρα το πώς και τι και τα λεφτά οριστικά θα με ενημερώσει αν και εγώ ουδεμία σχεση θα έχω με οικονομικά και οργανωτικά αφου θα πάμε "μέσω" άλλων.Οσοι λοιπόν θέλετε δεν έχετε παρα να postaρετε.Θα πάμε εκεί για να περάσουμε καλά να κάνουμε νεες γνωριμίες και να οδηγήσουμε σε ένα ασφαλές ελεγχόμενο περιβάλλον.
Προς το παρών ο πίνακας συμμετοχών έχει μία συμμετοχή:JIMS192.Οσοι πιστοί προσέλθετε!
|