Επισκευη σε corolla 2002
καλησπερα,
καινουργιο μελος απο σημερα και εχω ριξει πολυ διαβασμα στο φορουμ θα ελεγα,ειναι πολυ καλο και με πολλες χρησιμες πληροφοριες.
θελω οποσδηποτε την βοηθεια σας.
εχω corolla 1.4 του 2002 την πλουσια εκδοση και πριν κανα χρονο χτυπησα εναν σκυλο με 50 km και μου προκαλεσε μεγαλη ζημια.ο σκυλος τελικα εζησε!!χεχε!
το αυτοκινητο απο την πεμπτη ειναι στον Πλεστη-Ελευσινα για φτιακσιμο. εξωτερικα η ζημια ηταν ο προφυλακτηας που ειχαν σπασει τα clips και ειχε κατι γρατζουνιες και η μασκα ποθ ειχε σπασει(εκει εσκασε το κεφαλι του σκυλου). Μετα την στουκα τα φωτα δεν δουλευαν και επισης δεν δουλευε το ενα προβολακι.
τελικα οταν το ανοικσαν στο σθνεργειο μου δωσαν προσφορα γυρω στα 900 ευρω.
αλαγη προφυλατηρα, αλλαγη 2 φαναρια που ειχαν σπασει οι βασεις τους(οχι τα κρυσταλλα) αλλαγη η μασκα και το ενα προβολακι που εχει σπασει, φτιαξιμο και βαψιμο της μετωπης και να ισιωσουν τους αρμους διπλα απο το καπο που ειναι ανομοιοι.
διαβασα τωρα κατι post και ειδα την corolla tsport την καινουργια που ειναι κουκλι.
PLEASE HELP ME.
οταν ρωτησα στον πλεστη αν μπορω να βαλω lifting μου απαντησε πωσ δεν γινεται.
γνωριζει κανεις????αφου θα αλαξω φαναρια μασκα και προφυλακτηρα δεν γινεται να κανω το lifting??????
παρακαλω οποιος γνωριζει να μου απανησει αμμεσα ωστε να παω την δευτερα πρωι πρωι μηπως και προλαβω να κανω την αλλαγη.
επισης ειτε μου αν ξερετε αν θα υπαρχει μεγαλη επιβαρηνση.
φαναρι 136
προφυλακτηρασ 146
βαση για προφυλακτηρα 27 ευρω επι 2=54
μασκα 93 ευω
οι τιμες ειναι χωρις φπα και χωρις βαφη.
sorry αν σας κουρασα με το μεγαλο post.[/img]
αναμενω απαντησεις.
ευχαριστω
|