Ελειψα μια μερα απο το site και ηρθαν τα πανω κατω.Δουλευω στην επαρχια και λογω του AIRSHOW ηρθα Αθηνα για 4 μερες,φυσικα για δουλεια και οχι για διασκεδαση.Την προηγουμενη εβδομαδα διαβασα για τη δυναμομετρηση και δηλωσα απο τους πρωτους για συμμετοχη,λεγοντας πως καλο ειναι να δυναμομετρηθει καποιος 20V,ας μην ειμαι και εγω.Ωστοσο το ονομα μου οταν ειμασταν λιγοι φιγουραριζε πρωτο.Μετα ξαναρωτησα επειδη εβλεπα αυξηση των συμμετοχων αν 'κινδυνευουμε΄εμεις τα μη μελη αλλα το ονομα μου το ξαναειδα.Αλλαζει η ημερομηνια διεξαγωγης,δηλωνω πρωτος οτι ναι μπορω δεν πειραζει και ξαναειμαι στη λιστα.
Ε. ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,του καβ...σε καποιου τελευταια στιγμη και λεει ειμαι μελος θελω να μπω.Προηγεισαι φιλε μου συμφωνοι αρκει να δηλωσεις εγκαιρα συμμετοχη γιατι υπαρχει το ενδεχομενο καποιοι απο εμας να μην εχουν μονο μαθηματα να αφησουν αλλα και οικογενειες.(στη δικη μου περιπτωση δεν θυσιαζω τιποτα)
Δεν περιμενα τετοια ξεσυννεροια απο κανεναν και το λιγοτερο που θελω να πω ειναι οτι λυπαμαι.
Αν συνεχιζω και παραμενω στη λιστα παρακαλω η θεση μου να δωθει στον SavvasKE35.Αυτος θα κανει 900 χιλιομετρα ενω εγω μονο 300.
Και ζηταω συγνωμη απο τα μελη που δεν πηρα αδεια για να δηλωσω συμμετοχη αλλα ειστε πολλοι ρε παιδια δεν προλαβαινω σε μια εβδομαδα.Και για να ξερετε το POWER εχει δυναμομετρησει μαυροκαπακο στα 159 αλογα με απλη βενζινη.Αντε να δειξει το δικο μου 159-167 με πρωτο σταδιο βελτιωση.Αλλα μηπως δεν με ενδιαφερει μονο αυτο;
Θα ηθελα παρα πολυ να δυναμομετρηθουν ιδιαιτερα μοτερ,ατμοσφαιρικα ,τουρμπατα,τροπετα,2ου σταδιου αλλα να πηξουμε στα 1.4 και 1.6 μαμα;
Θα παρακαλουσα τον admin για τελικη ,οριστικη λιστα δυναμομετρησης.Ρε ο ιδιος ο trulli να ερθει με την TF-105 να φαει πορτα αν δεν ειναι στη λιστα.Τοση σιγουρια απαιτω σαν ενα μη μελος αλλα σκεπτομενο ον.
|