Παρουσίαση TS - kombresor by Drive (0-100-0)
Επεσε στα χερια μου το Drive Αυγουστου το οποιο εχει παρουσιαση το νεο corolla TS-Kombresor και συνεντευξη του υπευθήνου της Toyota Motorsport (το νεο όνομα της TTE).
Εχει πολλυ ενδιαφερον. Εγω σταθηκα στη δηλωση του στην οποια λεει οτι μπορουμε να βγαλουμε απο το αμαξι μεχρι 300 άλογα!! αλλα τοτε δεν θα περνουσε τα τεστ καυσαερίων και δεν θα ηταν απολυτα αξιοπιστο.
Επισης τα αυτοκινητα κατασκευάζονται απο ετοιμα TS που εχουν βγει απο την γρραμμη παραγωγης και για αυτο το λογο το αυτοκινητο αυτο αποτελει βελτιωση και οχι μοντελο. (δεν βγαινει απο το εργοστασιο TS kobresor).
οπως τα λεει μπορουμε ανετα και εμεις να αναβαθμισουμε το TS σε TS kobresor.(Δεν ανοιγεται μηχανη κατα την μετατροπη)
Λετε κανενας ελληνας βελτιωτης να μπορεσει να παρει το pack της αναβαθμισης και να το περασει? Δεν πρεπει να ειναι δυσκολο.
Εγω πρωσοπικα χαρικα που τελικα υπαρχει και ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ (σχεδον) λυση για περισσοτερα αλογα. Καλα τα 192 αλλα με το καιρο θα τα συνιθυσουμε(ηδη εχω αρχισει και εχω νεες ανησυχιες).
Εκτος και αν το εισαγουν εδω και πουλησουμε το παλιο να παρουμε ενα νεο! question