Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="
χμμμμμμμ βασιλη οπως βλεπεις αποκτησα αρκετους οπαδους της ατμοσφαιρας και οπως βλεπεις δε σε παιρνει. φιλε turbakia δεν παρεξηγουμαι μην ανυσηχεις αλλα που εννοεις οτι ειναι μπροστα ενα τουρμπατο? και τι τουρμπατο εννοεις? γιατι πολυ καλο 1300τ α σταδιου ηταν πισω μου και απο χαμηλα. και με μαρτυρες!!!!!! . και γω ειμαι φιλος της τουρμπινας αλλα ΟΠΑΔΟΣ της ατμοσφαιρας. βασιλη αντι να κοιτας το πυρομετρο δεν κοιτας κανα γκομενακι που θα περπαταει? ασε που δε θα μπορεις πια να κανεις αγριο σεξ με τον κοφτη.του εχω πεταξει τα ματια εξω εγω παντως και το ξερεις. ποτε δεν ζεσταινω ποτε δεν κρυωνω ποτε δεν ανοιγω το καπο παρα ΜΟΝΟ για νερο στα τζαμια. ετσι ειναι φιλε μου το βτςςςςς πληρωνεται. αντε με το καλο φτιαχτο και ελα να ακουσουμε μαζι το ΜΠΑΜΜΜΜΜ!!! νικο οσο για σενα θα ερθει και η ωρα σου χε χε. αρκει να εχεις το ματσακονι μαζι σου να σου λεω τι ταχυτητα θα αλαζω γιατι δε θα τις παιρνεις χαμπαρι. με το καλο οταν γυρισω θα αρχισω να ψαχνω τον τροπο να το κανω 1.8 20V.
φιλικα πανος
|
Πανο δεν με νοιαζει ποσους οπαδους θα εχεις ουτε και αν χασω.Εγω θα φτιαξω ενα συνολο συμφωνα με αυτα που ξερω και εμαθα και θα σας πω παμε.Αν δεν χασεις δεν προκειται να μαθεις ΠΟΤΕ.Οσο για την γκομενα προτιμω να κοιταω το πυρομετρο παρα τα οπισθια της καθε ξεκω...ρας που φοραει ασπρο παντελονι με μαυρο στριγκ.Δεν λεω καλο ειναι αλλα αν γινει καμια μαλακια μετα θα κλαιω με μαυρο δακρυ.Αγριο σεξ με τον κοφτη δεν κανω ουτε με το ατμοσφαιρικο καθως το λουπαμαι,θα κανω μετα με το τσαφ τσουφ?Ρε λακαμα δεν θελω να μου λες για μπαμ στο εχω ξαναπει με πιανει η καρδια μου
Υ.Γ.
Μην βιαζεστε να μιλησετε γιατι δεν ξερετε τι εχω ετοιμασει.Α και μην το ξεχασω δεν μιλησα πουθενα για α σταδιο.
Υ.Γ.2
Πανο εισαι σιγουρος για το 1.8 20ν?Να ψαξω κορμο πασεο δηλαδη?