Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p="
Μην με περασεις για γερολαδα αλλα ελεγα να κρατησω κανα 50ml για το κιβωτιο.Εσυ εχεις ριξει;αλλα αφου προτεινεις ολο,ολο θα το ριξω.Για να ειμαι ειλικρινης δεν περιμενω να δω διαφορα,αλλα ουτε και για αυτο το πηρα.Το μοτερ εχει γυρω στα 60000χλμ και το θεμα αξιοπιστια και καλη συντηρηση παντα με ενδιεφερε,εξου και βαζω παντα racing βενζινη,κορυφαια λαδια(castrol rs) και λεω να δοκιμασω και το αντιτριβικο.Ο μονος ενδοιασμος μου ηταν οτι αφου το μοτερ δεν εχει κανει 'κιχ' μεχρι τωρα γιατι να πειραματιζομαι με τετοια προιοντα;Το ενδιαφερον παντως για τετοια προιοντα μου το προξενησε πριν κανα 2μηνο ενας συναδελφος οταν συζηταγε για το MAI(προιον της NASA) οπου το μαγαζι που το πουλαγε ειχε βαλει κατι σαν γρυλλο και προσπαθουσες με δυναμη χειρος να φερεις 2 μεταλλα σε επαφη.Αυτος ο γρυλλος που ειχε το προιον δεν ακουμπουσε με τιποτα.Ειδωμεν!Και σε ευχαριστω γαι τις πληροφοριες.Περιμενω για το σασμαν να μου πεις.
|
Μην μου πεις κουβαρδα
αλλα εβαλα και στο σασμαν,200ml,αλλα και στο υδραυλικο τιμονι,μικρη ποσοτητα 20-30ml.Mην εισαι απιστος θωμας :x και θα δεις διαφορα.Που να δεις και το τεστ του motor kote.