εγώ δεν είδα να ζητάτε απλά πληροφορίες αλλά να διαφωνείται με την τιμή!
για τις αερολογίες συνεχίζω να έχω την ίδια στάση γιατί όλοι λέμε έχω κάνει αυτό ή θα κάνω αυτό και συνέχεια στο ίδιο σημείο βρισκόμαστε.
όσον αφορά για το σχόλιο σου xenos πιστεύω πως δεν έχεις δίκιο γιατί εάν εγώ είμαι υπερβολικός όταν λέω ότι μετά από 2 συνεχώμενες παρατηρήσεις από moderator συνεχίζεται η κουβέντα και σου φαίνεται άσχημο τότε πίστεψέ με ότι πολύ πιο άσχημο ήταν αυτό που έγινε να έχουμε 3 post σχετικά με την αγγελία και καμιά 10αρια με διαξιφισμούς.
mechanicaf δυστηχώς ούτε εμείς σε ξέρουμε.δεν ξέρω εάν μένεις επαρχία ή τπτ τέτοιο πάντως και έτσι να είναι δεν πιστεύω ότι είναι ακατόρθωτο να έρθεις σε μία συνάντηση έστω μία φορά για να μοιραστείς μαζί μας τις γνώσεις και τις σκέψεις αλλά και τις απορίες σου!!!!
όσον αφορά το μοντέλο του moderator που ΄φανταζεσαι δυστηχώς δεν είμαστε ρομπότ για να βγούμε από ένα εργοστάσιο παραγωγής έτοιμοι και προγραμματισμένοι φωτεινοί παντογνώστες και όλοι ίδιοι μεταξύ μας!
από τη στιγμή λοιπόν που με κρίνεις με ένα τρελό κριτήριο ποια θα έπρεπε να είναι η στάση μου απέναντί σου?ρωτάω γιατί σου απάντησα την αλήθεια ότι στην ερώτηση που μου έκανες δεν ήμουν γνώστης αλλά επειδή με ενδιέφερε η συγκεκριμένη μετατροπή είχα ρωτήσει γνωστό μηχανικό και σου είπα την τιμή που περιελάμβανε αγορά μοτέρ και τα συναφί,εγκατάσταση και τα πάντα κομπλέ!
άλλωστε κάθε moderator σε ένα site δεν έχει την ίδια αρμοδιότητα με όλους τους άλλους.
|