Re: 101 FORUM
η ιστορια ξεκινησε απο εναν συναδελφο ο οποιος ειχε μια 101 ιδια με την δικια μου και την εφτιαχνε στον "βελτιωτικο οικο" siros sport. εγω ειμουνα στη φαση ψαξιματος για κανα αλογο παραπανω με φιλτρα ,μπουζι κλπ. οποτε μου προτεινε ο συναδελφος να αγορασω το μοτερ που ειχε φτιαξει στο σιρο (4A-FE) γιατι αυτος ειχε βαλει στο αμαξι του 4ΑGZE (και αυτο στο σιρο). Η τιμη ηταν καλη 600€ μαζι με εξατμιση απο τον ποπαυ και ειχε ροϊκη εξελιξη , γραναζι εκκεντροφορου και επειδη ειχε κανει 130 χιλιαδες χιλιομετρα το ανοιξε και αλλαξε ελατηρια και με την ευκαιρια εγινε ζυγισμα και ψιλοελαφρωμα στροφαλου. μετα απο εναμιση μηνα αναμονης η corollitsa μπηκε μεσα για αλλαγη μοτερ και εκτος απο καποια μικροπροβληματα ολα ειχαν παει καλα και μετα απο μια εβδομαδα αρχισε το στρωσιμο (με την μαμα εξατμιση).ενα μηνα και 2000 χιλιομετρα αργοτερα μπηκε η εξατμιση με τελικο HKS φιλτροχοανη και το super afr και με τα λεγομενα του συναδελφου περιμενα 20 -25 αλογα παραπανω.προς μεγαλη μου εκπληξη τα παραπανω αλογα ηταν γυρω στα 5 και απο εκει και περα αρχισε το πηγαινε ελα στο σιρο για να βρουμε τι φταιει.