Re: Corolla G6 Interior Kit
Καλησπέρα σε όλους
Αρχικά σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις απαντήσεις σας. Πιστεύω ότι έχω αρχίσει να βγάζω κάποια άκρη.
Mechanicaf πολύ καλή δουλειά και με πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Αποδεικνύει πως άμα έχει όρεξη και μεράκι μπορείς να κάνεις θαύματα. Το έχω αυτό και σε άλλο ένα G6 και εκεί το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό. Απλά με φοβίζει λίγο μήπως κάνω ζημιά στα πλαστικά. Θα προτιμούσα κάτι έτοιμο αλλά από ότι κατάλαβα αυτές οι λύσεις και κοστίζουν και είναι δυσεύρετες. Θα το ψάξω όμως λίγο ακόμα και μόλις το έχω έτοιμο θα στείλω και photo να μου πείτε την άποψη σας.
Επί τη ευκαιρία ήθελα να κάνω και μια ακόμα ερώτηση(βέβαια δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο σημείο στο portal για να την κάνω, αλλά αν κάνω λάθος διορθώστε με).
Εδώ και αρκετό καιρό το ταμπλό του αυτοκινήτου παρουσιάζει πολλούς και ενοχλητικούς τριγμούς, οι οποίοι υποθέτω ότι κατά πάσα πιθανότητα άρχισαν να προκαλούνται από τις αναρτήσεις, έχω ακόμα τις εργοστασιακές και έχουν πέσει πάρα πολύ αλλά σύντομα θα τις αλλάξω(αλλά για το θέμα των αναρτήσεων θα κοιτάξω σε άλλη κατηγορία του portal). Μπορώ να κάνω κάτι για αυτούς τους τριγμούς? Έχω ακούσει ότι υπάρχουν κατάλληλα συνεργεία για αυτό το θέμα.
Ξέρει κανείς κάτι σχετικό?
Και πάλι σας ευχαριστώ.
Λευτέρης
|