Λοιπόν gourtz... για να βγάλεις το πλαστικό τζάμι που είναι μπροστα απ'τα κοντέρ πρεπει να βγάλεις πρώτα το κομματι που είναι κάτω απο το τιμόνι, μετά το αλλό που είναι πάνω απο το τιμόνι και φτάνει μέχρι τη μέση του ταμπλό. Αφού βγάλεις αυτά, ξεβίδωσε και τις βίδες που υπάρχουν στον θόλο μπροστά απ'τα κοντερ, βγάλε το πλαστικό κάλυμα, μετα το τζάμι και λογικά είσαι έτοιμος!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από merlin";p="
καλησπέρα είμαι ενας πορωμένος corollakias και είμαι ευτυχής που είμαι κάτοχος μιας corolla ΕΕ90 sedan.Από κινητήρα είναι ακόμα μαμά από ice έχω κάνει μια μικρή βελτίωση.Μένω Γαλάτσι κ όταν βγαίνω έξω διψάω να δω φτιαγμένα corollakia σαν το δικό μου...
ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε που μπορώ να βρώ μια αεροτομούλα νορμάλ με στοπ πόσο μας πάει το μπουγιουρντί??????????????????????????
|
Καλώς ήρθες merlin! Η μαμίσια αεροτομή για το συγκεκριμένο μοντέλο έχει τιμή στα 130e και υπολόγισε 50-60e για βάψιμο και τοποθέτηση! Δεν σου την συνιστώ όμως :P ! Βάλε καλύτερα απο το επόμενο μοντέλο ή απο Carina ή Avensis 8) ! Ρίξε μια ματιά εδώ....
http://www.americat.gr/index2.htm
Ρε παιδιά.... που φαίνεται η ονομασία του κινητήρα! Τι κινητήρα έχει το EE90? Βλέπω όλοι και λένε 4f-fe ή κάτι τέτοια...
που είναι γραμμένο αυτό?