ευχαριστω mechanicaf για τον χρονο σου...σιγουρα θελει ψαξιμο μιασ κ δεν ειμαι πλουσιοσ...!!!οσο γιαυτο που ειπα με την carina του φιλου μου σκεψου οτι εσκασε 5000ευρω κ ξαναλεω πωσ το φιλαρακι μου με ε111 1600g6 2000 μοντελο 92.000χιλιομετρα σκισμενο καθε μερα...του ΕΡΙΞΕ στα αυτια!!!!με νορμαλ μοτερ κ 17ρεσ ζαντεσ παρακαλω....!!καταλαβαινεισ λοιπον το σοκ τησ carina...!!!την ιδια μερα το g6 τα εβαλε με rallye 1300 8v με σκουπα προγγραμα εξατμιση κ ροικη εξελιξη οπωσ ελεγε ο γνωστοσ μου κ εχασε το rallye με 3-4 καροτσεσ διαφορα!!!!!!!ειμουν μεσα στο rally κ ειχα κλασει στο γελιο...που να εβλεπεσ τον φιλο με το rallaki να ξεροκαταπινει κ το g6 να ειναι μαμα κ να ειναι μπροστα με διαφορα!!ασε που μετα την κοντρα στο rallye εσπασε η πολλαπλη εξαγωγησ..!!!μετα απο ολα αυτα κ κουβεντιαζοντασ με τον φιλο μου με το g6 μου λεει κ αυτοσ αλλα το βλεπω κ μονοσ μου οτι οπου ακουσ πολλα κερασια παρε μικρο καλαθι...!αυτοσ ειναι κ ο λογοσ που σασ ζαλιζω παιδια...εν το μεταξυ ο μηχανικοσ που θελει να μου δωσει το μοτερ 4a-ge οπωσ ειπα ποιο πριν το εχει πανω σε e111 99 μοντελο κ θελει να βαλει 4e-fte πανω στο δικο του...απα αυτο τι σημαινει???οτι δεν ειναι ικανοποιημενοσ λογικα!!!αν ηταν θα το αλλαζε????αρα αυτοματοσ λεω κ εγω ΠΟΙΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΕΛΙΚΑ?????????
|