Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vaggelis";p="
astakos παντως επειδη γνωριζω απο saxoralla αν ηταν 170 αλογα τροχο θα ηταν πανω απο 190 στο μοτερ :P
|
Σωστά φίλε...κανείς δεν είπε το αντίθετο!! Πάντως μαζί πηγαίναμε...και τα ανοίξαμε πολλές φορές στη Βουλιαγμένης από το ύψος της Βούλας έως το τέλος της Αλίμου και δεν μπορούσα να τον περάσω αλλά ούτε κι αυτός!
Παράθεση:
απο κει και περα ενας φιλος με typeR ανοιξε αρκετες φορες με εναν φιλο του με TS και ειπε οτι η διαφορα δεν επεφτε κατω απ τις 3 καροτσες.
|
Βαγγέλη τα έχω παέι με Type-R πάνω από 5-6 φορές! Μόνο σε όσες ξενκινήσαμε από στάση έφαγα περίπου 1 καρότσα κι αυτό πριν αλλάξω την ανάρτηση που το αμάξι ξεκίναγε, έγραφε σαν τρελό και η μούρη του ψάρευε δεξιά κι αριστερά. Σε όλες τις υπόλοιπες φορές είμασταν δίπλα δίπλα...αν δε ξεκίναγα εγώ μπροστά του δεν με έφτανε ποτέ!!
Οπότε άντε πες ότι εγώ είμαι άψογος στις αλλαγές (που δεν είμαι)...όλοι οι άλλοι και οι 5-6 διαφορετικοί ήταν τόσο κουλοί; Δύσκολο να το πιστέψω φίλε!!
Παράθεση:
παντως τετοιες κοντρες δεν τις υπολογιζω....αφου δεν ξερεις σε τι κατασταση ειναι και ο αλλος οδηγος και το αυτοκινητο
|
Οk, αλλά για πες μου...τέτοιες κόντρες δεν τις υπολογίζουμε, τα περιοδικά δεν τα ακούμε γιατί γράφουν ανάλογα από που τα παίρνουν...ε, τι μέτρο σύγκρισης τελικά έχουμε;
@ leon74:
Φίλε δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω 100% στα παραπάνω λεγόμενα σου!!
Βέβαια μην ξεχνάς ότι έχουμε ένα μοτέρ που για να πάρει μισό άλογο θέλει ένα σκασμό λεφτά και πολύ τρέξιμο και test ενώ με ένα αντίστοιχο turbo όλα θα ήταν τόσο πιο εύκολα!!!