Re: Corolla TS 2ο χέρι Τι να προσέξω?
Όταν λέω αγραντζούνιστο μάλλον υπερβάλλω. Εννοώ ότι έχει μερικά σημαδια και μια γραντζουνιά αλλά είναι άβαφο και οπτικά σε πολύ καλή κατάσταση. Για το νέο μοντέλο πιστεύω ότι τα σχεδόν 27Κ για το τρίθυρο και τα σχεδόν 28Κ για το πεντάπορτο το οποίο και θα έπαιρνα αν έπαιρνα καινουριο είναι υπερβολικά και για αυτό και δε θα πουλήσει. Απαράδεκτο από τη Toyota να ακριβύνει ένα facelift κατά 3000 Ευρώ (μιλάμε πάντα για ίδιο εξοπλισμό). Νομίζω ότι σε καινούριο θα προτιμούσα το Leon 20VT στα 24Κ που είναι πεντάπορτο με μεγαλύτερο χώρο αποσκευών και αντίστοιχα καλές επιδόσεις με το TS. To μόνο μείον ότι αλλάζει μοντέλλο αλλά και η Corolla σε 1-1.5 χρόνο θα αλλάξει από ότι ακούω και διαβάζω σε forum. Για το θέμα της ανάρτησης με προβληματίζει πολύ αν το αυτοκίνητο είναι σκληρό γιατί με ενοχλεί στη μέση, αρα πρέπει να βρω τη χρυσή τομή μεταξύ άνεσης και σφικτής ανάρτησης κάτι το οποίο νομίζω είχε πετύχει η προηγούμενη TS. Όντως τα 20Κ είναι πολλά για μεταχειρισμένο γι΄ αυτο και απευθύνομαι σε σας που είστε πιο ειδικοι από εμένα και η γνώμη σας μετράει. Το δίλημμα είναι σημαντικό. ...???
|