Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ultramar";p="
Φίλε Αστακέ αυτό που είχα γράψει για τις εγγυήσεις προερχόταν από συζήτηση με πωλητή στη CITY CAR.Εάν όντως είναι τα πράγματα όπως τα λες θα προχωρήσω σε επεμβάσεις. Προτίνεις η δουλειά να γίνει μέσα σε εξουσιοδοτημένο ή κάπου αλλού ; Απλά να είναι κάποιος που να γνωρίζει τη δουλειά του ,αυτό με απασχολεί. Πόσο λέτε να πάει ένα κάθισμα οδηγού από τη facelift CTS ;
|
Αυτά που σου λέω είναι de facto πράγματα από Toyota Dimco και Toyota N. Κηφισσού!!
Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις πρόβλημα με καμία εγγύηση!!
Τώρα για το θέμα που θα τα βάλεις...προφανώς ζαντολάστιχα από'κει που θα τα αγοράσεις και ανάρτηση αυτός που θα στην πουλήσει!! Γιατί να πληρώνεις τσάμπα λεφτά να τα βάλεις στην αντιπροσωπεία;
Αν θες στο θέμα ανάρτηση μπορώ να σε βοηθήσω...να πας εκεί που την έβαλα κι εγώ...στείλε pm για λεπτομέρειες!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από liquidCTS";p="
Πλάκα κάνω βέβαια! Απλά μου φαίνεται ότι έχεις κάνει παααααάρα πολύ λίγα χιλιόμετρα. Εγώ σε δύο μήνες κλείνω χρόνο και έχω κάνει 36.000χλμ. (Astakos, δεν θέλω σχόλια).
|
Σιγά που δεν θα σου έκανα σχόλια...συνέχισε έτσι και μέχρι να κλείσεις χρόνο θα την χάσεις την εγγύηση!!!
:P
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από liquidCTS";p="
Βέβαια δεν ξέρω πόσο αληθινό είναι αυτό που λέει ο vaggelis... ίσως και να ισχύει... Κάνε και εσύ κανά χιλιόμετρο βρε παιδί μου... Ακόμα δεν το έχεις στρώσει.. Εχεις δει τι γίνεται μετά τις 6200rpm; Αν το έχεις δει απορώ πως δεν το έχεις στρώσει για να το πηγαίνεις πάντα εκεί.
|
Κι εσύ τι κατάλαβες που το πηγαίνεις συνέχεια;; Να σου θυμίσω το τσαγάκι του Audi;;; Χε χε χε!!! tongue