Σε Τι Κατάσταση Παραλαμβάνουμε Τα Αυτοκίνητα Μας!!!
Γεια σε όλους!Θα μπω κατευθείαν στο θέμα.Πριν από αρκετό καιρό μου είχαν γρατσουνίσει τον μπροστινό προφυλακτήρα, χθες πήγα να τον φτιάξω, όχι στην αντιπροσωπεία αλλά σε ένα δικό μου μάστορα. Όταν έβγαλε τον προφυκακτήρα από το αυτοκίνητο ξέρετε τι με ρώτησε;Πότε είχα ξαναβάψει προφυλακτήρα και καπό!Εγώ ευτυχώς το μόνο χτύπημα που είχα κάνει ήταν χαμηλά,πολή χαμηλά πίσω από την δεξιά πόρτα.Όταν του είπα ότι το αυτοκίνητο δεν έχει πάθει κάτι άλλο από τότε,μου απάντησε πως ο προφυλακτήρας είναι ξανα-βγαλμένος και βαμμένος, και το καπό ξανα-βαμμένο και μάλιστα όχι πολύ καλά!Όταν είδε με πόση απορία τον κοιτούσα μου απάντησε απαθέστατα πως έγινε κατά τη μεταφορά και διορθώθηκε είτε στα κεντρικά στην Αθήνα είτε εδώ Πάτρα!Μπορείτε να καταλάβετε πως ένιωσα;Έβγαζα καπνούς από την τσαντίλα μου γιατί το αυτοκίνητο είχε έρθει Πάτρα Παρασκευή ή Σάββατο κι εγώ παρέλαβα την άλλη Παρασκευή και με είχαν από σήμερα σε αύριο!Όπως μου είπε αυτός είναι ένα αρκετά συνηθισμένο φαινόμενο που συμβαίνει παντού και συνεχώς!Να σας πω και το άλλο;Πέρσι που είχα φτιάξει το μικρό χτυπηματάκι στην αντιπροσωπεία,όταν πήγα να πάρω το αυτοκίνητο παρατήρησα ότι το χρωματάκι το καινούριο σε εκείνο το σημείο ήταν σφυρίλατο.Φυσικά τους το είπα, τους κατσάδιασε ο προϊστάμενος, μου ζήτησαν συγνώμη και το διόρθωσαν.Όταν πήγα την επόμενη μέρα να το πάρω, αυτός που το είχε φτιάξει γυρνάει και μου λέει :"Όταν το παίρνετε από το συνεργείο το αυτοκίνητο καθόσαστε και το κοιτάτε πόντο πόντο.Στην αντιπροσωπεία το κοιτάτε;".Δούλεμα μες τα μούτρα μας με λίγα λόγια.Απ' ότι συζήτησα με τον άνθρωπο χθες, γίνονται τρελά σκηνικά με τα αυτοκίνητα μας,κατά τη μεταφορά,και το συμπέρασμα ήταν πω όταν πας στην αντιπροσωπεία να παραλάβεις πρέπει να πηγαίνεις με δικό σου φαναρά,όπως στα μεταχειρισμένα. Αυτά είναι τα νέα μου δυστυχώς,δεν ξέρω αν μπορώ να βρω άκρη πουθενά αλλά θα το τραβήξω όσο πάει και εννοείται ότι το μεσημέρι θα περάσω από ΤΟΥΟΤΑ και θα γίνει χαμός!Δεν ξέρω αν τα έχω γράψει κάπως μπερδεμένα, αλλά είμαι πολύ νευριασμένη.