Τα έχετε δοκιμάσει;
Γεια σε όλους!Με λένε Όλγα και έχω και εγώ ένα corollaki. Το έχω ήδη 15 μήνες, κοντεύω τα 30.000 χιλιόμετρα και αποφάσισα πως ήρθε η ώρα να το βελτιώσω λίγο.Εκεί άρχισαν τα δύσκολα!Θέλω πολύ να βάλω 17αρες ζάντες αλλά όσοι έχουν δοκιμάσει (σε κάτι astra και focus) μου λένε ότι δεν θα πιστεύω πόσο θα κόψει το αυτοκίνητο!Το έχετε δοκιμάσει;
Σε δεύτερη φάση θα του αλλάξω ανάρτηση γιατί η δική του με τρομάζει λίγο στις στροφές!
Σχετικά με bodykit τώρα, περιμένω ένα σετ ολοκαίνουριο από Ιαπωνία σε ένα μήνα,θα δω και θα σας πω!
Τέλος, με το φόβο ότι οι ζάντες θα "σκότωναν" το corollini μου, άρχισα να ψάχνω για βελτίωση του κινητήρα.Μου είπαν ότι μπορώ να βάλω φίλτρο,να αλλάξω το τελικό μέρος της εξάτμισης για να ανασάνει το αυτοκίνητο και ένα (δεν θυμάμαι ακριβώς όνομα) που θα ρυθμίζει την αναλογία βενζίνης-αέρα.Με όλα αυτά (κόστος 700-1000€) το μόνο που θα κάνω, όπως μου είπαν πάντα, θα κερδίσω τις 17αρες.Τι γνώμη έχετε για όλα αυτά;
Α, το corollaki μου είναι 1.4!
-Αν έχω κάνει κάποιο λάθος στη διατύπωση,sorry αλλά εμείς τα κοριτσάκια δεν τα πάμε πολύ καλά με το άθλημα!