Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi
Αγορα μεταχειρισμενου εννοειται, το πλαστικο συντομα θα σου σπασει παλι αμα το κολλησεις, και μαλιστα στο ιδιο σημειο.
Για το μεταχειρισμενο ανταλλακτικο εχεις λαθος αντιληψη παντως, υπαρχουν μεταχειρισμενα ανταλλακτικα πιο καλα και απο καινουργια, αρκει να ξερεις τι και απο που ψωνιζεις.
Μη φοβασαι το μεταχειρισμενο, τις επισκευες να φοβασαι...
Το σαζμαν και το ταμπλο μεταχειρισμενα τα χω βαλει και μου εχουν βαστηξει πιο πολλα χρονια απο αυτα που ειχε απ το εργοστασιο....................
|
καλημέρα, ετσι ακριβως όπως τα λες!
φιλος φοβοταν μεταχ σασμαν και πηγε Toyota και εκανε επισκευή 850 ευρω και σε λιγοτερο από χρονο ειχε θορυβους από ρουλεμάν και το επαιζαν κινεζοι.
Τελικα πηρε μεταχ και το αλλαξε μεχρι που περασαν χρονια και το πουλησε το αμαξι για να παρει καινουριο μια Corolla E11 sedan.
Σε μερικα πραγματα δεν αξιζει η επισκευή.
Απλα μεταχ βρίσκουμε από καποιον αξιοπιστο και αναλογα τι είναι αυτό, αν είναι δυνατον αποφευγουμε ιδιωτες, ο μαντρας ο καλος εχει ονομα, αξιοπιστια και εγγυηση, ο ιδιώτης αν δεν τον ξερουμε δεν εχει τιποτα.
Εγω που εχω βαλει ψυγειο αλουμινιου 3 σειρο half size είναι κανονικα για honda civic και το κατω κολαρο το εχει από την άλλη, βρισκω κατι καλους μαστορες υποτίθεται που φτιαχνουν 1000 πραγματα συγκολησεις κακο και η ταπα που κολλησαν εχανε….
Που το αλουμινιο κολιεται ευκολα! τι να λεμε δλδ!!!
Και μην πω για εξατμιση 2 φορες σπασιματα σε κολλησεις….
που τα μεταλλα καμια σχεση με πλαστικο, στο πλαστικο ειδικα μηδεν εμπιστοσυνη!