Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Δεν παει ρευμα στην αντλια βενζινης.
Παλιά 24-06-17, 17:00
Το avatar του χρήστη kostas_8
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 211
kostas_8 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δεν παει ρευμα στην αντλια βενζινης.

Καλησπερα παιδες.. Εχω προβλημα στο αμαξι. Εντελως ξαφνικο ενω εχω γυρισει κανονικα σπιτι την προηγουμενη παρασκευη σβηνω, παω να φυγω το βραδυ, το αμαξι δεν πηρε ποτε μπροστα. Οταν γυρναγα κλειδι δεν ακουγα την αντλια να παιρνει μπρος. Της εδωσα ρευμα απευθειας απο τη μπαταρια, λειτουργει.. Μου ειπαν να κοιταξω ρελεδες και γειωσεις, τους κοιταξα ολους, δειχνουν οτι λειτουργουν και ξανακαθαρισα γειωσεις κλπ παροτι ολα φαινονταν καθαρα.. Κοιταω καλωδιωσεις, δεν βρισκω πουθενα κομμενο κατι.. Κοιταξα συναγερμο, μονο πορτες, το ρευμα του και φωτα, δεν κοβει απο αντλια.. 5 καλωδια ενωμενα εχει πανω ο συναγερμος. Ειμαι μια βδομαδα που τρεχω και ακρη δε βγαζω. Εχει ξανατυχει σε κανεναν το ιδιο η κατι παρομοιο; Για καποιο λογο δε στελνει ρευμα πισω στην αντλια. Σημειωτεον, φοραω αγραφο, ελεγξα με προγραμματιστη αν διαβαζει τιποτα, στελνει κανονικα εντολη, βγαλαμε και το καλωδιο για την αντλια και να βαλουμε παλι μπροστα χειροκινητα και οχι μεσω εγκεφαλου, παλι δεν επαιρνε. Αρα δεν φταιει εγκεφαλος, ρελεδες δειχνουν κομπλε, γειωσεις καθαρισα, ασφαλειες κομπλε, συναγερμος κομπλε, καλωδιωσεις δεν βλεπω να εχουν καπου φθορα. Τι σκατα μπορει να φταιει; Ακομα και την καλωδιωση απο το ραδιο κοιταξα και οπως ηταν φυσικο, δεν εδειχνε κατι. Οπως το ιδιο γινεται και με τον αισθητηρα στροφαλου ο οποιος ελεγχθηκε και δεν εχει θεμα.. Εχει γινει προσεγμενη δουλεια σε αυτα αλλα δεν βρισκω τι σκατα φταιει.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas_8 : 24-06-17 στις 17:08.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-06-17, 17:36
preatorian Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla G6 1ZZ
Δύναμη Σεβασμού: 208
preatorian είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Κοίτα έτσι όπως τα γράφεις μάλλον έχει κολησει η αντλία σου ή δεν ανεβάζει πίεση.
Δεν σημαίνει απαραίτητα αλλαγή αλλά θα πρέπει να βγει έξω η αντλία και να γίνει έλεγχος.οταν λες της έδωσες ρεύμα πως της έδωσες?το ότι λειτουργεί δεν σημαίνει ότι ανεβάζει και πίεση.
Μπορείς να την βγάλεις και μόνος σου.
Πρόχειρα μπορείς να δοκιμάσεις πριν πειράξεις το οτιδήποτε να βάλεις κάποιον να χτυπάει μίζα και εσύ στο πίσω κάθισμα με τα 2 σου χέρια να βαράς μπουνιές.ειναι κάτι που λειτουργούσε στις 101 αν και φαίνεται αστείο.
Για πιο απλή λύση αν έχεις κάποιο όργανο πολύμετρο η αμπεροτσιμπιδα μπορείς να ελέγξεις πόσα amper τραβάει η αντλία.
Τι άγραφο φοράς και ποιος στον έβαλε?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη preatorian : 24-06-17 στις 17:42.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-06-17, 17:43
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Αν ειχε κολλησει η αντλια με μονιμο ρευμα απο τη μπαταρια που της δινω δε θα επαιρνε μπρος το αμαξι. Ρευμα με καλωδιο, + και απο εκει στην ασφαλειοθηκη. Αυτο που λες με το κοπανημα εχει γινει αν και το καλυτερο ειναι να γινεται απο την κατω μερια και οχι απο πανω. Καπου υπαρχει μαλλον βραχυκυκλωμα γιατι οταν δοκιμαζε ο ηλεκτρολογος μου ειπε οταν ακουμπαγε το καλωδιο σε μια ασφαλεια οτι εχει παρα πολυ ρευμα. Γι'αυτο και κοιταξα γειωσεις..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-06-17, 17:50
preatorian Offline:
Κυριλέ Μέλος

Τι εγκέφαλο φοράς και που τον έβαλες?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-06-17, 18:04
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Link αλλα τι σχεση εχει
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-06-17, 18:12
preatorian Offline:
Κυριλέ Μέλος

Με ποιους αισθητήρες δουλευει?
Τους μαμά η της link?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-06-17, 19:51
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μαμα. Δεν εχω αλλαξει κανεναν αισθητηρα. Εκτος απο τον knock μπροστα που ειναι πισω απο την εισαγωγη που εβαλα εναν bosch.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-06-17, 00:11
preatorian Offline:
Κυριλέ Μέλος

Φίλε μου αν δίνεις ρεύμα στην αντλία εξωτερικά και δουλεύει άρα δεν είναι κολλημένη.
Οπωτε πρέπει να κάνεις έλεγχο να δεις αν ανεβάζει πίεση η αντλία.μεσα στην αντλία είναι και ο ρυθμιστής πίεσης ο οποίος μπορεί να έχει πρόβλημα.
Αν όλα αυτά είναι εντάξει τότε κοιτάς στα ηλεκτρικά σου.
Αλήθεια τον αισθητήρα στροφαλου πως τον είδαν ότι είναι εντάξει?τον είδαν με παλμογράφο?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-06-17, 01:04
costas.x Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΣΕΡΡΕΣ
Δύναμη Σεβασμού: 187
costas.x είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλησπέρα.
Αν είχες την συνήθεια να αφήνεις να ανάψει λαμπάκι για να βάλεις βενζίνη
έλεγξε με πολύμετρο την ωμική αντίσταση της αντλίας μήπως άρπαξε το τύλιγμα και δουλεύει μεν άλλα δεν αποδίδει.
(Αν είναι εύκολο και με πολύ προσοχή αποσύνδεσε τον σωλήνα καυσίμου που παει στην μπεκιέρα βάλε τον σε ενα μπουκάλι δώσε ρεύμα απο την μπαταρία και δες χοντρικά την πίεση και την ροή της αντλίας. καλό θα είναι να είστε 2 άτομα).

Ελεγξε μήπως εχει ενεργοποιηθεί ο διακόπτης που κόβει την τάση της αντλίας σε περίπτωση ατυχήματος. (δεν ξέρω αν έχει τέτοιο διακόπτη το αυτ/το σου ή έχει το σύστημα διακοπής καυσίμου των EE101).

Ετυχε σε κινητήρα 4A-FE απο προβληματικό πυκνωτή -που εχει μέσα στο διανομέα - να καίει μια 30 ampere ασφάλεια στο χώρο του κινητήρα και να νεκρώνει μόνο την αντλία βενζίνης.
Επόμενο βήμα είναι να βρείς το ηλεκτρολογικό σχέδιο και να δείς μέσω ποιών ασφαλειών και ρελέδων παίρνει τάση η αντλία σου.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-06-17, 14:12
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

@praetorian αν δεν δινω ρευμα δεν στελνει πιεση καθως δεν λειτουργει η αντλια καν αν γυρισω μιζα. Νεκρη εντελως. Εχω οργανακι που δειχνει πιεση πανω στον ρυθμιστη που εχω μπροστα. Οταν δινει ρευμα και παρει μπρος το αμαξι δινει 3.5 με 4 bar οπως το εχουμε ρυθμισει δηλαδη. Αισθητηρας στροφαλου καθως ειναι πολυ ευκολος να αλλαχθει δοκιμασαμε και τους 2 που ειχα πανω σε ενα δευτερο corolla, επαιρνε κανονικα. Αλλα αν ηταν χαλασμενος ο δικος μου, θα το εβλεπε ο εγκεφαλος και δε θα επαιρνε μπρος. Η ουσια ειναι οτι βαλαμε να δουμε τι διαβαζει ο εγκεφαλος και δεν δειχνει τιποτα, ουτε τσεκ αναβει. Αυτο ειναι που με προβληματιζει.

@costas.x οπως ειπα και παραπανω στο ποστ που γραφω τωρα, εχω ρυθμιστη πιεσης μπροστα και δειχνει σωστα πιεση και σε γκαζι και ρελαντι κλπ. Ασφαλειες και ρελεδες ειναι ολοι σαν καινουριοι και δεν δειχνουν τιποτα. Ο ρελες που λες στην δικια μου την 11αρα που ειναι facelift ειναι στην ασφαλειοθηκη απο τη μερια του οδηγου τερμα μπροστα διπλα στο πεταλι του συμπλεκτη η δευτερη απο πανω. Μου εχουν πει οτι ειναι αριστερα στην κονσολα αλλα δεν εχω εκει και ουτε εχει καταργηθει. Σε παλιοτερα corolla ειχε ονομασια c/opn, (circuit opening relay). Στην facelift γραφει απλα relay toyota και ειναι ιδιος με της κορνας απο μπροστα πχ. Ηλεκτρολογικο σχεδιο εχω μονο απο το haynes το οποιο κατ'εμε ειναι αρκετα ελλειπες και δε βρισκω τιποτα αλλο απο πουθενα.

Και το κακο ειναι οτι σε οποιο ηλεκτρολογο εχω μιλησει κανεις δεν δουλευει σαββατο, ενας αλλος ειναι 9 με 4 καθε μερα και εγω δουλευω 9 με 5 καθε μερα και γενικα κανεις δεν ειναι προθυμος να εξυπηρετησει καπως. Του αλλου του ειπα να του το παω το βραδυ να το αφησω εκει και να βρεθουμε να παρει τα κλειδια και τσιναγε.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Αντλια ή κατι αλλο hightmare TOYOTA COROLLA E 12 1 24-02-14 18:03
φθηνοτερο ρευμα? Pantelis OFF TOPIC 19 17-05-11 22:40
ΕΓΓΥΗΣΗ-ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ SolidSnake TOYOTA COROLLA T-SPORT 7 18-05-10 00:30
Παει το corolla,παει... Roy-D TOYOTA COROLLA E 12 114 20-03-08 01:57
Αλίμονε ΑΕ86, ζεις? που εισαι? παει η φωτια στην φιλιπιαδα? SavvasKE35 OFF TOPIC 7 04-09-07 13:18

Page generated in 0,17117810 seconds (82,74% PHP - 17,26% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:03.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com