Δεν παει ρευμα στην αντλια βενζινης.
Καλησπερα παιδες.. Εχω προβλημα στο αμαξι. Εντελως ξαφνικο ενω εχω γυρισει κανονικα σπιτι την προηγουμενη παρασκευη σβηνω, παω να φυγω το βραδυ, το αμαξι δεν πηρε ποτε μπροστα. Οταν γυρναγα κλειδι δεν ακουγα την αντλια να παιρνει μπρος. Της εδωσα ρευμα απευθειας απο τη μπαταρια, λειτουργει.. Μου ειπαν να κοιταξω ρελεδες και γειωσεις, τους κοιταξα ολους, δειχνουν οτι λειτουργουν και ξανακαθαρισα γειωσεις κλπ παροτι ολα φαινονταν καθαρα.. Κοιταω καλωδιωσεις, δεν βρισκω πουθενα κομμενο κατι.. Κοιταξα συναγερμο, μονο πορτες, το ρευμα του και φωτα, δεν κοβει απο αντλια.. 5 καλωδια ενωμενα εχει πανω ο συναγερμος. Ειμαι μια βδομαδα που τρεχω και ακρη δε βγαζω. Εχει ξανατυχει σε κανεναν το ιδιο η κατι παρομοιο; Για καποιο λογο δε στελνει ρευμα πισω στην αντλια. Σημειωτεον, φοραω αγραφο, ελεγξα με προγραμματιστη αν διαβαζει τιποτα, στελνει κανονικα εντολη, βγαλαμε και το καλωδιο για την αντλια και να βαλουμε παλι μπροστα χειροκινητα και οχι μεσω εγκεφαλου, παλι δεν επαιρνε. Αρα δεν φταιει εγκεφαλος, ρελεδες δειχνουν κομπλε, γειωσεις καθαρισα, ασφαλειες κομπλε, συναγερμος κομπλε, καλωδιωσεις δεν βλεπω να εχουν καπου φθορα. Τι σκατα μπορει να φταιει; Ακομα και την καλωδιωση απο το ραδιο κοιταξα και οπως ηταν φυσικο, δεν εδειχνε κατι. Οπως το ιδιο γινεται και με τον αισθητηρα στροφαλου ο οποιος ελεγχθηκε και δεν εχει θεμα.. Εχει γινει προσεγμενη δουλεια σε αυτα αλλα δεν βρισκω τι σκατα φταιει.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas_8 : 24-06-17 στις 17:08.
|