Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 14-06-17, 07:28
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1033
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
καλημερα, απο μαντρα αν δεν δινει εγγυηση πολυ προσοχη δεν ξερεις τι θα σου βγει....γιατι σε διαφορα αλλα πραγματα οπως πχ τουρμπινα μου λενε παιρνεις οτι βλεπεις και δεν μου εδιναν εγγυηση καμια.
αν δινει τοτε οκ.

Για το μοτερ αυτο της αγγελιας, κανει αυτο? αφου στο MR2 ειναι πισω!!!
μηπως θελει πατεντες με βασεις, εχει κατι αναποδα κτλ κτλ?

επισης ειναι 1800 και θελει δηλωμα και με οτι αλλο αυτο συνεπαγεται, ασφαλειες, τελη κτλ.
Απάντηση με παράθεση
α
Παλιά 14-06-17, 07:42
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 272
keichi είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
α

Ποποπο νομιζω οτι με 130 ιππους και 17 ροπη η 111 θα πηγαινει το κωλο της μιας και ειναι και ελαφρυ σχετικα αμαξι...Ρουκετα...
Να ρωτησω αλλα 3 τελευταια πραγματακια,
1ο...Με τον δικο μου εγκεφαλο δε θα εχω προβληματα λειτουργιας??? Θα δουλευει κομπλε ή θα σβηνει, θα ρεταρει, θα μπουκωνει, θα σκορτσαρει???

2ο...Με τη δικη μου εργοστασιακη εξατμιση του 1.6 θα δουλευει κομπλε ή λογω στενοτητας ανεπαρκειας θα υπερθερμανει καμια βαλβιδα εξαγωγης και καψει καμια σε ταξιδι???

3ο...Αν εβρισκα 1ζζ απο τελευταιο τελευταιο αβενσις του 2007+ θα εχω λογους να ανησυχω για προβληματα λαδοκαψιματος ή ειναι ξεπερασμενα στα καινουργια μοντελα????

Αυτα, σορρυ για το πρηξιμο, αλλα επειδη δε πολυψηνω καθολου να επισκευασω το υπαρχον μοτερ αλλα να αλλαξω μηχανη, πρεπει να τα ρωτησω αυτα να ενημερωθω...Thanks
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-06-17, 09:42
preatorian Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla G6 1ZZ
Δύναμη Σεβασμού: 208
preatorian είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
καλημερα, απο μαντρα αν δεν δινει εγγυηση πολυ προσοχη δεν ξερεις τι θα σου βγει....γιατι σε διαφορα αλλα πραγματα οπως πχ τουρμπινα μου λενε παιρνεις οτι βλεπεις και δεν μου εδιναν εγγυηση καμια.
αν δινει τοτε οκ.

Για το μοτερ αυτο της αγγελιας, κανει αυτο? αφου στο MR2 ειναι πισω!!!
μηπως θελει πατεντες με βασεις, εχει κατι αναποδα κτλ κτλ?

επισης ειναι 1800 και θελει δηλωμα και με οτι αλλο αυτο συνεπαγεται, ασφαλειες, τελη κτλ.
Εγγύηση σε αυτα δεν υπάρχει και οποίος δίνει είναι για γέλια.
Το Mr2 ,έχει το μοτέρ πίσω και τι με αυτό?στις δικές σου βάσεις θα πατήσει.και εγώ από Mr2 φοράω.
Είναι 1800 και θέλει δηλωμα?ποιος σε υποχρεώνει?που φαίνεται το μοτέρ ότι είναι 1800?

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi Εμφάνιση μηνυμάτων
Ποποπο νομιζω οτι με 130 ιππους και 17 ροπη η 111 θα πηγαινει το κωλο της μιας και ειναι και ελαφρυ σχετικα αμαξι...Ρουκετα...
Να ρωτησω αλλα 3 τελευταια πραγματακια,
1ο...Με τον δικο μου εγκεφαλο δε θα εχω προβληματα λειτουργιας??? Θα δουλευει κομπλε ή θα σβηνει, θα ρεταρει, θα μπουκωνει, θα σκορτσαρει???

2ο...Με τη δικη μου εργοστασιακη εξατμιση του 1.6 θα δουλευει κομπλε ή λογω στενοτητας ανεπαρκειας θα υπερθερμανει καμια βαλβιδα εξαγωγης και καψει καμια σε ταξιδι???

3ο...Αν εβρισκα 1ζζ απο τελευταιο τελευταιο αβενσις του 2007+ θα εχω λογους να ανησυχω για προβληματα λαδοκαψιματος ή ειναι ξεπερασμενα στα καινουργια μοντελα????

Αυτα, σορρυ για το πρηξιμο, αλλα επειδη δε πολυψηνω καθολου να επισκευασω το υπαρχον μοτερ αλλα να αλλαξω μηχανη, πρεπει να τα ρωτησω αυτα να ενημερωθω...Thanks
Στο 1 και 2 σου απαντώ θα δουλέψει άψογα με τον δικό σου εγκέφαλο και την δική σου εξάτμιση.
Στο 3 σου λέω μην βάλεις από avensis μοτέρ έχει διαφορά στο καπακι και συγκεκριμένα στις βαλβίδες.
Κοίτα για Celica και Mr2.
Η αγγελία που σου έδειξα στο car δεν σου κάνει?
Μοτέρ σε λειτουργία το ελέγχεις πάνω στο αμάξι και ξέρεις τι αγοράζεις.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-06-17, 16:18
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 272
keichi είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ρε φιλε την ειδα τη μηχανη στην αγγελια, αλλα δε μου γεμιζει το ματι...
Σε MR2 την βλεπω (γκαζιαρης λογικα), με ροικες την βλεπω, επισκευασμενη την βλεπω, τη βεργα του λαδιου δε δινει...
Ποιος ξερει ποιος σιδεροφαγος την ελιωνε, ποιος αχρηστος την επισκευασε και ποιος μ@λακας θα την φαει στη μαπα...
Ασε καλυτερα...
Λεω μηπως πετυχαινα κανεναν συντηρητικο ανθρωπο με κανενα αβενσις τελευταιο μοντελο με μαμα κλειστο μοτερ...Ιδανικο ακουγεται...Αμα ειναι και αυτοματο κιολας...

Και που ειναι πανω στο αμαξι και λειτουργει δε μπορεις να δεις αν καιει λαδι....
Πρεπει να του κανεις 500-1000χλμ να δεις αν καιει...
Και το δικο μου που καει ουτε καπνο βγαζει ουτε τιποτα...
Καιει λαδι ομως...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 15-06-17 στις 08:32.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-06-17, 16:33
preatorian Offline:
Κυριλέ Μέλος

Παράθεση:
Και που ειναι πανω στο αμαξι και λειτουργει δε μπορεις να δεις αν καιει λαδι....
Πρεπει να του κανεις 500-1000χλμ να δεις αν καιει...
Και το δικο μου που καει ουτε καπνο βγαζει ουτε τιποτα...
Καιει λαδι ομως...
Στον μετρητή καυσαερίων δεν δείχνει πρόβλημα?

Παράθεση:
Ασε καλυτερα...
Λεω μηπως πετυχαινα κανεναν συντηρητικο ανθρωπο με κανενα αβενσις τελευταιο μοντελο με μαμα κλειστο μοτερ...Ιδανικο ακουγεται...Αμα ειναι και αυτοματο κιολας...
Ενώ αν πέσεις σε κάνα avensis μοτέρ με βούτυρο αντί για λάδια στο κάρτερ θα είναι καλύτερα νομίζεις.
Εγώ σου είπα την γνώμη μου γιατί έκανα το ίδιο.
Εσύ κάνε ότι πιστεύεις καλύτερο.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 15-06-17 στις 08:32.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-06-17, 18:06
NikiforosGT Offline:
Moderator

καλησπέρα, ελαφρια η E11? σχετικα με τι? γιατι σχετικα με το σταρλετ που ειχα πριν δεδομενου οτι το ιδιο μοτερ το ειχα στο σταρλετ ειναι αρκετη η διαφορα και με πειραξε αρκετα οταν πηγα σε Ε11!
εκεινο ηταν πολυ ποιο ελαφρυ!

και ομως υπαρχουν μερικοι που δινουν εγγυηση! δεν ειμαι σιγουρος για μοτερ! αλλα προσωπικα μου εχουν δωσει σε αλλα πραγματα, σε αντλια υδραυλικου τιμονιου 6μηνη καθως και σε δυναμο επισης!
και για κρεμαριερα μου ειχαν πει για 1 χρονο αλλα αυτη ηταν επισκευασμενη.
Επισης εχω βρει μαντραδες με σασμαν και 6μηνες εγγυησεις.
Νομιζω μερικοι δινουν και σε μοτερ πρεπει να το ψαξουμε.
Η καλυτερη λυση κατι που εκανα και εγω ειναι να παρει το μοτερ στον μηχανικο που κανει την μετατροπη, τοτε εγγυαται αυτος, αλλο να το παρεις μονο απο καποιον. Γιατι αν ειναι ιδιωτης και μετα εχει θεμα τι θα του κανεις δλδ? θα σου πει πριν δεν ειχε προβλημα!

παραδειγμα με το που εψαξα, αμα ψαξω πολυ θα βρω τουλαχιστον 10 https://www.car.gr/parts/view/1888016/ και αλλος https://www.car.gr/parts/view/3271426/
τι κανουν μετα με τις εγγυσεις δεν ξερω, οτι δινουν ομως δινουν μερικοι!
παντως καλυτερα απο τον μηχανικο που θα κανει την μετατροπη μετα απο μαντρα αλλα με ΓΡΑΠΤΗ εγγυηση και τελος απο ιδιωτη και καλυτερα οχι απο ιδιωτη, εκτος αν γνωριζουμε προσωπικα το ατομο και το μοτερ.
Ξερω ατομα που την εχουν πατησει!

τελος δειτε εδω https://www.car.gr/parts/view/7683664/

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 14-06-17 στις 18:17.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-06-17, 20:35
preatorian Offline:
Κυριλέ Μέλος

Καλά τώρα για εγγυήσεις κάτι μας είπες.
Κάπου εδώ είχε πάρει το μάτι μου κάποιος έβαλε 1ΖΖ από μάντρα με εγγύηση.
Αποτέλεσμα έκαιγε λάδια πάει στον μαντρα τον στέλνει σε ρεκτιφιε δικό του έκανε ότι έκανε πάλι έκαιγε λάδια αλλά οχι όπως πριν.δυλαδη δουλειά του κ@λου του έκανε.
Άντε να καθαρίσεις μετά.
Εγώ είχα πάρει το μοτέρ από ιδιώτη που το είχε πάνω στο αμάξι αφού το τσεκαρα και είδα ότι ήταν αστέρι τον αγόρασα.ειχε αλλαγμένο όλο το μπλοκ από toyota εντός της εγγύησης.
Αυτός θα εβαζε beams μετα και τον είχε στην άκρη για τοποθέτηση.
Ούτε λαδοκαψιμο ούτε τίποτα και του πεινω το αίμα.
Να σημειώσω ότι τον ακριβοπληρωσα αλλά το παλικάρι είχε μπέσα σε αυτά που έλεγε.
Άμα είναι να πάρεις από μάντρα με εγγύηση και να ανοίξεις μοτέρ 4-5 φορές οκ τότε.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-06-17, 22:01
NikiforosGT Offline:
Moderator

εσυ ησουν μια περιπτωση που ΕΤΥΧΕ να το εχει πανω να το δεις.
Οι περισσοτεροι το πουλάνε βγαλμενο οποτε δεν εχεις καμια εγγυηση και μετα τι θα του κανεις? οποτε σε αυτη την περιπτωση ειναι πολυυυυ καλυτερα απο μαντρά με εγγυηση ομως.
Αλλα για μενα το καλυτερο ειναι αυτο που εκανα και εγω, να το παρεις απο αυτον που θα στο βαλει κιολας.
Απο αυτους που κανουν μετατροπες και φερνουν και μοτερ.
να πω ονοματα ?
τυχαια σειρα :
Barbaris, Toyomad, HRD Xatzhgeorgiou, Αντωνοπουλος, Stroked up και πολλοι αλλοι.
Και εγγυηση να εχεις ειτε ειναι απο μαντρα ειτε απο μηχανικο που κανει μετατροπες, το θεμα ειναι το τρεξιμο και η ταλαιπωρια του να μενεις χωρις αμαξι και οχι μονο το οτι δεν πληρωνεις.
Το θεμα ειναι να μην σου τυχει κατι. Και εγω ευτυχως από τον Ιουλιο 2003 που εχω το μοτερ μεχρι το Δεκ 2007 στο starlet GT και απο Μαρτιο 2008 μεχρι σημερα στην Ε11 ειμαι απολυτα ευχαριστημενος, αστερι εχει αποδειχτει δοξα τον Θεο και ας εχει και 217000χλμ σχεδον.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-06-17, 22:48
preatorian Offline:
Κυριλέ Μέλος

Καλά εγώ τι λέω τόση ώρα?
Το μοτέρ που έβαλα από το car είναι πάνω στο αμάξι και λέει ο άνθρωπος δεκτός οποιοσδήποτε έλεγχος και δυναμομετρηση.
Άμα είναι να πας σε αυτούς που γράφεις Νικηφορε για μοτέρ 4 χιλιάρικα δεν σου φτάνουν.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-06-17, 22:59
NikiforosGT Offline:
Moderator

γιατι εγω ειπα κατι διαφορετικο?
ειπα με την σειρα προτιμησης.
Απο μαντρά χωρις εγγυηση και ιδιωτη χωρις να το δοκιμασεις απλα δεν παιρνεις!
αυτο που εκανες εσυ και εγω ειναι το καλυτερο.
Ειδικα αυτο που εκανες εσυ ομως γιατι και οι μηχανικοι δεν ειναι οτι καλυτερο....οχι ολοι παντα, μην παρεξηγηθει κανεις ετσι?
Για τις τιμες προφανως δεν ξερεις, οποτε αστο....
με 4000ευρω που λες το κανεις πανω απο 300 αλογα το 4EFTE προφανως....μαζι με την αγορα και την τοποθετηση.
1600 ευρω το εβαλα εγω στο σταρλετ με μαμα σεταπ, αναλωσιμα καινουρια ολα, με το δικο μου σασμαν και εξατμιση.
Δλδ αγορα σκετο μοτερ με ΟΛΑ του τα παρελκομενα, τοποθετηση μηχανικη και ηλεκτρολογικη συνδεση, να δουλευει δλδ, το πηρα εφυγα, εξατμισα μετα εκει εδωσα ακομα καμια 300αρια ευρω αν θυμαμαι καλα.
Αυτα ειναι ολα. Ακου εκει 4000ευρω! ΛΟΛ!!!!!!!!
Η αγορα μοτερ και σε αυτους ειναι οσο πουλανε σχεδον ολοι, η τοποθετηση ειναι οπως και σε αλλους μηχανικους.
Αν δεν ζητησεις μετατροπες να γινει σφυρηλατο και δεν ξερω και εγω τι αλλο δεν παει πολλα ειναι λογικες οι τιμες, και αναλογα το μοτερ ποσο εχει, δεν μιλαμε προφανως εδω πχ για 3SGTE!

Στην corolla κανα 1000αρι παλι με μερικα νεα αναλωσιμα (εκτος συμπλεκτη τωρα που ειχα αλλαξει ποιο πριν), μαζι με ακρα πισω απο ΑΕ101 δισκους και θολομπαρα 3 σημειων μπροστα απο G6.
Στην παραπανω τιμη δεν περιλαμβανεται η μετατροπη στην εξατμιση για την συνδεση της πηγα παλι σε εξατμισα νομιζω 200 ευρω εδω, το intercooler το εβαλα μονος μου μπροστα. Και εννοειτε μηχανικη συνδεση και ηλεκτρολογικη μετατροπη.
Το μοτερ το πηγα εγω στον μηχανικο με το σασμαν επανω.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 14-06-17 στις 23:09.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
επιλογη μοτερ.. nikos gtcc SUPPORT 58 04-05-15 20:47
επιλογη μοτερ karekas TOYOTA COROLLA E*101 58 05-07-14 12:44
επιλογη αμορτισερ! fanderfun Θελω βοηθεια 1 19-09-12 16:37
Επιλογη σκυλου!!! th@nos OFF TOPIC 30 11-12-10 20:37
επιλογη laptop MARMEL OFF TOPIC 44 16-12-08 15:49

Page generated in 0,18517399 seconds (83,63% PHP - 16,37% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:14.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com