Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
|
5ρι σασμαν στην θέση του 6ριου? |
|
22-09-15, 15:22
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
5ρι σασμαν στην θέση του 6ριου?
Να σας ρωτήσω κάτι...μπορει να μπει το απλό 5ρι σασμαν στην θέση του δικού μου που είναι το (Ε111 G6)6ρι? μου είπαν πως δεν είναι ένα απλό βγαλε βάλε αλλά θέλει δισκοπλατο και βολάν....ετσι ειναι?
23-09-15, 07:36
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
καλημερα, τι μοτερ εχεις? 4EFE? αν ναι, φυσικα και γινεται, οχι απαραιτητα δεν θες αλλα ομως επειδη σιγουρα θα εχουν φθορες για λογους ασφαλειας και να μην ξαναξηλωνεις συντομα τα αλλαζουν ολα μαζι, αλλα γιατι να βαλεις 5ταχυτο οταν εισαι με το μαμα μοτερ?
και οταν ειχα αλλαξει στο δικο μου 4EFTE ολα τα ειχα αλλαξει , αλλα και το βολαν μου και ο δισκος ηταν σε αθλια κατασταση....
|
23-09-15, 10:07
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Το σασμαν μου βγήκε off για αυτο και επειδή βρήκα από 5ρι δεν ήξερα αν μπαίνει...κ αλλος μου είπε ότι μπαίνει το 5ρι αλλά χρειάζονται και οι ντίζες του...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη centaurus : 23-09-15 στις 19:01.
|
23-09-15, 22:26
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
καλησπέρα, σορρυ ξεχασα να στο πω αυτο! ναι φυσικα θες και ντιζες και φυσικα θα θες και τον επιλογεα καθως αλλος ειναι ο 5ταχυτος και αλλο ο 6ταχυτος. Ομως αφου σου χαλασε το σασμαν γιατι δεν κοιτας μηπως ειναι κατι που επισκευαζεται? ανταλλακτικα υπαρχουν, εχουν επισκευασει και φιλοι μου σε corolla. Επισης αν δεν συμφερει ή δεν επισκευαζεται σε μαντράδες μπορεις να βρεις 6ταχυτα για να μην πλεκεις. Και στο ατμοσφαιρικο ειμαι σιγουρος οτι ειναι ποιο καλα να εχεις 6 ταχυτητες απο τις 5. Δλδ θα πηγαινει καλυτερα το μοτερ. Υποθετω δεν εχω οδηγησει με 6 ταχυτητες.
Φανταζομαι το 5ταχυτο που βρηκες να ειναι απο ατμοσφαιρικο 4EFE ετσι?
|
23-09-15, 23:03
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
όπως μου είπε τετοιο ειναι, απο το αντιστοιχο 5ρι...τωρα για τον επιλογεα δεν ξερω αν πρεπει οποσδηποτε να αλλαξει...εισαι σιγουρος για αυτο?
23-09-15, 23:40
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Θελουν ολα αυτα αλλαγη. Σε μια παρομοια περιπτωση με την 101 του πατερα μου (η οποια δεν ειναι πια στα χερια μας) τα χε παιξει το σασμαν και σκεφτομουν να βαλω το 6αρι. Και επειδη ειχε ολη την μανουρα που περιγραφει ο Νικηφορος, εβαλα κανονικα 5αρι.
|
24-09-15, 07:47
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από centaurus
όπως μου είπε τετοιο ειναι, απο το αντιστοιχο 5ρι...τωρα για τον επιλογεα δεν ξερω αν πρεπει οποσδηποτε να αλλαξει...εισαι σιγουρος για αυτο?
|
καλημερα! οπως σε βλεπω και με βλεπεις ειμαι σιγουρος....
το εχω συζητησει με φιλο μηχανικο! οταν εσπασε το σασμαν μου που ειχα στο 4ΕΦΤΕ απο το παλιο σταρλετ ep82 μου ειπε να βαλω το μαμα του GT και οχι 6ταχυτο γιατι εκτος οτι το τουρμπο μοτερ υποφερει (η 6η ειναι πιο κοντη απο την 5η του) θα ηθελα αυτα που σου ειπα! επιλογεα ειδικα λογικο δεν ειναι???? αφου εχει 6 ταχυτητες!!!! με τις 5 εχει αλλο επιλογεα! και οι ντιζες προφανως εχουν αλλο μηκος και κινησεις.
Προτεινω να βρεις αλλο απο μαντρά.
|
24-09-15, 12:35
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Το σασμαν μου βγήκε off για αυτο και επειδή βρήκα από 5ρι δεν ήξερα αν μπαίνει...κ αλλος μου είπε ότι μπαίνει το 5ρισκάρω αλλά χρειάζονται και οι ντίζες του...
24-09-15, 14:02
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Και ο επιλογεας του.....ίσως να γίνεται να μην μπει αυτός και απλά θα έχεις νεκρή την 6η κίνηση, αλλά δεν ξέρω αν γίνεται....μάλλον όμως μετά θα σου λείψει το 6αρι! Δεν επισκευάζεται το δικό σου; Ανταλλακτικά από μέσα υπάρχουν!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 24-09-15 στις 14:10.
|
25-09-15, 15:02
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Το σασμαν δεν επισκευάζετα...τεσπα...βρήκα 5ρι από το σεντάν, ντίζες και επιλογέα...
Παντως στην τογιοτα μου είχνη πει ότι πρέπει να αλλάξω κ το βολαν...ισχύει?
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16561794 seconds (81,77% PHP - 18,23% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:43. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|