Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Κωστα σκεψου το ομως να πας να φτιαξεις ενα προγραμμα στο αμαξι σου ,προφανως δυνατο και turbo και να εχεις το αγχος με ολα τα υπολοιπα ,να εχεις και το αγχος του σπινιαρισματος?
Για μενα αυτο ειναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!!!
Η συντηρηση εννοειται ,αλλα τα ραουλα δεν την παθαινουν λογω κακη συντηρησης ,αλλα λογω κακου σχεδιασμου!Δεν ειναι σαγρε ,ραβδωτα ,αλλα εχουν χρωμα επανω σαν αυτα που βαφουν τα καταστρωματα απο τα καραβια!
Ε αυτο μετα απο 2-3 αμαξιαξαβαφει!Αλλα και να μην ξεβαψει ,ενα πολυ δυνατο θα σπινιαρει ,ενω αν ειχε ραβδωσεις οπως σε πολλα ραουλα δυναμομετρων ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να συμβει αυτο οχι με 14αρες ζαντες ,αλλα ουτε ποδηλατου που λεει ο λογος!!!Ο ηλιθιος που το σχεδιασε δεν το ξερει?Ουτε μια δοκιμη?
Εδω στο Βολο εχει μετρηθει μηχανακι ,οχι ενα αλλα πολλα , αλλα το δυνατο εβγαλε 375+ αλογα και δεν σπινιαρισε ουτε για πλακα.......
Εδω το βιντεο: https://www.youtube.com/watch?v=rlVD1rhq0EE
Τα 550 ειναι δια δυο , λογω οτι επειδη το dyno ειναι αυτοκινητου εχει διπλα ραουλα ,αλλα αυτο επειδη ειναι μηχανη και γυριζε πανω στο ενα,γυρνουσε και το αλλο και το εβγαλε επι δυο το νουμερο........
|
Καλα ναι σιγουρα, ειδικα με το προγραμμα, μπορει να σου δειξει και 100 αλογα πανω και να σου πει ειναι οκ γαμαει
πω πω τι εφτιαξα παλι ξερω γω
Περι συντηρησης αυτο εννοω γιατι ειναι λιγο περιεργο δυναμομετρο και σαν κατασκευη γενικα. Ετυχε εκεινη τη μερα και εγω προσωπικα ειχα πει εκει δεν προκειτε να μετρησω ποτε. Και ουτε προκειτε παροτι εχω δει οτι πλεον εφτιαξε. Αμα ειναι να το φτιαχνεις για τα "πολλα αλογα" και στα "λιγα" να κανεις αρπαχτη, γιατι εγω ετσι το ειδα εκεινη τη μερα, και οχι μονο σε αυτον αλλα και σε αλλους, ε δεν πας. Τα πιο ευκολα λεφτα βγαινουν οταν πανε πολλα αμαξια και ειδικα σε dynoday.. Και για του Μαλλιωρα επισης εχουν ακουστει παρα πολλα. Yaris 1.3 150 αλογα ατμοσφαιρα να το αφησω;
τα παντα κανουν. Αλλα ειναι και μερικοι που τα θελει ο κωλος τους που περιμενουν να δουν με ενα φιλτρο και μια εξατμιση 10 αλογα πανω σε ατμοσφαιρα, βλεπουν 2-3 ξερω γω και βριζουν. Ε καλα να παθουν τοτε μερικοι, δε θα τον εχει και ο αλλος πανω απο το κεφαλι του συνεχεια..