Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 11-05-15, 10:15
Το avatar του χρήστη Γιαννης20v
Γιαννης20v Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101si 20vt
Περιοχή: ΚΟΛΩΝΙΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 317
Γιαννης20v είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ωραιος!!!λογικο να ερχοταν γεματος στα 170!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-05-15, 22:57
Το avatar του χρήστη mixalhs_23
mixalhs_23 Offline:

Περιοχή: KAVALA
Δύναμη Σεβασμού: 212
mixalhs_23 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Το πάτημα με το Honda έγινε μόλις τώρα. Το παλικάρι ήρθε με ξεβρακομενω σαλόνι ούτε μοκετα δεν είχε μόνο θέση οδηγού 15 ζάντες μαμά. Φίλτρο τον γνωστό που είναι σαν μπαλόνι ανθρακονημα. εξάτμιση από μπροστά μέχρι πίσω εκτός χταπόδι. Και βενζίνα τέρμα κάτο λαμπάκι. Από την άλλη εγώ μιας και με ενημέρωσαν τελευταία στιγμή μόλις είχα βάλει 40 ευρώ βενζίνα 16 ζάντες και το σασμαν από το G6 και φυσικά φουλ γεμάτο σαλόνι 1200+ κιλά το corolla.

1 πάτημα από στάση 1 αμάξι μπροστά το Honda. Κακή εκκίνηση για εμένα μιας και δεν έχω στροφόμετρο και πήγαινα με των ήχο του μοτέρ και τα km.

2 πάτημα ρολαριστα από τα 70 είμαι μπροστά μισό αμάξι χάνω αλλαγή 3 την κουμπονω με δεύτερη προσπάθεια αλλά ήρθε δίπλα μου στα 400 ήμουν στην πόρτα του συνοδηγού.

Αλλά πιστεύω δεν ήταν δίκαια κόντρα είναι που είναι ποιο ελαφρύ σκάφος το honda μου ήρθεκαι ξεβρακομενω πάλη καλά που δεν έβγαλε και προφυλακτηρα. Αλλά του είπα θα ανοίξουμε ακόμα μια φορά όταν θα βάλω 5αρι σασμαν και 15 ζάντες.
Περιμένω τα σχόλια σας.
Πάντως για εμένα και όσοι ήταν παρόν λέγανε ότι είσαι νικητής και ότι το αμάξι πάει πολύ καλά.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-05-15, 23:15
παντελης 20v Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 201
παντελης 20v είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δεν εχεις τυχη...στα 160!και μετα θα σου φυγει.μετα 16αρια που πας..και λιγο εφαγες..καλα 5αρι αστο ...θα φας απο την αρχη...απλος σε αυτα τα μοτερ αν δεν εχεις το 6 αρι του levin μην περειμενης καλες αλλαγες...κακος που ανοιξες κι ολλας αν και την εχω πατησει και εγω σε κοντρα ,και να ερχονται με ενα καθισμα..δεν ειναι δικαι κοντρα...βγαλτα και εσυ ολλα και πηγενε..αν και το αμαξι γινεται καρναβαλι..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-05-15, 01:50
mixalhs_23 Offline:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από παντελης 20v Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν εχεις τυχη...στα 160!και μετα θα σου φυγει.μετα 16αρια που πας..και λιγο εφαγες..καλα 5αρι αστο ...θα φας απο την αρχη...απλος σε αυτα τα μοτερ αν δεν εχεις το 6 αρι του levin μην περειμενης καλες αλλαγες...κακος που ανοιξες κι ολλας αν και την εχω πατησει και εγω σε κοντρα ,και να ερχονται με ενα καθισμα..δεν ειναι δικαι κοντρα...βγαλτα και εσυ ολλα και πηγενε..αν και το αμαξι γινεται καρναβαλι..
Φίλε Παντελή ήταν φιλική κόντρα απλά δεν περίμενα να μου έρθει ξεβρακομενω καί γενικά ήθελα να δω κάι τι κάνει το αμάξι μου.
Όσο για το σασμαν που λες με όσους έχω μιλήσει μου λένε για 5αρι και όχι 6αρι από Levin.
Τώρα όσο αφορά μετά τα 160 ούτε που με ενδιαφέρει η κόντρα είναι 400 μετρα αν σήμερα ήμουν με βενζίνα λαμπάκι και εγώ ξεβρακομενω θα ήμουν σίγουρα μπροστά ακόμα και με 16αρες. Δεν ξέρω γιατί δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία να σου δείξω πως ήρθε το αμάξι εντελώς λαμαρίνα βενζίνες τέρμα κάτω και λάστιχα πένα. Εγώ βενζίνα 40 ευρώ + κανένα 10 ευρώ που είχα μέσα. 1080 κιλά λέει αυτός με το σαλόνι κάι γενικά νορμάλ ενώ εγώ 1200+ δεν τα αναφέρω για δικαιολογία ήθελα και πάτησα αλλά για εμένα βγήκα κερδισμένος το honda ήταν κατο από 1000 κιλά σήμερα. Και μην ξεχνάς ότι δεν είχα ούτε στροφόμετρο να κάνω 100% σωστές αλλαγές ούτε μπορούσαμε να κάνω και πολύ γρήγορα γιατί γρατζουνουσε. Ακόμα και ο κουμπαρος του παιδιού που ήταν παρών και Hondakias μου είπε είσαι νικητής.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-05-15, 03:09
mixalhs_23 Offline:

Φίλε Παντελή ήταν φιλική κόντρα απλά δεν περίμενα να μου έρθει ξεβρακομενω καί γενικά ήθελα να δω κάι τι κάνει το αμάξι μου.
Όσο για το σασμαν που λες με όσους έχω μιλήσει μου λένε για 5αρι και όχι 6αρι από Levin.
Τώρα όσο αφορά μετά τα 160 ούτε που με ενδιαφέρει η κόντρα είναι 400 μετρα αν σήμερα ήμουν με βενζίνα λαμπάκι και εγώ ξεβρακομενω θα ήμουν σίγουρα μπροστά ακόμα και με 16αρες. Δες πως ήρθε το αμάξι εντελώς λαμαρίνα βενζίνες τέρμα κάτω και λάστιχα πένα. Εγώ βενζίνα 40 ευρώ + κανένα 10 ευρώ που είχα μέσα και λάστιχα 2 χρόνια. 1080 κιλά λέει αυτός με το σαλόνι κάι γενικά νορμάλ ενώ εγώ 1200+ δεν τα αναφέρω για δικαιολογία ήθελα και πάτησα αλλά για εμένα βγήκα κερδισμένος το honda ήταν κατο από 1000 κιλά σήμερα. Και μην ξεχνάς ότι δεν είχα ούτε στροφόμετρο να κάνω 100% σωστές αλλαγές ούτε μπορούσαμε να κάνω και πολύ γρήγορα γιατί γρατζουνουσε. Ακόμα και ο κουμπαρος του παιδιού που ήταν παρών και Hondakias μου είπε είσαι νικητής.
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  Screenshot_2015-05-12-00-33-23~2_20150512015902708.jpg
Εμφανίσεις:  84
Μέγεθος:  153,4 KB  
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-05-15, 11:06
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Συγνώμη, έκανε έτσι το αμάξι, μόνο λαμαρίνες, για να είναι ένα φτερό μπροστά από ένα 20βάλβιδο, και αυτό με χαμένο κούμπωμα ταχύτητας; Τι να λέμε τώρα; Είναι προφανές ότι είσαι πιο γρήγορος από το συγκεκριμένο κουτί λαμαρίνας. Πολύ καλά στάθηκες πιστεύω.
Παλιά 12-05-15, 11:32
Το avatar του χρήστη Γιαννης20v
Γιαννης20v Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101si 20vt
Περιοχή: ΚΟΛΩΝΙΑ
Δύναμη Σεβασμού: 317
Γιαννης20v είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Συγνώμη, έκανε έτσι το αμάξι, μόνο λαμαρίνες, για να είναι ένα φτερό μπροστά από ένα 20βάλβιδο, και αυτό με χαμένο κούμπωμα ταχύτητας; Τι να λέμε τώρα; Είναι προφανές ότι είσαι πιο γρήγορος από το συγκεκριμένο κουτί λαμαρίνας. Πολύ καλά στάθηκες πιστεύω.
πολυ ωραια τα λες Αντρικο!!Μιχαλη για τα δεδομενα του πατηματος σταθηκες αψογα κ πολλα μπραβο για το αποτελεσμα σου!!!κανε κατι με στροφομετρο κ αν εχει θεμα το σασμαν σου σκεψου τι θες κ βρες το καταληλο για τη χρηση που θα κανεις!!κ παλι μπραβο για το αποτελεσμα!!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-05-15, 15:07
Το avatar του χρήστη Χρηστος
Χρηστος Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: carina e 20v st
Περιοχή: ΒΟΛΟΣ
Δύναμη Σεβασμού: 390
Χρηστος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
φιλε μιχαλη αν ητανε φιλικη κοντρα γιατι το ξεβρακωσε?και γιατι σου ειπε ξαφνικα παμε τωρα,την στιγμη που ηξερε οτι δεν ησουνα ετοιμος? απλα ερωτηματα...τεσπα μπραβο παντως που καθησες και διπλα του ακομα και ετσι
Παλιά 12-05-15, 15:28
παντελης 20v Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 201
παντελης 20v είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
το honda ειναι σε βαρος 1040 το κορολλα 1120..το εχω μετρησει ...και αμα ειναι και κοσερφα 980 θα ηταν...κακος ανοιξες,εκτοσ πηγες για τη πλακα σου..για το 6 του levin αστο εχει μπλοκε και κουμπονουν τελεια αλλα σπανειο να το βρεις.γιατι τα δινουν μαζι με μοτερ,5 δεν θα σου αρεσει αμα εχεις μαθει μετο 6αρι..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-05-15, 15:50
mixalhs_23 Offline:

Ευχαριστώ παιδιά και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Εγώ περίμενα 2-3 αμάξια διαφορά αλλά γενικά τα κιλά έκαναν την διαφορά ειδικά στο 1 πατημα άπο στάση πετάχτηκε μισό αμάξι μετά δευτέρα άνοιξε λίγο ακόμα περίπου στο ένα αμάξι + και μείναμε έτσι μέχρι το τέλος. Αλλά από ρολαριστα πάτημα 2ερες πετάχτηκα μισό αμάξι εγώ αλλαγή 3 χάνω ερχετε δίπλα ακριβός καί στα 400 μου άνοιξε μόνο την μούρη του ήμουν ακριβός στην πόρτα του αντί βαριά στο πίσω παράθυρο. Αν κουμπωνα 3 πιστεύω θά χτυπιομαστα άσχημα.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλε μιχαλη αν ητανε φιλικη κοντρα γιατι το ξεβρακωσε?και γιατι σου ειπε ξαφνικα παμε τωρα,την στιγμη που ηξερε οτι δεν ησουνα ετοιμος? απλα ερωτηματα...τεσπα μπραβο παντως που καθησες και διπλα του ακομα και ετσι
Χρήστο το ξεβρακωσε γιατί ήθελε να κάνει βιολογικό σε όλο το αμάξι αλλά το έχει 2 βδομάδες έτσι. Βασικά με πήραν για να πάμε για καφέ και να μιλήσουμε. Και το ένα το παιδί έχει BOX καί ήθελα να μετρήσω το αμάξι μου και έτσι ξεκίνησε. Μετά μου λέει θέλεις τελικά να ανοίξουμε έτσι και του λέω οκ πάμε αλλά ούτε video ούτε μαλακιες αν θέλετε video κτλ να πατήσουμε μια μέρα που θα έχω λιγότερη βενζίνα με σωστό σασμαν και να φοράς το σαλόνι σου όχι να τρέχω λαμαρινες με ρόδες. Και λέει οκ και έτσι πήγα για να δω καί τι κάνει το αμάξι.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 12-05-15 στις 23:46. Αιτία: Συγχώνευση posts...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Χρονια πολλα!!!!! Νο 3,01 Beta endurasKE-30 OFF TOPIC 382 26-12-15 11:52
Videakia No 4,01 beta endurasKE-30 OFF TOPIC 150 06-11-15 22:17
Φιλικα Μαχαιρωματα Nikos ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ 181 05-08-13 23:57
Φιλικα ανοιγματα και κοντρουλες Corollakiδων Νο 6.02 Beta Version endurasKE-30 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1012 23-03-12 13:17
Ζητειται 90-αρα Για Κοντρουλα (φιλικα Πραγματα) ΠΑΡΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ TOYOTA COROLLA E*90 0 09-05-06 20:06

Page generated in 0,18937397 seconds (76,01% PHP - 23,99% MySQL) with 45 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:50.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com