Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_8
Στο mazda του πατερα μου ειχε πεταξει πετρα ενας κωλογυφτας απο δω αγια βαρβαρα και του ειχε κανει ενα μικρο ραγισμα στο παρμπριζ. το μονο που πληρωσαμε νομιζω ηταν 6 ευρω για το λαστιχο; γιατι στην αρχη δεν βαλαν της mazda το τζαμι που ειναι ελαφρως φιμε, εχει μια αντιλιακη μεμβρανη τεσπα. και ειναι κομπλε. Αλλα αν θυμαμαι καλα πηγαμε κατευθειαν στην carglass, ειδαν την ασφαλεια και το φτιαξαν την ιδια μερα.
|
Από ότι ξέρω έτσι και αλλιώς δεν βάζουν γνήσια τζάμια...δεν υπάρχει περίπτωση δλδ να μου βάλουν TOYOTA. Αυτά που βάζουν είναι Pilkington, Saint Gobain κλπ. Υποτίθεται ίδιας ποιότητας και προδιαγραφών αλλά χωρίς το λογότυπο της TOYOTA πάνω.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Fanis
το ειχα παθει και εγω στην 12αρα μου .. μεχρι και φωτια ειχαμε βαλει και αυτο τιποτα .. εσπασα 3 τζαμια για να ησυχασω αφου ειχα ξοδεψει πολλα λεφτα σε χημικα !!! σφυρακι μυτερο σε μια γωνια και τραβα το βιντεο , αν θελεις να το πουλησεις για να εξηγησεις στον άλλο γιατι τα εσπασες ..
|
Δυστυχώς φίλε και εγώ για σπάσιμο είμαι απλά δεν ξέρω πως γίνεται η διαδικασία...πρεπει να κάνω δήλωση η τους το πάω σπασμένο και τα αναλαμβάνει όλα η carglass;
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sotoskap
Σοβαρά? Μήπως δεν είναι άλατα και έχει πέσει κανένα χημικό επάνω και έγινε αυτή η ζημιά?
Με αλοιφή κανονικά φεύγουν πολύ εύκολα, το έχω κάνει και είμαι σίγουρος!
Από που είσαι?
Έχω ένα χημικό αρκετά ισχυρό που καθαρίζω τα άλατα από τα τζάμια και τα πλακάκια του μαγαζιού....μήπως το δοκιμάζαμε!
|
Φίλε Σωτήρη μάλλον κάτι άλλο είναι τελικά και δεν βγάζω άκρη...ξόδεψα χρήματα, κόπο και χρόνο και δουλειά δεν έκανα. Λέω να τα αλλάξω μιας και υπάρχουνε και γρατζουνιές μαζί με τα άλλατα, και να χαρώ καινούριο και διαυγές τζάμι. Μόνο εύχομαι να μου κάνουν καλή δουλειά...