Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 05-02-15, 08:18
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Καλημέρα. Αν παιρνει 50 δεν το δείχνει ο δείκτης τοτε. εμένα κάτω απο γραμμή κάτω κάτω με λαμπάκι αναμμένο γεμιζω τέρμα φουλ το πολυυυυυ 43 λίτρα....δεν μπορεί! Αρα ο δεικτης μετράει 45. Όταν γεμιζω τέρμα τέρμα απο τελευταια γραμμή ακριβως μου παίρνει παντα 40 λίτρα. Ασχέτως ποσά χωράει το ντεπόζιτο εγώ με 40 λίτρα γεμιζω τέρμα απο τέρμα κάτω....επίσης χρόνια τώρα βάζω μονο shell παντα και παντα γεμιζω απο τέρμα κάτω μέχρι τέρμα πανω και συνέχεια εχω ίδιες μετρήσεις. Ποτε δεν βάζω λιγα λιγα έτσι μας κλέβουν....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 05-02-15 στις 08:36.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-02-15, 21:30
tonybrand Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 183
tonybrand είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Απ'οταν αναψει το λαμπακι εχουμε τουλαχιστον 100χλμ ακομα. Δοκιμασμενο παμπολες φορες.. Κι αποταν σκασει η αντλια μεχρι να γεμισει εχει αλλα 5 λιτρα ακομα. Κι αυτο δοκιμασμενο.
Παλιά 05-02-15, 23:45
NikiforosGT Offline:
Moderator

Τα χλμ που λες ειναι αναλογα ποσα καιει το αμαξι και πως πας, τα 100χλμ δεν μου λενε κατι. Ποσα λιτρα εχουμε ακομα μεσα ειναι το θεμα....
και γιατι οταν ειμαι στην τελευταια γραμμη βαζω 40 λιτρα ΠΑΝΤΑ μεχρι τερμα γεματο? αρα τα υπολοιπα 10 λιτρα ειναι εκτος της ενδειξης του δεικτη σωστα?
Αυτο που λες με την αντλια γεμιζω τερμα (δεν εννοω στο τακ της αντλιας) και οντως παει η βελονα πανω απο την τελευταια γραμμη πανω πανω παντα. Ομως
δεν το εχω αφησει ποτε μεχρι να μεινω για να ξερω. Αυτο που ξερω ομως σιγουρα επειδη το κανω συνεχεια χρονια τωρα ειναι οτι απο γραμμη τελευταια γεμιζω τερμα τερμα φουλ 40 λιτρα βενζινη. Οταν εχω βαλει πχ 43 ειμαι με λαμπακι αναμενο απο προηγουμενη ημερα και η βελονα ειναι κατω απο την τελευταια γραμμη και φοβομουν να μη μεινω και πηγαινα σαν την χελονα την ιδια, ποσο εχει μεσα ακομα δεν ξερω.
Eμενα με ενδιαφερει να ξερω τι βαζω να μην μπορουν να με κλεβουν με τιποτα τωρα ποσα μενουν μεσα δεν με καιει κιολας, οταν παει τελευταια γραμμη παω και γεμιζω τερμα και συνεχεια παιρνει τα ιδια λιτρα.
Τουλαχιστον απο τοτε που εβαλα μυαλο να πηγαινω σε σωστα βενζιναδικα γιατι καποτε ενα Εκο στο Χαλανδρι μου ειχε βαλει στην προτελευταια γραμμη 46λιτρα (τοτε δεν τα σημειωνα στο κινητο να βλεπω τι γινεται), αυτος ηταν ο Χαρυ Ποτερ φαινεται.....και ηταν και νοθευμενη αναβαση Πεντελης τερμα γκαζια ψοφιμι και 17 στο wideband (με καλη βενζινη εχω με τερμα γκαζια τουρμπισμα 10.3)....αλλα δεν ξαναπατησα στον κλεφτη.....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 05-02-15 στις 23:58.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-02-15, 23:49
NikiforosGT Offline:
Moderator

σορρυ κατι κολλησε, διπλο ποστ...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 05-02-15 στις 23:56.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-02-15, 00:20
tonybrand Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 183
tonybrand είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Το θεμα μας ομως ειναι ποσο χωραει το ρεζερβουαρ και οχι καθε ποτε βαζει ο καθενας μας και απο ποια γραμμη.
Παλιά 06-02-15, 07:36
NikiforosGT Offline:
Moderator

Καλημερα, οταν εχει να κανει με το ποσα χωραει και αυτο ειναι θεμα....ειπαμε βαζω τελευταια γραμμη ή με λαμπακι και ειναι ποιο κατω, εχει παρει το πολυ 43, οποτε τωρα ή χωραει 50 και δεν το δειχνει ο δεικτης ή ειναι 45....
αν θυμαμαι καλα το service manual της Haynes λεει 40, προφανως χωρις την ρεζερβα που λεμε, αν το εχει κανεις προχειρο ας το δει, γιατι εγω δεν θυμαμαι που εχω το pdf και πρεπει να το ψαξω.
http://www.mediafire.com/download/zo...E11_manual.pdf το βρηκα! απο την γνωσιακη βαση δεδομενων, δεν βρισκω καπου να λεει χωρητικοτητα αν το βρει κανεις ας γραψει.
Και στην απαντηση του 1ου ποστ σου πιστευω 100% οτι αυτος σε κατακλεψε απλα....οχι απλα σου αλλαξε και τα φωτα! η βελονα σου που ηταν με αναμενο λαμπακι? ποσο κατω απο την τελευταια γραμμη? το λαμπακι μονιμο αναμενο? ωραιος αυτος ομως σου μεγαλωσε και το ρεζερβουαρ να καλυψει το κλεψιμο!!!!
εδω ξερω περιπτωση παει ενας σε ΕΤΤΕΚΑ με ενα μεταλλικο μπετονακι και του λεει γεμισε το και του εβαλε 5 λιτρα παραπανω!!! αφου τσακωθηκανε τελικα για να μη φερει αστυνομια ο βενζινας του την εκανε δωρο την βενζινα, τι να λεμε τωρα!!!! πεφτει πολυ κλεψιμο γιαυτο πρεπει να προσεχουμε και κυριως να μετραμε.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 06-02-15 στις 09:49.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Χωρητικοτητα καρτερ 4EFE EE101 keichi TOYOTA COROLLA E*101 3 17-12-09 20:28

Page generated in 0,13993406 seconds (79,52% PHP - 20,48% MySQL) with 35 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:16.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com