Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Μιχαλη μεγαλη κουβεντα ανοιγεις.....
Κατ'αρχας με τι Ibiza ανοιξες το παλιο με τα 1800 και 150 αλογα ή με το new και TSI?
Πολυ απλα σου λεω οτι ανοιξες μεγαλη κουβεντα γιατι αν ανοιξες με μαμα λογικο να κερδισες ειδικα αν μιλαμε για το new ,αλλα αν βαλουν απλα ενα προγραμμα αυτα τα αμαξια μεταμορφωνονται ποσο δε αν τα κανεις ολοκληρωμενα 1οσταδια και ειδικα τωρα τελευταια που οι μεθανολες παιρνουν και δινουν και σηκωνουν 2μπαρα για πλακα με stock turbo!!!
|
Το παλιό FR. Το αμάξι φορούσε εξάτμιση για πρόγραμμα κτλ δεν γνωρίζω. Το αμάξι το πέτυχα στον δρόμο με κολλάει προφυλακτηρα είχα 90 και 3η με το που πατάω ανοίγει και αυτός έρχεται μέχρι την πίσω ρόδα μου. Με το που μπήκα στα ψηλά ανοίγω μπαίνει ξανά από πίσω τον ανοίγω λίγο ακόμα βάζω 4η και μετά κοψαμε λόγου κυκλοφορίας.
Να πω ότι έχω σασμαν από το G6 και το φίλτρο αέρος είναι μικρό θέλω μεγαλύτερο.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιαννης20v
με fr ειχε ανοιξει ο κουμπαρος μου με 101 20ν κ ηταν κ αυτος μπροστα κ αν θυμαμαι καλα το ibiza ειχε κ προγραμμα(μαλλον δε δουλευε).εγω με το προηγουμενο 101 20ν που ειχα ειχα ανοιξει με civic αγνωστων στοιχειων κ ημουν μπροστα,ειχα πατησει mercedes c class εθνικη...λογικα παιζεις κ με golf tsi-gt αν ειναι μαμα με bmw ως 2000cc..
υ.γ:μπραβο για το αποτελεσμα!!!!20ν rulezzzzzz!!!!
|
Ευχαριστώ Γιάννη να'σαι καλά. Με saxo και rally τι παίζει ? Έχω ελπίδες