Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
21-09-14, 21:53
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsec1
τα 4E FE 1,3 εχει μεση καταναλωση 9,1λτρ στα 100 χλμ το εχει μετρηση καποιος???
|
Εννοείς με βενζίνη? οταν λες μεση καταναλωση εννοεις μικτο κυκλο δλδ και πολη και παραεξω?
|
21-09-14, 22:23
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Εννοείς με βενζίνη? οταν λες μεση καταναλωση εννοεις μικτο κυκλο δλδ και πολη και παραεξω?
|
ναι Νικηφορε βενζινη ,μικτο κυκλο
|
21-09-14, 22:29
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Δεν ειναι πολυ μεγαλη καταναλωση για μαμα μοτερ αυτη? εμενα τοσο καιει μεσα στην πολη αμα δεν του αλλαζω τα φωτα....και ειναι 4EFTE και οχι τελειως μαμα. Οταν έμενα εξοχικο πηγαινα δουλεια ειχα συνηθως 8.4-8.7 και μιλαμε με προσπερασεις, συνεχη τουρμπισματα και μεγαλες ταχυτητες εως 160χλμ.
Σε starlet ep91 4Ε-FE μαμα, φιλος που το μετρουσε μικτο κυκλο ελεγε οτι του καιει 7.5 lt/100xlm παλια εγω δεν τα μετρουσα οταν το ειχα αυτο και δεν ξερω τι ακριβως καινε. Αν και εξαρταται και απο την οδηγηση που κανει ο καθενας και πολλους αλλους παραγοντες, καλα το σταρλετ ειναι και πολυ ελαφρυ απλα δεν ξερω τι καιει το 4EFE σε corolla.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 21-09-14 στις 22:36.
|
21-09-14, 22:52
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
ετσι το διαβασα σε καποια σελιδα με τεχνικα χαρακτηρηστικα του απλου corolla .
για το g6 1.3 ελεγε για 9,7 γιαυτο ρωτησα αν καποιος το εχει μετρησει .
παντως λογικο μου ακουγετε για την δυναμη του κινητηρα και το αμαξι αυτο δεν το λεσ και κουβαδακι
http://motostat.gr/vehicle-stats/48366
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsec1 : 21-09-14 στις 22:59.
|
21-09-14, 23:44
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Μου φαινεται παρα παρα πολυ!!!!! και ελεγα οτι εγω που καιω σχεδον 10 μεσα στην πολη οτι ειναι πολλα! και τα 10 που λεω μιλαμε για πρσπερασεις, τερμα γκαζια, τουρμπισματα κτλ, με οικονομικη οδηγηση στην πολη το παω και 9 αλλα παρακατω δεν παει με τπτ, μονο εκτος πολης. Παντως και εγω σκεφτομαι για υγραεριο αργα ή γρηγορα, μαλλον για πριν το τελος του χρονου.
Υ.Γ ρε μηπως το aceton στην βενζινη κανει την διαφορα τελικα? :P πρεπει να ειναι 2 χρονια τωρα που βαζω 120ml στα 40lt βενζινης και βαζω μονο Shell και τιποτα αλλο, απλη και σπανια Vpower ή VP Racing.
|
22-09-14, 08:29
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη-Ευοσμος
|
|
με 4fte μικτο σε lpg καιω περιπου 9,7.............παντως για μενα και ας μην θεωρηθει διαφημιστικο σποτακι,χαχαχαχαχα,κανε μια ερωτηση στον Φανη για οποιαδηποτε απορια σου.............εχθες,ουτε καν τον ηξερα τον ανθρωπο,σε ενα event στην Αθηνα συναντηθηκαμε,τα ειπαμε για περιπου κανα 2ωρο για τα Corollakia μας και καταλαβα οτι εχει παθως με αυτα και υπερβολικα πολλες γνωσεις πανω τους και στο lpg.............ξαναλεω αν θεωρηθει διαφημιση ας σβηστει το ποστ..............απο το να ρωτας και να σου λεμε ο καθενας μας το δικο του ρωτα τον ειδικο να σε κατατοπισει........
|
22-09-14, 12:00
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Δημήτρη το 9.7 απο πανω ομως αναφεροταν σε βενζινη! γιαυτο ειπα οτι μου φαινεται παρα παρα πολυ! για υγραεριο ειναι πολυ καλα ομως!
Δεν κανεις διαφημιση σιγα! αλιμονο και εγω ξερεις σε ποιον θα παω....:P (oταν ερθει ο καιρος). Μεσα στην πολη ποσο καις με το υγραεριο ξερεις γιατι με ενδιαφερει και εμενα, και κυριως για το πηγαινελα στην δουλεια το λεω. Επισης η αποδοση υγραεριου-βενζινης πως ειναι? γιατι μου εχουν πει φιλοι οτι με υγραεριο δεν τραβαει τοσο καλα οπως η βενζινη γιατι ειναι ποιο φτωχο το μιγμα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 22-09-14 στις 12:09.
|
23-09-14, 07:32
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη-Ευοσμος
|
|
9,7-9,8 εκει βρισκομαι αν κανω μονο πολη......αλλα μην ξεχνας οτι εδω οταν λεμε πολη ειναι πολυ μικρες αποστασεις κι ετσι δεν μπορει να συγκριθει με εσενα που θα κανεις και καποια πορεια φανταζομαι.....αρα νομιζω λιγοτερα θα καψεις εσυ και ασε που εμενα καιει περισσοτερο λογω ζαντες,προσθηκες, bodykit.....
|
|
|
|
23-09-14, 07:36
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimitrise111
9,7-9,8 εκει βρισκομαι αν κανω μονο πολη......αλλα μην ξεχνας οτι εδω οταν λεμε πολη ειναι πολυ μικρες αποστασεις κι ετσι δεν μπορει να συγκριθει με εσενα που θα κανεις και καποια πορεια φανταζομαι.....αρα νομιζω λιγοτερα θα καψεις εσυ και ασε που εμενα καιει περισσοτερο λογω ζαντες,προσθηκες, bodykit.....
|
καλημερα! μπα το πηγαινελα δουλεια εδω για μενα ειναι 20χλμ αλλα ειναι ολο στοπ και φαναρια, καμια προσπερασουλα, τουρμπισματακια και σταματα ξεκινα με βενζινη εχω οσο και εσυ και αμα το λιωσω πολυ παω μεχρι 10.5. Αν οδηγαω ηρεμα χωρις τετοια παω σχεδον στο 9. Αλλα ναι δεν εχω κανενα κιτ εγω και τα λαστιχα ειναι 195/50/15. Συμφερει δεν ειναι δυνατον τωρα πηγαινελα δουλεια να θελω 130-140 ευρω τον μηνα, αμα βαλουμε εξτρα βολτες και εξοχικο αστα να πανε....200αρι τον μηνα. Ευχαριστω για τις πληροφοριες...
Αλήθεια εχεις wideband να μου πεις την διαφορα στα νουμερα που το εχω απορια? εγω εχω της AEM. Exω τερμα τουρμπισμα 10 ακριβως τωρα, και ρελαντι 14-15 με ζεστο μοτερ αυτα τα νουμερα θελω να μου πεις. Το 10 ειναι με βενζινη shell καλη, και ασετον στην βενζινη, αλλιως εχω δει μεχρι και 10.6 με τερμα γκαζι και τουρμπισμα. Θελω να συγκρινω τα νουμερα στο υγραεριο να δω πως ειναι απο μιγμα. Απο επιδόσεις πως τα παει ειναι σαν την βενζινη ή ειναι κατωτερο? γιατι φοβαμαι πως κανουν φτωχοτερο το μιγμα για να καιει λιγοτερο φτανοντας την βενζινη σε καταναλωση και μετα η αποδοση ειναι χαλια απο γκαζια. Τουλαχιστον αυτο μου εχουν πει φιλοι που εχουν και σε corolla E11 sedan 4EFE.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 23-09-14 στις 11:29.
|
23-09-14, 13:28
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη-Ευοσμος
|
|
Wideband δεν εχω κι ετσι δεν μπορω να σου πω.....απο θεμα αποδοσης στα αρπαγματα εχει διαφορα με την βενζινη,απλα εμενα επειδη δεν εχω θεμα να το πλακωνω σε φαναρια και το εχω για απλη χρηση και νορμαλ ταχυτητων ταξιδακια ουτε που μου φαινεται......μια χαρα ειναι....αν θελω τωρα καποια στιγμη να βγω και να θελω να παιξω,γυριζω βενζινη και ολα οπως πριν....
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17525601 seconds (82,38% PHP - 17,62% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:11. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|