Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aspire1673
πως το εβγαλες αυτο το συμπερασμα?
ειναι δλδ συνεχεια ανοιχτος?
|
ακριβως τα ιδια ειχα παθει και εγω, οι γνησιοι οταν χαλασουν κολανε ανοιχτοι, ενω οι Imitation συνηθως κολλανε κλειστοι και ανεβαζουμε θερμοκρασιες. Δεν σημαινει ομως οτι το να ειναι ανοιχτος ειναι καλο! αλλαξε τον και βαλε γνησιο. Αν θες να ανοιγει σε μικροτερη θερμοκρασια παρε απο την Toyota για 5E-FE αντι για 4Ε μοτερ. Ανοιγει στους 76 αντι στους 82 βαθμους, τετοιον εχω βαλει στο 4EFTE. Aυτους που δινει η Toyota είναι της Aisin. Tιμη δεν θυμαμαι αλλα δεν ειναι ακριβος δλδ σιγουρα δεν εχει πανω απο 30 ευρω ο γνησιος απο Toyota, δεν θυμαμαι καθολου τωρα.
http://www.toyodiy.com/parts/p_E_199...FNKW_1603.html εδω λεει 37,27 ευρω τιμη αλλα ειναι ακριβοτερες ολες οι τιμες απο την Toyota Ελλαδας.
16331A THERMOSTAT
90916-03046 WAX TYPE (OPENING TEMPERATURE - FULLY OPEN TEMPERATURE) 82-95 1 € 37.27
Στα μοτερ 4Ε-ΧΧΧ και 5Ε ειναι ιδιος μπαινει δλδ, μονο στο 5E ανοιγει σε μικροτερη θερμοκρασια 76 αντι 82 προφανως λογω οτι ειναι 1500cc ο 5E.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimitrise111
Εγω με 4efte εβαλα πριν ενα μηνα (brc) kαι ειδα διαφορα στο κερδος καταναλωσης που δεν μετανοιωνω καθολου.........η συνεχεια θα δειξει...........
|
επιτηδες το κανεις? να ζηλευω???? θελω και εγω....130 ευρω τον μηνα το λιγοτερο θελω βενζινη μονο πηγαινελα δουλεια και τιποτα παραπανω αλλιως φτανω μεχρι και 160, ειναι στα σχεδια μου να βαλω και φυσικα ΜΟΝΟ BRC!