Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 434
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aspire1673
σημερα πηγα σε ταπετσερη στα καμινια.ονομα δεν λεω γιατι να μην νομιζει καποιος οτι κανω διαφημηση.πολυ καλος μαστορας και προσεκτικος.τα μαγαζι το εχουν πατερας και γιος.μου το κολλησαν με βενζινοκολα υψηλων προδιαγραφων ελεγε το κουτι και εκει που κανει κουρμπα η ταπετσαρια μου εβαζαν μεσα το υφασμα με μια μικρη σπατουλιτσα.
τωρα αν θα ξαναξεκολησει δεν ξερω μου ειπαν δυσκολο.αλλα και να ξαναξεκολησει θα κανω παλι εγω την ιδια δουλεια.
οταν τους ρωτησα να αλλαξω υφασμα και να βαλω δερματινη μου ειπαν οχι μονο υφασμα γιτι ετσι οπως ειναι το σημειο δεν θα κατσει καλα η δερματινη.
αυτα..
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 236
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos ts
τιμή?
έχω ένα θεματάκι με το yaris
ασχοληθηκαν κανενα 15λεπτο σε καθε πορτα.
δεν το ξεκολλησαν ολο.
απλα το κολλησαν γυρω γυρω που ειχε ξεκολλησει σε καθε πορτα.
απο λεφτα τιποτα οτι θες μου ειπαν...
ΚΑΙ Ο Μ@Λ@Κ@Σ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Να κανω μια ερωτηση κι εγω που αφορά ταπετσεριδες... επειδη οδηγαω αρκετες ωρες σκεφτηκα όπως στις μηχανες βαζουν ανατομικες σελες ετσι μπορουμε κι εμείς στο αμαξι να φτιαξουμε ανατομικό κάθισμα ?
Αξίζει οικονομικά, ειναι εφικτό?