Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
08-07-14, 22:35
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
G6 facelift turbo. Απλα ο Αντρεας ζηλευει το crypton μου.
|
08-07-14, 23:01
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Πόσα άλογα είσαι ρε Kώστα;
08-07-14, 23:50
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
320 ροδα. 10 χαρακτηρες.
30-07-14, 22:12
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Φιλικό ανοιγματάκι σε φανάρι με άγνωστα αλλά ωραία τυπάκια με Peugeot 106 Rallye. Πιάσαμε κουβέντα στο φανάρι και σύμφωνα με τα λεγόμενα του οδηγού, ήταν 8βάλβιδο των 105 ίππων με σκούπα-πρόγραμμα-εξάτμιση (η κλασική group N των Rallye). Ανοίξαμε στο πράσινο και μετά τη 2α του έφευγα πολύ. Με αυτές τις επεμβάσεις πόσο φτάνουν αυτά τα διαόλια;
30-07-14, 23:53
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Φιλικό ανοιγματάκι σε φανάρι με άγνωστα αλλά ωραία τυπάκια με Peugeot 106 Rallye. Πιάσαμε κουβέντα στο φανάρι και σύμφωνα με τα λεγόμενα του οδηγού, ήταν 8βάλβιδο των 105 ίππων με σκούπα-πρόγραμμα-εξάτμιση (η κλασική group N των Rallye). Ανοίξαμε στο πράσινο και μετά τη 2α του έφευγα πολύ. Με αυτές τις επεμβάσεις πόσο φτάνουν αυτά τα διαόλια;
|
οχι πολλα... το πολυ 120 hp να ηταν αλλα λογω βαρους και θεοκοντου σαζμαν παει καλα....πιθανον να πηγαινει οπως παει ενα μαμα rallye 16v
|
02-08-14, 11:21
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GiWrGoS@XXX
οχι πολλα... το πολυ 120 hp να ηταν αλλα λογω βαρους και θεοκοντου σαζμαν παει καλα....πιθανον να πηγαινει οπως παει ενα μαμα rallye 16v
|
Ειχα πριν χρονια για ενα καλοκαιρι ενα saxo vts stock και ειχα πατησει μαλιστα και με τετοιο 106 8v 1o σταδιο και πηγαιναμε παντου μαζι.Γυρω στα 120 το υπολογιζε και αυτος.Απο χαμηλες ειχε την ταση να ανοιξει το 8v λογω σασμαν στα πολλα ανοιγε το 16v αν και τελειως μαμα.
03-09-14, 02:13
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Ψιλοανοιγματακια αλλα χωρις ασφαλή συμπεράσματα.. rx8 πισω μου και ανοιγα..δε μπορούσε να φύγει. Passat πουθενας ..πολυ γελιο! Swift μαλλον sport ,μαλλον με περασε για μπάρμπα..στην 3η τα παράτησε.
Και μια τάπα που εφαγα απο ενα Mercedes E. Χωρις διακριτικά αλλα. Πρωτη δεύτερα ενα αμάξι μπροστά εγώ τρίτη άλλο μισό τέταρτη με πέρασε! ! Δε το περιμενα να πω την αλήθεια γιατι με κανα δύο slk που άνοιξα σε φαναρια ημουν ποιο ανετος. Αυτα τα λιγα και παντα με lpg..!
|
|
|
|
03-09-14, 03:41
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
Ψιλοανοιγματακια αλλα χωρις ασφαλή συμπεράσματα.. rx8 πισω μου και ανοιγα..δε μπορούσε να φύγει. Passat πουθενας ..πολυ γελιο! Swift μαλλον sport ,μαλλον με περασε για μπάρμπα..στην 3η τα παράτησε.
Και μια τάπα που εφαγα απο ενα Mercedes E. Χωρις διακριτικά αλλα. Πρωτη δεύτερα ενα αμάξι μπροστά εγώ τρίτη άλλο μισό τέταρτη με πέρασε! ! Δε το περιμενα να πω την αλήθεια γιατι με κανα δύο slk που άνοιξα σε φαναρια ημουν ποιο ανετος. Αυτα τα λιγα και παντα με lpg..!
|
Το rx8 challenge θα ταν ,αυτα βγαζουν 165-170hp στο μοτερ , πραγματικα και ειναι και 1400 κιλα με ψοφια ροπη ... οτι κανει το κανει απο σταση και σε πατημα πολλων μετρων ...Δεν θα μου εκανε εντυπωη να ηταν ακομη και cosmo τα περισσοτερα εχουν πεσμενη συμπιεση ..βουλομενους καταλυτες ψημενους πολλαπλασιαστες και σερνονται....
Τα υπολοιπα ,αναμενομενα ,μπραβο σου που το χαιρεσαι το εργαλειο!!
|
03-09-14, 15:52
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
|
την εχω πάθει και εγώ έτσι! δευτερα-τριτη (g6) ενα αμαξι μπροστα εγω και μου έριξε τελικά 3 αμαξια μέχρι τα 200! ..το βαρος τα κανει ολα!
|
12-11-14, 21:43
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Άνοιγμα με Suzuki Swift Sport που με εντυπωσίασε. Από 2ες στα καλύτερά μου (κοντά στις 5.500 στρ.) μέχρι κόφτες 4ης, εγώ μπροστά, αυτός πίσω. 2ες-3ες δε ξεκόλλαγα εύκολα, με τη 4η έφευγα σχετικά μακρυά. Πολύ καλά πήγαινε το Swift-άκι, φυσικά και δεν ήταν μαμά γιατί έχω ξανανοίξει με το ίδιο και το είχα πιο εύκολα. Το παράξενο ήταν που όταν πλέον κόψαμε και έκανα δεξιά ελαττώνοντας ταχύτητα, με προσπέρασε και είδα ότι είχε μονή εξάτμιση δεξιά, στραβή να κοιτάει προς τα πάνω και έκανε απίστευτα πολύ θόρυβο...
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19569206 seconds (76,81% PHP - 23,19% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:13. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|