Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 23-04-14, 14:35
soto Offline:
Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101 1.6 GLi Auto
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 156
soto είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Και όταν η Αστυνομία πιάνει τους κλέφτες , πάνε στο δικαστήριο και δηλώνουν χρήστες ναρκωτικών και αφήνονται ελεύθεροι και ξαναμανα....Για να πας φυλακή τη σήμερον ημέραν πρέπει να χρωστάς στο ΙΚΑ,ΤΕΒΕ,ΕΦΟΡΙΑ κλπ .

Γιάννη για ρώτα το κουμπάρο σου πόσα από τις Skodάρες έχουν αλλάξει κινητήρα στα 20,000χλμ .

Ενα είναι το περιπολικό...........................

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-04-14, 20:19
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Δύναμη Σεβασμού: 416
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από soto Εμφάνιση μηνυμάτων
Και όταν η Αστυνομία πιάνει τους κλέφτες , πάνε στο δικαστήριο και δηλώνουν χρήστες ναρκωτικών και αφήνονται ελεύθεροι και ξαναμανα....Για να πας φυλακή τη σήμερον ημέραν πρέπει να χρωστάς στο ΙΚΑ,ΤΕΒΕ,ΕΦΟΡΙΑ κλπ ...
Συγνώμη που θα φανώ λίγο εριστικός -δεν το θέλω πραγματικά- αλλά αυτή η θέση πιστεύω πως είναι περισσότερο αποποίηση ευθύνης, παρά διαπίστωση: αν θέλουμε να φύγει η σαπίλα, ούτε το πληκτρολόγιο, ούτε ο καναπές θα μας βοηθήσει!
Οι λύσεις -κατ' εμέ- είναι δύο: Ή παλεύεις για να αλλάξεις τα πράγματα (όχι από τον καναπέ), ή σηκώνεσαι και φεύγεις και πας κάπου που είναι καλύτερα.

Τα υπόλοιπα είναι ασπιρίνες σε καρκινοπαθή.
Γνώμη μου, χωρίς διάθεση ειρωνίας ή οτιδήποτε άλλου αρνητικού και υστερόβουλου. Έχω ήδη κάνει τις επιλογές μου ακολουθώντας αυτά που γράφω...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-04-14, 20:51
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από soto Εμφάνιση μηνυμάτων
Και όταν η Αστυνομία πιάνει τους κλέφτες , πάνε στο δικαστήριο και δηλώνουν χρήστες ναρκωτικών και αφήνονται ελεύθεροι και ξαναμανα....Για να πας φυλακή τη σήμερον ημέραν πρέπει να χρωστάς στο ΙΚΑ,ΤΕΒΕ,ΕΦΟΡΙΑ κλπ .

Γιάννη για ρώτα το κουμπάρο σου πόσα από τις Skodάρες έχουν αλλάξει κινητήρα στα 20,000χλμ .

Ενα είναι το περιπολικό...........................

ΔΙΟΡΘΩΣΗ: Για να πας σημερα φυλακη πρεπει να ανηκεις στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΤΓΗ!!!

Εκει καταντησαμε δυστυχως!!!

Τωρα για το περιπολικο οντως τα octavia ειχαν και εχουν θεμα αλλα όχι τα παλια και καλα 20βαλβιδα!!!ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ σκυλια και παντα όταν ερχεται ο κουμπαρος μου αυτό λεμε!!!

Τα νεα τα TSI με τα 160 αλογα αυτά εχουν βγαλει πολλα προβλήματα και μαλιστα του κουμπαρου μου στα 30.000 αλλαξαν μοτερ από εγγυηση!!!

Υπαρχει όμως ακομα μια διαφορα:Οταν βαζουν Τουρκικα μοτερ (ναι καλα ακουτε) τοτε στα 20-30χιλ χιλιόμετρα τα πεταν ,όταν βαζουν τα κανονικα τοτε είναι ρολοι!!!

Παντως να μην ξεχναμε το γεγονος ότι δουλευουν 8 ακομα και 16 ωρες σερι αυτά τα αμαξια μεσα στην Αθηνα σταματα ξεκινα και η καταπονηση είναι ΠΟΛΥ μεγαλη!!!
Οσο αφορα την Corolla στην ΦΩΤΟ ωραια είναι αλλα θελουν να είναι και γρηγορα και δεν τους καλυπτει η 16αρα corolla με τα 110 αλογα σιγουρα....

Πανο καταλαβαινω ακριβως τι λες και ξερω και τι εσυ εχεις κανει αλλα δεν είναι παντα ευκολα όλα!!!ΔΕΝ μιλαω για μενα ,εγω τις επιλογες μου τις εχω κανει ,αλλα ξερω κοσμο που είναι ανεργος αλλα δεν φευγει!!!
ΔΕΝ είναι όλα ΑΣΠΡΟ -ΜΑΥΡΟ υπαρχει και το ΓΚΡΙ και μαλιστα αρκετο στην ζωη μας!!!

ΜΠΡΑΒΟ σε αυτους που φευγουν αλλα πρεπει να πουμε και ΜΠΡΑΒΟ και σε αυτους που μενουν για αλλους λογους φυσικα!!!
Και στο εξωτερικο ο δρομος δεν είναι στρωμενος με ροδοπέταλα!!!Πρεπει να εχεις και τα εφοδια!!!

Γενικα είναι μια μεγαλη συζητηση αυτή και δεν μπορει να αποτυπωθεί με 5 και 10 γραμμες!!!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-04-14, 22:58
Το avatar του χρήστη χρηστος
χρηστος Offline:
Μέλος

Μοντέλο: avensis t22 vvti
Περιοχή: ευβοια αρτακη
Δύναμη Σεβασμού: 154
χρηστος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
οντως ειναι πολυ δυσκολη η αποφαση αυτη.ο καθενας κανει τις επιλογες του και πραγματικα στους ορθα σκεπτομενους και λογικους ανθρωπους ευχομαι παντα τα καλυτερα.εχω φιλους οι οποιοι λογω των οσων επικρατουν στην χωρα μας τα τελευταια χρονια εχουν φυγει στο εξωτερικο.η κατασταση εξω δεν ειναι αυτο που περιγραφεται ειδικα απο τα ΜΜΕ και τα πραγματα εκει ειναι εξισου πολυ δυσκολα.αλλα αν φυγουμε ολοι τι θα γινει στην χωρα μας?????το επιστημονικο προσωπικο εχει μειωθει δραματικα ακριβως για αυτο τον λογο.τα "μεγαλα μυαλα" βρισκονται σε χωρες του εξωτερικου και αυτο ειναι που με τρομαζει περισσοτερο οτι ειναι και αυτος ενας απο τους στοχους του συστηματος.συγνωμη αν μακρυγορω απλα ειναι ενα θεμα που με απασχολει κατα καιρους και στο τελος με κερδιζει η ΕΛΛΑΔΑ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-04-14, 00:34
soto Offline:
Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101 1.6 GLi Auto
Δύναμη Σεβασμού: 156
soto είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou Εμφάνιση μηνυμάτων
Συγνώμη που θα φανώ λίγο εριστικός -δεν το θέλω πραγματικά- αλλά αυτή η θέση πιστεύω πως είναι περισσότερο αποποίηση ευθύνης, παρά διαπίστωση: αν θέλουμε να φύγει η σαπίλα, ούτε το πληκτρολόγιο, ούτε ο καναπές θα μας βοηθήσει!
Οι λύσεις -κατ' εμέ- είναι δύο: Ή παλεύεις για να αλλάξεις τα πράγματα (όχι από τον καναπέ), ή σηκώνεσαι και φεύγεις και πας κάπου που είναι καλύτερα.

Τα υπόλοιπα είναι ασπιρίνες σε καρκινοπαθή.
Γνώμη μου, χωρίς διάθεση ειρωνίας ή οτιδήποτε άλλου αρνητικού και υστερόβουλου. Έχω ήδη κάνει τις επιλογές μου ακολουθώντας αυτά που γράφω...
Διαπίστωση είναι φίλε, δυστυχώς. Πες τη γνώμη σου ελεύθερα ,αλοίμονο να παρεξηγήσω το γραπτό λόγο αλλά θα ήθελα να μου πεις ακριβώς πως να παλέψουμε για αλλάξουν τα πράγματα.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
2o Αττικό Regularity Trail Ride 4Χ4 2018: «Τα Μυστικά Της Ραμνουσίας» NikiforosGT Γεγονότα 0 09-03-18 09:57

Page generated in 0,13689899 seconds (79,43% PHP - 20,57% MySQL) with 33 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:47.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com