Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από soto
Και όταν η Αστυνομία πιάνει τους κλέφτες , πάνε στο δικαστήριο και δηλώνουν χρήστες ναρκωτικών και αφήνονται ελεύθεροι και ξαναμανα....Για να πας φυλακή τη σήμερον ημέραν πρέπει να χρωστάς στο ΙΚΑ,ΤΕΒΕ,ΕΦΟΡΙΑ κλπ .
Γιάννη για ρώτα το κουμπάρο σου πόσα από τις Skodάρες έχουν αλλάξει κινητήρα στα 20,000χλμ .
Ενα είναι το περιπολικό...........................
|
ΔΙΟΡΘΩΣΗ: Για να πας σημερα φυλακη πρεπει να ανηκεις στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΤΓΗ!!!
Εκει καταντησαμε δυστυχως!!!
Τωρα για το περιπολικο οντως τα octavia ειχαν και εχουν θεμα αλλα όχι τα παλια και καλα 20βαλβιδα!!!ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ σκυλια και παντα όταν ερχεται ο κουμπαρος μου αυτό λεμε!!!
Τα νεα τα TSI με τα 160 αλογα αυτά εχουν βγαλει πολλα προβλήματα και μαλιστα του κουμπαρου μου στα 30.000 αλλαξαν μοτερ από εγγυηση!!!
Υπαρχει όμως ακομα μια διαφορα:Οταν βαζουν Τουρκικα μοτερ (ναι καλα ακουτε) τοτε στα 20-30χιλ χιλιόμετρα τα πεταν ,όταν βαζουν τα κανονικα τοτε είναι ρολοι!!!
Παντως να μην ξεχναμε το γεγονος ότι δουλευουν 8 ακομα και 16 ωρες σερι αυτά τα αμαξια μεσα στην Αθηνα σταματα ξεκινα και η καταπονηση είναι ΠΟΛΥ μεγαλη!!!
Οσο αφορα την Corolla στην ΦΩΤΟ ωραια είναι αλλα θελουν να είναι και γρηγορα και δεν τους καλυπτει η 16αρα corolla με τα 110 αλογα σιγουρα....
Πανο καταλαβαινω ακριβως τι λες και ξερω και τι εσυ εχεις κανει αλλα δεν είναι παντα ευκολα όλα!!!ΔΕΝ μιλαω για μενα ,εγω τις επιλογες μου τις εχω κανει ,αλλα ξερω κοσμο που είναι ανεργος αλλα δεν φευγει!!!
ΔΕΝ είναι όλα ΑΣΠΡΟ -ΜΑΥΡΟ υπαρχει και το ΓΚΡΙ και μαλιστα αρκετο στην ζωη μας!!!
ΜΠΡΑΒΟ σε αυτους που φευγουν αλλα πρεπει να πουμε και ΜΠΡΑΒΟ και σε αυτους που μενουν για αλλους λογους φυσικα!!!
Και στο εξωτερικο ο δρομος δεν είναι στρωμενος με ροδοπέταλα!!!Πρεπει να εχεις και τα εφοδια!!!
Γενικα είναι μια μεγαλη συζητηση αυτή και δεν μπορει να αποτυπωθεί με 5 και 10 γραμμες!!!