Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 508
Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Ο
Πατημα σημερα για το Punto Gt μου μετα την τοποθετηση προ βδομάδας του νεου τελικου εξάτμισης που εφτιαξα στον ΜΑΙΚΟΝ!!!
Οσοι ήσασταν παροντες το θαυμασατε σαν οψη!!!
Εγω το θαυμασα και σαν ηχο εδώ και μια βδομαδα καθως εχει κοψει τον μισο ηχο αλλα ειδα και αισθητη διαφορα αποδοσης!!!
Στο δια ταυτα τωρα:
Αφου εκαψα την παλια βενζινη ,εβαλα την Τριτη Shell V Power Racing και το υπολοιπο ενισχυτικο Torco σημερα ανεβηκε δυναμομετρο!!!
Το ΣΚΑΝΔΑΛΟ που ανεφερα πιο πανω:
305 ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ 36.3 ΚΙΛΑ ΡΟΠΗΣ στο δικο μας δυναμομετρο που οσοι το γνωριζουν ξερουν καλα τι σημαινει αυτό .....
Να υπενθυμισω ότι ειχε βγαλει περυσι στον ΜΑΙΚΟΝ 302 αλογα και 32 κιλα ροπης ,όταν ηρθα Βολο το μετρησα και εβγαλε 280 αλογα και 31 κιλα ροπης ....
Το τελικο της εξάτμισης ειχε διαλυθει δεν κρατουσε αυτό που λεμε backpressure και το αποτελεσμα ηταν θεαματικο!!!
Θα μου στειλει ο μαστορας με email τα γραφηματα και τις διαφορες και θα τις βαλω εδώ να τις δειτε και εσεις!!!Τα αποτελέσματα ηταν θεαματικα και περα από κάθε προσδοκια!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΒΓΑΛΑ 300 ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ καθως ενώ σε αλλα dyno εχω δει πολλακις το μαγικο 3 μπροστα ,στο Βολο ΠΟΤΕ και η χαρα μου δεν κρυβεται!!!
Το συμπερασμα για ολους μας θελει να μας διδαξει ποσο ρολο παιζει η εξατμιση σε ένα turbato αμαξι και το ότι η ελευθερη-χωνι εξατμιση κερδιζει ,είναι απλα ενας ακομα μυθος όπως και με τον καταλυτη , που σας υπενθυμιζω ότι μου ειχε δωσει +6 αλογα όταν τον ειχα βαλει ,από πριν που δεν φορουσε!!!
Αυτά και συντομα και οι ΦΩΤΟ με τις καμπύλες!!!
Δύναμη Σεβασμού: 349
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιαννης20v
ωραιος Γιανναρε!μπραβο!!προσωπικα πιστευω πως η εξατμιση παιζει ρολο σε οποιοδηποτε αμαξι ατμοσφαιρα η τουρμπο.
υγ:τν αλλη βδομαδα ανεβαινω πανω κ θελω βολτα.
μια και θα είσαι επάνω Γιάννη επιβάλλεται ένα καφεδάκι, έστω και
στο Θόδωρα όπου συχνάζει ο giannisgt με το Puntάκι.
να μας πεις και για το νέο σου απόκτημα (αυτό με τον σκορπιό).
θα περιμένω προ-ειδοποίηση από τον gt.
Δύναμη Σεβασμού: 508
Σας ευχαριστω παιδια ,να ειστε καλα!!!
Όταν κανεις κατι τοσο απλο αλλα και λειτουργικο(εκοψε στο μισο ο θορυβος) και από την άλλη εχεις μια ΤΡΟΜΕΡΗ διαφορα αποδοσης τοτε ΑΥΤΟ είναι ΒΕΛΤΙΩΣΗ!!!
Απλα η χαρα μου είναι διπλη πρωτο γιατι κερδισε αποδοση και μαλιστα μεγαλη και ΗΘΙΚΑ ειδα για ΠΡΩΤΗ φορα το 3 μπροστα στο Βολιωτικο dyno που μπορει για καποιους να μην σημαινει τιποτα ,αλλα πραγματικα ηταν ένα ηθικο για μενα πραγμα που παντα με <εκαιγε> βεβαια και τα 295 ,300 τα λες αλλα τωρα τα ειδαμε ΑΝΕΤΑ !!!
280 ΤΡΟΧΟ από 250 στο τελευταιο πατημα και ροπη +5 κιλα είναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!
Βεβαια σηκωσε πιεση το αμαξι,μονο του λογω εξάτμισης, από 1.6bar στο 1.8bar και μαλιστα στο 2ο πατημα το καλο με τα 305 αλογα όπως θα δειτε όταν το ποσταρω εδώ, εκοψε κιολας από κοφτη πιεσης (maf ή εγκεφαλο) και εδειξε 1.9 και κατεβάσαμε πιεση στο 1.75 και ειδαμε τα 301 αλογα και τα 35+ κιλα ροπης!!!
Μητσο οποτε θες ελα από εκει!!!Όταν με το καλο ερθει και ο Γιαννης ,ο καφες και η βολτα είναι μεσα στο πρόγραμμα!!!
SAM και Παναγιωτη το αμαξι τελειωσε από βελτιωση ,είμαι κατι παραπανω από ικανοποιημένος ,είναι 1372 κυβικα και ΝΑΙ πιστευω είναι το ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ 1.4 Punto στην Ελλαδα!!!
Νεοκλή δεν ξερω τι εννοεις ρε φιλε με τα <πεταμενα> λεφτα αλλα πραγματικα καποια πραγματα όπως χαρα και ηθικη ικανοποιηση ΔΕΝ μετριουνται με χρηματα και ΕΥΡΩ!!!
Ναι τωρα θα παρει σειρα και το megane δεν ξερω αν θα είναι 300+ και αυτό αλλα για 250 παει σιγουρα......
Σας ειχαριστω ολους!!!
Αλλαζει και η υπογραφη!!!
ΤΩΡΑ 300+ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ!!!
Δύναμη Σεβασμού: 416
Να χαίρεσαι το ... κοπάδι σου Γιάννη.
Εύχομαι να είναι πάντα εκεί και έτοιμο να βγει στο δρόμο να σου χαρίζει χαμόγελα!
Καλές γιορτές -και με 300άρι χαμόγελο- να έχεις!
__________________ Fast cars do not kill. Slow drivers, do!!! Saneatsu Abukara
Δύναμη Σεβασμού: 390
ολεεεεεεεε!!!!!!!!!300+.....αρε καημενο megane σε λυπαμαι!!!
λοιπον αφου θα ανεβει και ο γιαννης επιβαλεται καφεδακι με τσαφτσουφ και τα παιδια απο λαρισσα ,τρικαλα και καρδιτσα.
αντε να μαζευομαστε!!!!!!!!