Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
Η δικη μου γνωμη ειναι οτι η τs ειναι παντου μπροστα απο εργοστασιακο σαχοραλο.
εγω πιο παλια που ειχα πατησει με ενα σαξο που ειχε μονο εξατμιση του ειχα ριξει 5-6 καροτσες στα 600 μετρα απο σταση.σε καλη ασφαλτο κ ο οδηγος σιγουρα δεν ηταν κουλος.
Επισης ειχα πατησει αρκετες φορες με ενα ραλυ φπε σταση 400,αν εκανα σωστη αλλαγη στην δευτερα,ημουν μπροστα μισο αμαξι,αν δεν εκανα καλη αλλαγη,ημουν ενα αμαξι πισω.στο δικο μου τοτε νομιζω οτι ειχα πανελ Κ&Ν και τελικο εξατμισης.
Εδω ειναι ενα video που εχω,ειναι κακης ποιοτητας ομως αλλα δεν πειραζει
Ειναι το μαρτιο του 2008,ουτε χρονο δεν το ειχα το αμαξι
Στο βιντεο ακουγεται καποιος να λεει''πανε τα πεναλτι τωρα''ημασταν 1-1 στις νικες και μετα απο αυτο το πατημα εκανα το 2-1
http://www.youtube.com/watch?v=OIH2p...ature=youtu.be
|
Στο ανοιγμα που εκανα εγω μπορει να ηταν φιλικο αλλα το παιδι που ειχε την TS δεν το ξερω,πρωτη φορα τον ειδα.Το λεω γιατι δεν ξερω τι οδηγος ειναι,μπορει να μην πετυχαινε τις αλλαγες(χωρις αυτο να σημαινει πως εγω ειμαι πιλοτος).
Ενα ανοιγμα μεχρι 3ες και τελος.Αλλη εμπειρια με TS δεν εχω αν και θα ηθελα.
Μπορει να μην ειχε λαστιχα το παλικαρι και να σπινιαρε,δεν εχω ιδεα.
Επισης το ανοιγμα ηταν μικρης αποστασης οποτε σε ακομα 100 μετρα μπορει να εφτανε και διπλα μου,παλι δεν εχω ιδεα.
Μια εμπειρια ειχα,περασα καλα,το παιδι ηταν ενταξει κι ηθελα να το μοιραστω.
ΥΓ.Εχω πατησει saxo vts mk1(εγω mk2) αγνωστου ταυτοτητας,μονο εξατμιση εχοντας ανοικτο a/c ενω εκεινος οχι,εγω 15αρες ζαντες ενω αυτος 14αρες.
Με λιγα λογια παιζουν πολλα ρολο σε μια κοντρα,δεν ειναι μαθηματικα.