Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 11-09-13, 18:15
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός
υπαρχουν ανταπτορες και για την profacelift αλλά ειναι ακριβοι και πολυ αργοι ... επισης στην φωνη δεν δουλεουν με συνεχομενο πατημα , αλλά επαναλαμβανομενο.

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-09-13, 15:30
CTS03 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 318
CTS03 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από thanos.mallios Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπέρα και από εμένα,

Έχω ένα Corolla 1,4 Linea Sol του 2003. Αφου διάβασα πολλές από τις αναρτήσεις σας, θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να ρωτήσω το εξής;
Χάλασε το CD. Oύτε καθαρισμός ούτε τίποτα...
χαχα ... φαίνεται στα 10 χρόνια χαλάνε! Όχι ότι και πριν έπαιζε όλα τα CD, κάτι αντεγραμμένα δεν τα γούσταρε το δικό μου!
Μας έμειναν κι εμάς τα CD στη σακούλα το καλοκαίρι και δυστυχώς χωρίς ΕΡΤ δεν ακουγόταν τίποτα από ράδιο στη βόρεια Ελλάδα!

Αν δεν κάνω λάθος, υπήρχε ένα θέμα συζήτησης για ένα βολικό αντάπτορα MP3. Μάλλον είναι η μόνη πρακτική λύση.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-09-13, 21:04
Το avatar του χρήστη tsavman
tsavman Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: Ε12 2004, 1.x
Δύναμη Σεβασμού: 237
tsavman είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CTS03 Εμφάνιση μηνυμάτων
χ

Αν δεν κάνω λάθος, υπήρχε ένα θέμα συζήτησης για ένα βολικό αντάπτορα MP3. Μάλλον είναι η μόνη πρακτική λύση.
Βολικός όταν έχεις χαλασμένη cdιέρα; Για να παίζεις μόνο mp3;
Με τα ίδια και λίγο περισσότερα λεφτά παίρνεις συσκευή 1DIN, καλύτερης ποιότητας, με εγγύηση, καλύτερο ήχο και που παίζει τα πάντα.

Αν χαλάσει το CD δεν αξίζει να βάλεις αντάπτορα mp3. Να είχε κανένα 20άρικο, τότε το συζητούσαμε.

Έχω δώσει λινκ πιο πάνω, με τα απαραίτητα για την μετατροπή. Τα λινκ είναι ενδεικτικά, από ebay τα ίδια κομμάτια βγαίνουν σχεδόν μισοτιμής.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-01-14, 06:15
tsavman Offline:
Πορωμένο Μέλος

Ευχάριστα νέα!

Στο aliexpress βγάλαν κάποιες μονάδες GPS/DVD/MP3/κλπ που μπαίνουν κουτί χωρίς 1/2DIN αντάπτορες.

Έχουν και ενδιαφέρουσες τιμές, αλλά δεν ξέρω τι παίζει με αυτές τις συσκευές, καθώς δεν έχω βρει αξιόπιστα reviews.

H εν λόγω πηγή φαίνεται εδώ, οι υπόλοιπες που αναφέρουν 2DIN πιθανώς να θέλουν αντάπτορα για να μπουν σωστά.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-03-15, 16:21
mitsosrezerve Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: corolla 1.4 f/l
Δύναμη Σεβασμού: 0
mitsosrezerve είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλησπερα παιδια, εχω κι εγω μια corolla facelift του (12ος του 04') κι ειχα προβλημα με την εργοστασιακη πηγη (ειχε σταματησει να παιζει cd εδω και 6 μηνες περιπου και πριν κανενα 2 μηνο καταλαβα οτι εχω διαρροη ρευματος ,με αποτελεσμα να το ξεσυνδεσω . Τελικα οντως ηταν εκει η διαρροη ). Ψαχνω για κατι καινουργιο και αξιοπιστο ( και 2DIN) εχει καποιος να προτεινει κατι ? επισης εχω δει οτι ''παιζουν'' πολυ οι πηγες που ανεβασε ο tsavman ,εχει βαλει κανεις ? εχει καποιος αποψη γι'αυτες ?
ευχαριστω
Δημήτρης
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-03-15, 16:32
Το avatar του χρήστη spirosmeg
spirosmeg Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: E12 1,4 F/L
Περιοχή: Μεγαρα
Δύναμη Σεβασμού: 186
spirosmeg είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mitsosrezerve Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπερα παιδια, εχω κι εγω μια corolla facelift του (12ος του 04') κι ειχα προβλημα με την εργοστασιακη πηγη (ειχε σταματησει να παιζει cd εδω και 6 μηνες περιπου και πριν κανενα 2 μηνο καταλαβα οτι εχω διαρροη ρευματος ,με αποτελεσμα να το ξεσυνδεσω . Τελικα οντως ηταν εκει η διαρροη ). Ψαχνω για κατι καινουργιο και αξιοπιστο ( και 2DIN) εχει καποιος να προτεινει κατι ? επισης εχω δει οτι ''παιζουν'' πολυ οι πηγες που ανεβασε ο tsavman ,εχει βαλει κανεις ? εχει καποιος αποψη γι'αυτες ?
ευχαριστω
Δημήτρης
Δημήτρη γεια σου!
Ακριβώς το ιδιο θεμα ειχα και εγω με το εργοστασιακό και έκανα μετάβαση σε 7'' Andoind 4.2.2 με foul καλούδια με χωρίς καμιά μετατροπή αφου ειναι κατασκευασμένο ειδικά για τα αυτοκίνητά μας μεχρι και οι φυσσες ειναι μαμισιες...
Περισσότερα το βραδάκι και με φώτο αλλα και πλήρη αναφορά.
(γιατι τωρα ειμαι στην δουλεια)...
Σπύρος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-03-15, 16:39
mitsosrezerve Offline:
Νεότατος

Σ'ευχαριστω Σπυρο για την αμεση απαντηση , θα περιμενω να μου πεις περισσοτερα οποτε εχεις χρονο !
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-03-15, 20:06
tsavman Offline:
Πορωμένο Μέλος

Σπύρο περιμένω και γω εντυπώσεις και ένα link με την πηγή που έβαλες.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-03-15, 22:06
Το avatar του χρήστη spirosmeg
spirosmeg Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: E12 1,4 F/L
Περιοχή: Μεγαρα
Δύναμη Σεβασμού: 186
spirosmeg είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλησπέρα
Το εργαλειο το εχω περασει στο αυτοκινητο εδω και 25 ημέρες περίπου, την τοποθετηση την εκανα μονος μου καθως εχω γνωσεις ηλεκτρονικου και οχι μονο η όλη διαδικασία ειναι παιχνίδη παιδια και το μονο που θα σας φαει λιγο χρονο ειναι η προσθήκη της καμερας οπισθοπορειας καθως το καλωδιο για να περασει απο την πορτα του πορτμπαγκάζ μεχρι το ταμπλό θέλει λίγο χρόνο και προσοχή...
Το μηχάνημα ειναι κομμένο και ραμμένο για να μπει ακριβώς στην ιδια θεση που θα βγει το εργοστασιακό καθώς εχει και τις ιδιες διαστάσεις μέχρι χιλιοστό, δεν χρειαζετε ουτε να κόψετε καλώδια αλλα και να πειραξετε τους μαμισιους αεραγωγους!!!

Ειναι πολυ δυνατο με 1.6G CPU DualCore και 1G RAM και Androind 4.2.2 !!!

Δεν προλαβαίνω να το αγγίξω και σκοτώνει... Εχει κανονικα Google Play και Full Ελληνικά!!!

Διαβάζει και παίζει τα πάντα, εχει τρομερά γραφικά απόλυτο touchscreen και το GPS δουλευει αψογα αφου κλειδωνει 8-9 δορυφορους σε χρόνο ρεκόρ μαλιστα ο Κινέζος (εχει 100% Feedback) και μου το εστειλε με Ελληνικό IGO Primo και Last χάρτες ολου του κοσμου δωρεαν!!!

Η πίσω κάμερα αντικατέστησε το αριστερό φωτάκι της πινακίδας και πλέον εχει φωτισμό και κάμερα που δεν φαίνεται καθόλου, είναι πολύ καλής ανάλυσης και το βράδυ στο σκοτάδι είναι απίστευτη!
Να μην σας πολύ-ζαλίζω στο λινκ που σας δίνω ρίξτε μια ματιά και πάρτε το επιλέγοντας να σας το στείλει με την EMS (MONO) ετσι εγω δεν πλήρωσα τελωνείο, και την κάμερα του την ζήτησα δώρο και την πήρα βέβαια !!!

Απο εδω το πήρα: http://www.aliexpress.com/item/BYD-F...012703649.html
Φώτο αν θέλετε μπορώ να ανεβάσω...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spirosmeg : 02-03-15 στις 22:12.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-03-15, 22:35
mitsosrezerve Offline:
Νεότατος

Πολυ ωραιο Σπυρο ..κι εγω κατι τετοιο ψαχνω ( στο σχημα και τις διαστασεις του εργοστασιακου δηλαδη ) . εχεις κατι αλλο να σχολιασεις για το συγκεκριμενο ? εισαι ευχαριστημενος ? κατι που δεν σου αρεσε ?? (επισης η καμερα που λες οτι εχει λιγη μανουρα μπορει να μην συνδεθει ? δεν απαιτω τετοιες πολυτελειες :P ) )
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,18550491 seconds (79,75% PHP - 20,25% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:59.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com