Καλησπέρα
Το εργαλειο το εχω περασει στο αυτοκινητο εδω και 25 ημέρες περίπου, την τοποθετηση την εκανα μονος μου καθως εχω γνωσεις ηλεκτρονικου και οχι μονο η όλη διαδικασία ειναι παιχνίδη παιδια και το μονο που θα σας φαει λιγο χρονο ειναι η προσθήκη της καμερας οπισθοπορειας καθως το καλωδιο για να περασει απο την πορτα του πορτμπαγκάζ μεχρι το ταμπλό θέλει λίγο χρόνο και προσοχή...
Το μηχάνημα ειναι κομμένο και ραμμένο για να μπει ακριβώς στην ιδια θεση που θα βγει το εργοστασιακό καθώς εχει και τις ιδιες διαστάσεις μέχρι χιλιοστό, δεν χρειαζετε ουτε να κόψετε καλώδια αλλα και να πειραξετε τους μαμισιους αεραγωγους!!!
Ειναι πολυ δυνατο με 1.6G CPU DualCore και 1G RAM και Androind 4.2.2 !!!
Δεν προλαβαίνω να το αγγίξω και σκοτώνει... Εχει κανονικα Google Play και Full Ελληνικά!!!
Διαβάζει και παίζει τα πάντα, εχει τρομερά γραφικά απόλυτο
touchscreen και το GPS δουλευει αψογα αφου κλειδωνει 8-9 δορυφορους σε χρόνο ρεκόρ μαλιστα ο Κινέζος (εχει 100% Feedback) και μου το εστειλε με Ελληνικό IGO Primo και Last χάρτες ολου του κοσμου δωρεαν!!!
Η πίσω κάμερα αντικατέστησε το αριστερό φωτάκι της πινακίδας και πλέον εχει φωτισμό και κάμερα που δεν φαίνεται καθόλου, είναι πολύ καλής ανάλυσης και το βράδυ στο σκοτάδι είναι απίστευτη!
Να μην σας πολύ-ζαλίζω στο λινκ που σας δίνω ρίξτε μια ματιά και πάρτε το επιλέγοντας να σας το στείλει με την
EMS (MONO) ετσι εγω δεν πλήρωσα τελωνείο,
και την κάμερα του την ζήτησα δώρο και την πήρα βέβαια !!!
Απο εδω το πήρα:
http://www.aliexpress.com/item/BYD-F...012703649.html
Φώτο αν θέλετε μπορώ να ανεβάσω...