Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
05-08-13, 23:32
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ανοιγμα σταση με rav mk3 με το auris 1.4 του gmaster6......
2 αμαξακια αβασανιστα...
|
06-08-13, 01:02
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Πατας με auris 1.6;; Ποιο αισχρο αμαξι δεν υπαρχει...
|
06-08-13, 01:48
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou
Συζήτηση για κόντρα ή τυχόν υπονοούμενα που θα ξαναειπωθούν στο παρόν topic, και γενικά στο forum, άμεσο μόνιμο ban, άνευ νέας προειδοποιήσεως...
Και πείτε με όπως θέλετε...
Τυχόν "βύσματα" που μπορεί να κατέχουν μερικοί εδώ μέσα με το ΔΣ του forum, προσωπικά μου είναι αδιάφορα...
Επανειλημμένα έχουμε κάνει συστάσεις για την ορθή συμπεριφορά σας εντός του forum, αλλά φαίνεται πως μας γράφετε κανονικά, και δε σέβεστε το χώρο που σας φιλοξενεί...
Όποιος έχει αντίθετη γνώμη από τα λεγόμενά μου, να τη γράψει εδώ, και όχι με pm, γιατί θα δημοσιεύσω εδώ τη συζήτηση...
Ο νοών νοείτω...
|
Συγνώμη, κιόλας που επεμβαίνω και αναστατώνω τη θερινή ραστώνη, αλλά έχω την εντύπωση πως φάσκετε και αντιφάσκετε.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou
Συζήτηση για κόντρα ή τυχόν υπονοούμενα που θα ξαναειπωθούν στο παρόν topic, και γενικά στο forum, άμεσο μόνιμο ban, άνευ νέας προειδοποιήσεως...
|
Άποψή μου είναι πως και μόνο η ύπαρξη του συγκεκριμένου νήματος, αλλά και ο τίτλος του, αποτελούν παραβίαση των κανονισμών.
Εκτός αν το να βαφτίζουμε την κόντρα, κοντρούλα - ανοιγματάκι - πατηματάκι κλπ, κλπ και να σφυράμε αδιάφορα σημαίνει πως δεν υπάρχει και το "πρόβλημα" της παράβασης των κανονισμών...
Τώρα, βέβαια, δεν είναι η συγκεκριμένη και η μόνη περίπτωση, αλλά δεν είναι της παρούσης...
Ο λόγος που έγραψα τα παραπάνω δεν είναι ότι με απασχολεί η ιστορία των δημοσιεύσεων κοντρών κλπ (εδώ άλλοι δηλώνουν ευθαρσώς ότι παρανομούν, παραποιούν δημόσια έγγραφα και άλλα τέτοια ωραία και δεν τους γίνεται ούτε μία σύσταση), αλλά η διακριτική μεταχείριση που είναι πρόδηλη και ενίοτε αρκούντως ενοχλητική για τα υπόλοιπα μέλη.
-
Η συνέχεια θα δείξει...
|
06-08-13, 09:36
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Πάνο απαγορευεται το κανόνισμα της κόντρας μέσω του σάιτ. Οχι η αναφορά της αφου εχει γινει.
|
06-08-13, 19:13
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Συγνώμη που παρενέβην, Μιχάλη.
Όμως, αυτό που γράφεις, μου μοιάζει λίγο με το ότι δεν επιτρέπεται η ανακοίνωση ότι θα κάνω ληστεία, αλλά επιτρέπεται να το ανακοινώνω αφού την έχω κάνει...
Σε κάθε περίπτωση, εσείς έχετε το καρπούζι, εσείς έχετε και το μαχαίρι.
Δεν παρατηρώ ή νουθετώ κανέναν -ούτε έχω αυτή την πρόθεση, αφού υποτίθεται πως όλοι μας είμαστε μεγάλα (ή και μεγαλύτερα) παιδιά-.
Απλά, χάριν συζητήσεως, είπα να δώσω τροφή για γόνιμη ανταλλαγή απόψεων...
|
06-08-13, 20:28
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
προφανως και οι περισσοτεροι ειναι υπερ των ανοιγματων, απλα υπαρχει ο φοβος μηπως θεωρηθει οτι το σαιτ και γενικοτερα το κλαμπ παιρνει μερος σε τετοιου ειδους διοργανωσεις. Αφου εχει γινει δεν υπαρχει προβλημα. Ειναι απλη αναφορα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kosmas : 06-08-13 στις 20:34.
|
06-08-13, 21:01
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
ανοιγμα σταση με rav mk3 με το auris 1.4 του gmaster6......
2 αμαξακια αβασανιστα...
|
Λοιπον επειδη δεν μπαινω συχνα πλέον βρήκε ευκαιρία το γατάκι ο jason να γραψει τις ανακρίβειες του...Σταση κρεμασα και γιαυτο περασε μπροστα η βαρκα σου,γιατι δεν γραφεις και το roll πατημα 2eς που ημουν μπροστα μεχρι να κοψουμε???
|
|
|
06-08-13, 21:24
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou
Συγνώμη που παρενέβην, Μιχάλη.
Όμως, αυτό που γράφεις, μου μοιάζει λίγο με το ότι δεν επιτρέπεται η ανακοίνωση ότι θα κάνω ληστεία, αλλά επιτρέπεται να το ανακοινώνω αφού την έχω κάνει...
Σε κάθε περίπτωση, εσείς έχετε το καρπούζι, εσείς έχετε και το μαχαίρι.
Δεν παρατηρώ ή νουθετώ κανέναν -ούτε έχω αυτή την πρόθεση, αφού υποτίθεται πως όλοι μας είμαστε μεγάλα (ή και μεγαλύτερα) παιδιά-.
Απλά, χάριν συζητήσεως, είπα να δώσω τροφή για γόνιμη ανταλλαγή απόψεων...
|
Μην ζητας συγνωμη Πανο. Ειναι ευλογη ερωτηση.
Το να ανακοινωσεις πως εκανες ληστεία ειναι δικο σου προβλημα και προβλημα της αστυνομίας να σε βρει και να σε συλλαβει. To κλαμπ δεν εμπλέκεται και δεν εχει ευθύνη.
Το να κανονισεις την ληστεια εδω μεσα με αλλους και μετα να πας να την κανεις, κάνει συνεργό και το κλαμπ ως μεσάζων. Διευκόλυνση κανονίσματος. Facilitates the act. Αρα το κλαμπ εχει ευθύνη.
Αυτη ειναι η διαφορά.
|
06-08-13, 23:18
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6
Λοιπον επειδη δεν μπαινω συχνα πλέον βρήκε ευκαιρία το γατάκι ο jason να γραψει τις ανακρίβειες του...Σταση κρεμασα και γιαυτο περασε μπροστα η βαρκα σου,γιατι δεν γραφεις και το roll πατημα 2eς που ημουν μπροστα μεχρι να κοψουμε???
|
ποσο κουλος εισαι, ακου εκει κρεμασα...
ανοιξαμε κατηφορα και ειχες πλεονεκτημα και ειμαι 1650 κιλα...
|
29-08-13, 14:32
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Kερκυρα
|
|
corolla vs landcruiser diesel (αγνωστα λοιπα στοιχεια) σημειωσατε 1 επισης εναντιον yaris ts (mk1 me bmc panel kai sebring τελικο) επισης 1
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19281101 seconds (76,09% PHP - 23,91% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:37. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|