όπως είπε και ο
PeterIoannou παραπανω κανενας συναγερμος δεν ειναι απαραβιαστος αν το αυτοκινητο εχει γινει στοχος.θελεις η δεν θελεις θα βρουν τον τροπο να το παρουν.
το θεμα ειναι να υπαρχει ενας συναγερμος οποτε αυτος που θα επιλεξει ενα αυτοκινητο τυχαια να αφησει το δικο σου ειτε για να μην του παρει 3-4-5..10 δευτερα παραπανω είτε γιατι θα φοβηθει και θα προτιμησει καποιο πιο ευκολο.στο E101 εχω βαλει με τηλεειδοποιηση στον Φανη.τον εχει ρυθμισει ετσι ωστε να ενεργοποιειται ακομα και με τις εξατμισεις.μπορει να ειναι ενοχλητικο ωρες ωρες αλλά ήδη μια φορα απετρεψε εναν επιδοξο.με κατσαβιδι προσπαθησε να σπασει το πισο μικρο φιλιστρινι της πισω πορτα.με το κρακ που εκανε και εγινε ολο ρογμες(δεν εφυγε απο τη θεση του) προφανως ενεργοποιηθηκε και το εβαλε στα ποδια.δεν ανοιξε την πορτα να ψαχουλεψει η να προσπαθησει να το κλεψει.βεβαια σιγουρα δεν ειχε γινει στοχος το αυτοκινητο.ήταν 3 μηνες στο ιδιο σημειο.
τωρα οσον αφορα τους εργοστασιακους (ισως και του υπολοιπους αλλα σιγουρα τους εργοστασιακους)να ξερετε οτι θα πρεπει να ζητησετε να σας βαλουν διακοπτακι στο καπο.εννοω την επαφη την οποια οταν απασφαλησει το καπο να ενεργοποιηθει ο συναγερμος.
το auris δεν ειχε και ευτηχως ο ηλεκτρολογος του μηχανικου μου,μου το ειπε και πηρε ο ιδιος στην αντιπροσωποια και μιλησε με τον ηλεκτρολογο που τον ηξερε και ετσι μου εβαλαν.
μπορει να σας ακουγεται καπως αλλα ναι η toyota αλλα και αλλες αντιπροσωπιες δεν βαζουν διακοπτακι με αποτελεσμα να σου ασφαλιζουν ολες τις πορτες πλην του μηχανοστασιου.
χαρη σε αυτην την ελληνικη ιδεα προσπαθησαν να παρουν αυτοκινητο γνωστου του ηλεκτρολογου που ανεφερα.απο τον θολο τον οποιο ξηλωσαν απασφαλισαν το καπο,εβγαλαν την σειρηνα εκτος και στη συνεχεια ανενοχλητοι προσπαθησαν να βαλουν μπρος το αυτοκινητο.δεν τα καταφεραν βεβαια και το μονο που πετυχαν ηταν υλικες ζημιες αλλα το αυτοκινητο δεν χαθηκε.
αυτα τα λιγα απο εμενα.