Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Δηλαδη θεωρεις εμενα ακραιο που ΔΕΝ προτρεπω κανεναν να πατησει φρενο οταν ο μ@λ@κ@ς απο πισω εχει κομπλεξ ,και εσεις που το προτρεπετε στον κοσμο φυσιολογικοι?
Οκ παω πασο!
Το οτι εσενα σε εστειλε στην γεφυρα Θηβων-Καβαλας και δεν σκοτωθηκες αποτελει παραδειγμα?Και ειδικα για μιμηση?
Οκ!
Α!Συγγνωμη τωρα ειδα την ηλικια σου!!!
Οταν θα κανεις κανα δυο παιδακια και θα τα εχεις πισω στο καθισμα ,και ερθει ο κομπλεξικος και σε κολλησει στα καλα καθουμενα κανε μια δοκιμη να δεις ,ειναι οκ τα παιδικα καθισματακια?
Θα τρελλαθουμε τελειως!!!
Το πηγες προσωπικα ενω εγω μιλαω γενικα για αυτο και σου απαντω προσωπικα!!!!
|
Πρωτον. Θα σταθω μονο στο τελευταιο κομματι, γιατι για να λες οτι και καλα εγω προτρεπω τον κοσμο να σκοτωθει, με κανει οχι απλα να γελαω αλλα να κλαιω απο τα γελια.
Δευτερον. Δεν αποτελει κανενα παραδειγμα, ενημερωτικα το εθεσα και απλα σου λεω οτι τα αυτοκινητα δεν ειναι ολα σαπια ωστε αν σε ακουμπησει καποιος να γινεις τροπετο που εχεις φαγωθει.
Τριτον. ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΤΡΟΦΑΡΟΥΝ;; Δηλαδη ατομα των 22 χρονων η και 20 σου λεω εγω, ακομα πιο λιγο, δεν εχουν τη δυνατοτητα η δε μπορουν να κανουν οικογενεια; Και αν ειναι ετσι τι συνεχιζεις και συζητας μαζι μου; Τα 8 χρονια διαφορα που εχουμε δηλαδη σε μαρανανε; Η τα εχεις ως μετρο συγκρισης μεσα στο μυαλο σου; Εγω οταν καποιος νιωθει να συζητησει δε θα κοιταξω ηλικια. Αλλα αν εμενει σε μια αποψη, συγνωμη αλλα εγω δε μπορω να συζητησω, γιατι οι αποψεις ειναι πολλες και τα πραγματα δεν ειναι ολα τοσο ακραια. Και προσεχε, δεν αποκλειω τα ακραια, σαφως και υπαρχουν και αρκετα ειναι με τραγικα αποτελεσματα, αλλα τα πας κατευθειαν στο χειροτερο. Ματια εχουμε και βλεπουμε, δεν ειμαστε στραβοι και πανω απ'ολα δεν ειμαστε χαζοι ή στενομυαλοι.
Επισης, γιατι παλι δε λες να καταλαβεις καποια πραγματα. Ειναι δυνατον με κοσμο μεσα να κανει καποιος κατι τετοιο; Λιγη λογικη δεν εβλαψε κανεναν. Και ξαναλεω, γιατι λες πραγματα που εγω δεν εχω πει και θα με τρελανεις, αν πεταχτει ενα σκυλι μπροστα σου, και εχεις εναν κολλημενο, και εκει εχεις και παιδια πισω ΑΦΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΝΙ ΚΑΙ ΝΤΕ, ΕΚΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;; Γιατι αποφευγεις να απαντησεις εδω δηλαδη; Καταλαβες τωρα που κολλαει η απαντηση του Ιασωνα; Αν εχεις πατησει ενα φρενο πιο νωρις, ισα ισα, δε χρειαζετε πολυ, να χεστει ο αλλος πανω του. Και ΠΑΛΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ, Πετρου Ραλλη, προς Κηφισσο, ο δρομος γεματος και ενας DRIVER απο πισω μου τερμα κολλημενος, και εγω δε μπορουσα να παω ουτε αριστερα ουτε δεξια. Φοβομουν να φρεναρω μεχρι και στο φαναρι που ηταν κοκκινο. Καταλαβες τωρα τι εννοω; Παρα πας συνεχεια τα πραγματα απο το ενα ακρο στο αλλο. Και δε σου πηγα κατι προσωπικα. Εσυ το ειδες ετσι, εγω συζητηση κανω.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g
+10000
δεν κατάλαβες κατι τετοιες εξυπνάδες εχουν και διαφορετικά αποτελέσματα
δεν θα επεκταθώ σε βιαιότητες αλα ας βαλει ο καθενα οτι θελει στο μυαλό του μεσα ''αυτο θα ειναι''
εντωμεταξύ κυκλοφορούν κατι φλώροι τσιπιδες με ιμιτασιόν καθρέφτες νομιζουν οτι τους κολλας και αντιδρανε ετσι φλωρικα
επόμενος κανετε δεξια και τον αφήνεις να περάσει οτι και να κάνει οποιος κυνηγημένος να είναι γιατι αμα σε φερει τετακε και σε κολλησεις σε κανα ασχετο προπορευομενο φασκελοκουκουλοστα
και εκτος αυτο στέκεσαι τυχαιρος θα πρέπει να φοβασε περισσότερο γιατι καποια παιδια παλεύουν
|
Δεν αντιλεγω σε καμια περιπτωση με αυτα που λες. Εθεσα παραδειγματα λιγο πιο πανω σχεδον προς ολες τις κατευθυνσεις, οι οποιες για καποιο λογο αποφευγονται να απαντηθουν. Και το ξερω οτι ειμαι τυχερος και κατα πολυ μαλισταμ και οχι μονο εγω, ειχα σταματησει σε περιπτερο εκεινη τη στιγμη και κατεβηκαν 3 ατομα απο το αμαξι, εκ των οποιων οι 2 καθονταν πισω. Και γυρνουσαμε απο εναν απλο καφε.