Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 10-04-13, 02:04
Craig Offline:
Μέλος

Μοντέλο: toyota corolla xli
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 213
Craig είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Για βρες μου ενα 1200 του 2013 που ειναι καλυτερο απο αυτα?Ενα που να ειναι EURO 6 να καιει 5 λιτρα στα εκατο να εχει 118 πραγματικα αλογα και 16 κιλα ροπης και να γινεται με ενα PC 130 και 22-23 κιλα ροπης και ολα αυτα με 15χιλιαρικα?
Εγω μιλουσα για ατμοσφαιρικο οχι για tsi.Προτιμω εν ετει 2013 1.3 ατμοσφαιρικα 101 αλογακια απο την toyota παρα να αγορασω φριτεζα ευχαριστω δεν θα παρω
Παλιά 10-04-13, 13:54
Το avatar του χρήστη kostas_8
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
Δύναμη Σεβασμού: 211
kostas_8 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Δηλαδη θεωρεις εμενα ακραιο που ΔΕΝ προτρεπω κανεναν να πατησει φρενο οταν ο μ@λ@κ@ς απο πισω εχει κομπλεξ ,και εσεις που το προτρεπετε στον κοσμο φυσιολογικοι?
Οκ παω πασο!

Το οτι εσενα σε εστειλε στην γεφυρα Θηβων-Καβαλας και δεν σκοτωθηκες αποτελει παραδειγμα?Και ειδικα για μιμηση?
Οκ!

Α!Συγγνωμη τωρα ειδα την ηλικια σου!!!
Οταν θα κανεις κανα δυο παιδακια και θα τα εχεις πισω στο καθισμα ,και ερθει ο κομπλεξικος και σε κολλησει στα καλα καθουμενα κανε μια δοκιμη να δεις ,ειναι οκ τα παιδικα καθισματακια?
Θα τρελλαθουμε τελειως!!!
Το πηγες προσωπικα ενω εγω μιλαω γενικα για αυτο και σου απαντω προσωπικα!!!!
Πρωτον. Θα σταθω μονο στο τελευταιο κομματι, γιατι για να λες οτι και καλα εγω προτρεπω τον κοσμο να σκοτωθει, με κανει οχι απλα να γελαω αλλα να κλαιω απο τα γελια.

Δευτερον. Δεν αποτελει κανενα παραδειγμα, ενημερωτικα το εθεσα και απλα σου λεω οτι τα αυτοκινητα δεν ειναι ολα σαπια ωστε αν σε ακουμπησει καποιος να γινεις τροπετο που εχεις φαγωθει.

Τριτον. ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΤΡΟΦΑΡΟΥΝ;; Δηλαδη ατομα των 22 χρονων η και 20 σου λεω εγω, ακομα πιο λιγο, δεν εχουν τη δυνατοτητα η δε μπορουν να κανουν οικογενεια; Και αν ειναι ετσι τι συνεχιζεις και συζητας μαζι μου; Τα 8 χρονια διαφορα που εχουμε δηλαδη σε μαρανανε; Η τα εχεις ως μετρο συγκρισης μεσα στο μυαλο σου; Εγω οταν καποιος νιωθει να συζητησει δε θα κοιταξω ηλικια. Αλλα αν εμενει σε μια αποψη, συγνωμη αλλα εγω δε μπορω να συζητησω, γιατι οι αποψεις ειναι πολλες και τα πραγματα δεν ειναι ολα τοσο ακραια. Και προσεχε, δεν αποκλειω τα ακραια, σαφως και υπαρχουν και αρκετα ειναι με τραγικα αποτελεσματα, αλλα τα πας κατευθειαν στο χειροτερο. Ματια εχουμε και βλεπουμε, δεν ειμαστε στραβοι και πανω απ'ολα δεν ειμαστε χαζοι ή στενομυαλοι.

Επισης, γιατι παλι δε λες να καταλαβεις καποια πραγματα. Ειναι δυνατον με κοσμο μεσα να κανει καποιος κατι τετοιο; Λιγη λογικη δεν εβλαψε κανεναν. Και ξαναλεω, γιατι λες πραγματα που εγω δεν εχω πει και θα με τρελανεις, αν πεταχτει ενα σκυλι μπροστα σου, και εχεις εναν κολλημενο, και εκει εχεις και παιδια πισω ΑΦΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΝΙ ΚΑΙ ΝΤΕ, ΕΚΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;; Γιατι αποφευγεις να απαντησεις εδω δηλαδη; Καταλαβες τωρα που κολλαει η απαντηση του Ιασωνα; Αν εχεις πατησει ενα φρενο πιο νωρις, ισα ισα, δε χρειαζετε πολυ, να χεστει ο αλλος πανω του. Και ΠΑΛΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ, Πετρου Ραλλη, προς Κηφισσο, ο δρομος γεματος και ενας DRIVER απο πισω μου τερμα κολλημενος, και εγω δε μπορουσα να παω ουτε αριστερα ουτε δεξια. Φοβομουν να φρεναρω μεχρι και στο φαναρι που ηταν κοκκινο. Καταλαβες τωρα τι εννοω; Παρα πας συνεχεια τα πραγματα απο το ενα ακρο στο αλλο. Και δε σου πηγα κατι προσωπικα. Εσυ το ειδες ετσι, εγω συζητηση κανω.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g Εμφάνιση μηνυμάτων
+10000

δεν κατάλαβες κατι τετοιες εξυπνάδες εχουν και διαφορετικά αποτελέσματα
δεν θα επεκταθώ σε βιαιότητες αλα ας βαλει ο καθενα οτι θελει στο μυαλό του μεσα ''αυτο θα ειναι''

εντωμεταξύ κυκλοφορούν κατι φλώροι τσιπιδες με ιμιτασιόν καθρέφτες νομιζουν οτι τους κολλας και αντιδρανε ετσι φλωρικα

επόμενος κανετε δεξια και τον αφήνεις να περάσει οτι και να κάνει οποιος κυνηγημένος να είναι γιατι αμα σε φερει τετακε και σε κολλησεις σε κανα ασχετο προπορευομενο φασκελοκουκουλοστα

και εκτος αυτο στέκεσαι τυχαιρος θα πρέπει να φοβασε περισσότερο γιατι καποια παιδια παλεύουν
Δεν αντιλεγω σε καμια περιπτωση με αυτα που λες. Εθεσα παραδειγματα λιγο πιο πανω σχεδον προς ολες τις κατευθυνσεις, οι οποιες για καποιο λογο αποφευγονται να απαντηθουν. Και το ξερω οτι ειμαι τυχερος και κατα πολυ μαλισταμ και οχι μονο εγω, ειχα σταματησει σε περιπτερο εκεινη τη στιγμη και κατεβηκαν 3 ατομα απο το αμαξι, εκ των οποιων οι 2 καθονταν πισω. Και γυρνουσαμε απο εναν απλο καφε.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-04-13, 14:24
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_8 Εμφάνιση μηνυμάτων
Εκει πατας ενα φρενο οταν ειναι προφυλακτηρα σε αποσταση 1 ηλεκτρονιου και γελας με την παρτη του :P
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason Εμφάνιση μηνυμάτων
οχι ρε συ, απλα λιγο φρενο με το αριστερο για να τα χρειαστει...
Κώστα, καλά τα λες και πολύ σωστά ότι είναι πολύ μεγάλη λ@λ@κί@ να σου κολλάει ο άλλος για να σε τσιγκλίσει για κόντρα και ότι μπορεί να γίνει στραβή σε περίπτωση που υπάρξει ανάγκη να φρενάρεις και να σε φιλήσει ο από πίσω, αλλά για να λέμε το σωστό ο giannis gt αναφέρθηκε στο εσκεμμένο πάτημα φρένου, απλά και μόνο για να τρομάξεις τον λ@λ@κ@ που βρίσκεται πίσω σου. Έτσι ξεκίνησε η κουβέντα και η διαφωνία. Δεν υπάρχει λόγος παιδιά να το τραβάμε τόσο πολύ από τα μαλλιά το θέμα (σε όλους αναφέρομαι, όχι στον Κώστα μόνο)...
Παλιά 10-04-13, 15:53
Το avatar του χρήστη pilotos7
pilotos7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla E-11 f/l G6
Δύναμη Σεβασμού: 377
pilotos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Διαβαζω τοσα μνματα και δεν καταλαβα κατι..
Τελικα ποιο απο τα 2 φοραγε προγραμμα?

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-04-13, 15:59
Το avatar του χρήστη jason
jason Offline:
Moderator

Μοντέλο: suzuki swift sport
Περιοχή: αργυρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 482
jason είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εγω παντως δεν εχω βαλει κατι αλλο στο προγραμμα, εσενα περιμενω να σε ραψω...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-04-13, 16:29
Το avatar του χρήστη kostas_8
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
Δύναμη Σεβασμού: 211
kostas_8 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Κώστα, καλά τα λες και πολύ σωστά ότι είναι πολύ μεγάλη λ@λ@κί@ να σου κολλάει ο άλλος για να σε τσιγκλίσει για κόντρα και ότι μπορεί να γίνει στραβή σε περίπτωση που υπάρξει ανάγκη να φρενάρεις και να σε φιλήσει ο από πίσω, αλλά για να λέμε το σωστό ο giannis gt αναφέρθηκε στο εσκεμμένο πάτημα φρένου, απλά και μόνο για να τρομάξεις τον λ@λ@κ@ που βρίσκεται πίσω σου. Έτσι ξεκίνησε η κουβέντα και η διαφωνία. Δεν υπάρχει λόγος παιδιά να το τραβάμε τόσο πολύ από τα μαλλιά το θέμα (σε όλους αναφέρομαι, όχι στον Κώστα μόνο)...
Και εδω δεν αντιλεγω. Οταν ειπα πατας φρενο δεν εννοουσα να στουκαρει και πανω σου. Εννοουσα να τρομαξει, γι'αυτο ειπα και "γελας με την παρτη του". Αλλιως θα κλαιγανε και ο ενας και ο αλλος και ηταν ολη η προταση καλαμπουρτζιδικη και φαινεται. Εγω δεν εχω προβλημα με κανεναν παντως. Ολες οι συζητησεις εχουν μερη που συμφωνεις και διαφωνεις εξαλλου.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-04-13, 17:12
Το avatar του χρήστη pilotos7
pilotos7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla E-11 f/l G6
Δύναμη Σεβασμού: 377
pilotos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Ελα σημερα το βραδυ μαυρη να ρουφηξεις γρανιτα.Θα πω και σε σαλιγκαρο.
Θα ειναι και αλλοι με κατι Ε11..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-04-13, 17:18
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 379
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ελα σημερα το βραδυ μαυρη να ρουφηξεις γρανιτα.Θα πω και σε σαλιγκαρο.
Θα ειναι και αλλοι με κατι Ε11..
καγκουρόκατασταση δλδ τι ωρα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-04-13, 17:29
Το avatar του χρήστη jason
jason Offline:
Moderator

Μοντέλο: suzuki swift sport
Περιοχή: αργυρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 482
jason είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
αν ειναι κ ο σαλιγκαρος μπλεξαμε... προσεχε γιατι εριξα το καυσιμο και παω σφεντονα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-04-13, 17:37
Το avatar του χρήστη Pantelis
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: celica gt4 Starlet gt
Περιοχή: athens
Δύναμη Σεβασμού: 307
Pantelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
υπαρχει πρασινο σταρλετ μαμα χωρις προγραμμα να ραψεις αν θες ''για βολτα φυσικα λεμε ... :-) :-)
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Χρονια πολλα!!!!! Νο 3,01 Beta endurasKE-30 OFF TOPIC 382 26-12-15 11:52
Videakia No 4,01 beta endurasKE-30 OFF TOPIC 150 06-11-15 22:17
Φιλικα Μαχαιρωματα Nikos ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ 181 05-08-13 23:57
Φιλικα ανοιγματα και κοντρουλες Corollakiδων Νο 6.02 Beta Version endurasKE-30 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1012 23-03-12 13:17
Ζητειται 90-αρα Για Κοντρουλα (φιλικα Πραγματα) ΠΑΡΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ TOYOTA COROLLA E*90 0 09-05-06 20:06

Page generated in 0,20329404 seconds (77,74% PHP - 22,26% MySQL) with 45 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:50.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com